[img]http://i283.photobucket.com/albums/kk286/danieljitaru/consolegamescopy.jpg/img]
psdul nu stiu cum se pune.cine ma poate invata?
Walkman, ca attachment. In "Go Advanced" si nu in Quick Reply ai undeva jos "Additional Options" si un buton Manage Attachments, unde poti atasa poze si alte fisiere. Exemplu, cu screenshot:
@USSJBogdan si @Payutzu nu vedeti ca s-a terminat concursul? de ce postati aiurea? @Payutzu tie ti-a mai sters MonkY un mesaj in acest thread si vad ca tot continui sa postezi off-topic.![]()
Mai oameni buni, voi sunteti ORBI?
Voi incepe sa dau infractiuni pentru post hunting, ca vad ca se poarta in ultima vreme sa se posteze in thread-uri uitate de timp.
Poate ar fi timpul sa refaceti concursul, poate doar threadul nu neaparat concurs... un fel de Creatii Photoshop dar legat de interfata siteului... daca e lumea inca dispusa sa posteze... Sorry pt off i guess...
scuzatine ca nam fost atenti ,ami cer scuze si din parte partenerului meu de crime.(USSJBogdan)
80% din ce ati postat sunt complet aiurea. incetati sa mai folositi personaje din jocuri, ...wallpaperuri taiate si "doar pus logoul peste" , sau mai stiu eu ce aberatii cu glow. Incercati sa ramaneti pe cele 3 culori folosite pe acest forum. Rosu, Albastru, Negru/Alb, cu diferite abreviatii de gradient intre aceste culori, nimic mai mult.
Incetati cu pomul de craciun.
Keep it Straight and Simple (KISS)
Bookmarks