Daca s-ar fi votat toti pe ei,ar fi plecat lafel de la 0,numai ca nu au facut-o toti.Va dati seama cate voturi se pierdeau pentru restu daca fiecare participant se vota singur nu?Anyway...that's it...sa continuam
![]()
Daca s-ar fi votat toti pe ei,ar fi plecat lafel de la 0,numai ca nu au facut-o toti.Va dati seama cate voturi se pierdeau pentru restu daca fiecare participant se vota singur nu?Anyway...that's it...sa continuam
![]()
Man, si la alegeri politicienii se voteaza pe ei... Nu inteleg care-i problema.. Fiecare voteaza ce vrea si pe cine vrea! Sa nu-i facem sa se simta prost, ca nu e cazu!![]()
eu m-am votat singur....ca sa nu favorizez pe nimeni..si in plus...pt efortul depus..merit sa ma votez. si oricum daca era sa castig asta prin abusrd etc...premiul s-ar fi donat in alta parte cum am mai postat in alta parte nu o fac pentru premiu. Intru-un cuvant m-am votat singur pt ca tine de munca facuta de mine (din placere) si in plus, mie imi place cel mai mult al meu (nu doar ca e facut de mine) dar foarte tematic si destul de fain realizat (avand in vedere ca imaginile sunt modifcate aproape in totalitate si intr-un fel sau altul reprezinta consolegames) asa ca fratilor nu stiu ce atata tragedie cum ca ...s-a votat singur...i'm proud of what I made (sunt primele lucrari in photoshop si mi-a prins bine ca si experienta in design) bafta in continuare la concurenti![]()
Eu as fi votat masina lui DjMo, da' din moment ce nu e in lista, nu votez. Celelalte nu-mi plac.
Si eu stau sa ma gandesc pe cine votez. Dar .... unii nu suntPana la urma noi, moderatorii, suntem sau nu
? ca vroiam sa il votez pe Mo pentru masina din Forza 2
Si lucrat si nelucrat...ai vazut si tu Monky reactia userilor la articolele despre sackboy...ce sa mai zic...unii dintre ei ne intrebau ce vedem noi la acest joc.Pare un joc de copii dar aparentele inseala in acest caz
![]()
Off-topic: N-am vazut decat o singura reactie "negativa". Si acel user (Srachi) de fapt nu prea stia despre ce este vorba. Dupa ce i-a fost explicat, chiar el a afirmat "Nah atunci il asteptam cu drag,imi fac si eu o sperietoare de ciori din paie,pot?hihi.....". So, de la o singura reactie la a pune o "patalama" pe toti, e cale lunga
On-topic: Sincer ma asteptam sa fie mai putine poze. Asa ca nu pot decat sa va felicit (again) !
Aaa, stai linistit(a), ca unii au pus prima oara poate in viata lor mana pe Paint. Dar este de apreciat efortul. Cum sa zic, traim intr-o tara in care lumea s-a obisnuit sa nu ridice un deget daca nu "iese de-o spaga, ceva".
Cat despre lucrarea cu Sackboy, avem asa: Sackboy cu helmet de MasterChief (adica Xbox 360 + PS3 analogy) = Super OK. Sigla = OK, PS3 taiat OK (desi mai are mici scapari), insa backroundul a stricat tot. O piramida cu varful in jos, cu restul de background alb... that's against Photoshop rules![]()
stiu, as said, mi-a fost greu cu decupatul 360-ului incat pana la urma am renuntat si eram in criza de timp incat am folosit acelasi background la toate pozele.
O sa fac un concurs de backgrounds ca sa pot sa ma mandresc mai bine cu micile creatii![]()
Cu tot respectul pentru Mika am si eu o intrebare cum se face ca el este votat de 4 persoane care s-au inregistrat astazi sau ieri, unele persoane nu au deloc activitate... doar asa ca idee as vrea si eu sa stiu daca nu e nimik dubios![]()
![]()
mariuck: it's time to call all your friends on ConsoleGames.ro
P.S. Verificam imediat si dupa IP... no clones allowed...
Later edit: Hai man ca a fost votat de useri cunoscuti... mare parte din ei vin Sambata la intalnire, ce Dzeu ? So, bring down your friends to vote![]()
Bookmarks