Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 81

Thread: Concurs "Header CG 2010"

1. #41 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Exact, cel care e acum temporar. Si mie mi se pare perfect.. Cu mici ajustari chiar merge ca header definitiv

2. #42 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Eh, idei bune la foc automat nu prea se poate, trebuie lăsate să dospească.

Se pun pixelii �n tigaie la foc mic, se adaugă c�teva legături de layere, două linguri de filtre și efecte de transparență după gust. Tot procesul durează cam două-trei clocote, dar e gata la timp și arată ... gustos, așa că răbdare

3. #43 SP
    Member unlike's Avatar

O sa ma gandesc si pt partea din dreapta, revin cu un edit .
    Attached Images Attached Images console-games.png example.png

4. #44 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Foarte frumos, dar schimba cumva .ro-ul ala, e ca nuca in perete. Ai votul meu daca e sa fie publica votarea.

5. #45 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Eu cred ca e ok ... Reprezinta "Romania".

6. #46 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by unlike View Post

O sa ma gandesc si pt partea din dreapta, revin cu un edit .
    De data asta nu uita si .psd-ul, altfel nu se ia in considerare pt. concurs. Bafta cu editul !

7. #47 SP
    Member unlike's Avatar
    Ok, am facut ro-ul mai mic, si am mai adaugat cate ceva sa nu fie asa gol in partea dreapta .
    Attached Images Attached Images console-games.png example.png console-games.psd

8. #48 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Hah, ce tare, aceeași idee o aveam și eu, de fapt e �n curs de finalizare (mă refer la simbolurile de pe butoanele de controller).

9. #49 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Da, defapt te-a copiat cu gandul.

10. #50 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    De fapt am exploatat am�ndoi aceeași idee, dar el s-a mișcat mai rapid

11. #51 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai sunt vreo 4 ore pana la inchiderea concursului... Hurry up

12. #52 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Iată și a doua variantă, �mi pare rău că nu am apucat să lucrez și la a treia idee pe care o aveam. Oh well, poate data viitoare.

Sursa psd aici.
    Attached Images Attached Images preview.jpg preview_culoare.jpg penege_b.png penege_b_culoare.png

13. #53 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Now this is freaking awesome! Well done Graft

14. #54 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Iată și a doua variantă, �mi pare rău că nu am apucat să lucrez și la a treia idee pe care o aveam. Oh well, poate data viitoare.

Sursa psd aici.
    Epic thing right there!!!!!

15. #55 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post

Sursa psd aici.
    @graft pot sa vin si eu cu o sugestie , nu poti sa-l faci putin mai dark? cred ca s-ar potrivi mult mai bine cu site-ul. e prea bright si iti sare in ochi si uneori chiar te deranjeaza, totul in jur e negru si gri, iar header-ul e... luminos sa-i zicem (actualul header, chiar daca e unul temoprar, se integreaza perfect). sa nu crezi ca nu-ti apreciez munca, chiar ai facut o treaba foarte buna si felicitari pentru asta , dar parca l-as prefera mai mult pe cel facut de @unlike, my honest opinion.

16. #56 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    ...
    Attached Images Attached Images 1.png 2.png cgfsdhad.psd

17. #57 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    here goes nothing...
    am vazut cateva design-uri impressive pe thread (controller-ul cu CG e preferatul meu) !
    Attached Images Attached Images h_cg-1sample.jpg h_cg-2sample.jpg h_cg-1.png h_cg-2.png h_cg-1.psd h_cg-2.psd

18. #58 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    @AndRewqp: �ntre layerele din fișierul psd se află și unul de brightness, se poate diminua efectul de luminozitate sau chiar elimina.

19. #59 SP
    Member roby_selesan's Avatar
    sa terminat...e 16.00

20. #60 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    lolBuna asta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast