Intrucat nu aveam un thread de discutii pentru aria de Concursuri, here it is. Daca aveti intrebari, idei sau propuneri, va rog sa postati aici.
Voi incepe eu prin a anunta ca pe 1 Noiembrie incepe o noua serie de concursuri CG! Stay tuned!
Intrucat nu aveam un thread de discutii pentru aria de Concursuri, here it is. Daca aveti intrebari, idei sau propuneri, va rog sa postati aici.
Voi incepe eu prin a anunta ca pe 1 Noiembrie incepe o noua serie de concursuri CG! Stay tuned!
ma gandesc ca a meu e tot la tine avand in vedere ca nu am dat nici o adresa sau alte informatii. Am raspuns asa tarziu pt ca m-am gandit ca nu are rost sa il trimiti prin posta sau alta metoda din moment ce vine si Dudel la petrecerea din 17 decembrie. Asa ca te-as ruga sa ii dai direct lui jocul (Red Dead Redemption GotY) care la randul lui o sa mi-l de-a mie in urmatoare zi (abia duminica ajuns in Romanica ...deci nu o sa pot sai iau personal premiul ).
Ideie: De ce nu faceti live stream pe twitch si giveaway-urile sa aiba loc acolo. Prin ce metoda sa fie alesi castigatorii nu stiu, dar va ganditi voi la ceva.
Ideie:Un concurs gta 5 pentru useri care l-au avut pe last gen.In principiu,persoane care l-au jucat pe ps3 si xbox 360 sa relateze una dintre cele mai faine intamplari pe gta 5.Si castigatorul sa castige o copie pentru xbox one sau ps4
Bookmarks