Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 101

Thread: Concurs "Diablo III - Reaper of Souls"

  1. #41 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Chiar daca in materie de jocuri mi-am lasat imaginatia sa zburde si sa completeze spatiile lipsa de-a lungul timpului (stiti voi, doua linii verticale intre care alearga un pixel este tenis, o silueta vag umana cu un brat prelungit este un cavaler cu o sabie etc.) n-am inteles niciodata jocurile cu perspectiva izometrica, fie ele RPG-uri, strategie sau tower defense, in care personaje meschine ce abia pot fi distinse par a se misca exact ca piesele de tetris (stiu, e fals, in primul Diablo nu sunt doar doua directii de miscare. Sunt patru. Existau si diagonale). Iar acele personaje manuiesc un… o… niste… bate, bete, sabii sau ce vreti voi in acelasi fel. Pac-pac-pac-pac. Piticul mecanic din turnul cu ceas din Berna. Bing-bang-bing-bang.

    Nu, n-am de gand sa iau peste picior intreaga comunitate de RPG care gusta genul inainte ca acesta sa aiba aspectul aproape cinematografic al jocurilor de gen din prezent. Pur si simplu repetitivitatea, simplitatea si absurdul reprezentarilor de acolo nu m-au convins niciodata, in ciuda pretentiilor de complexitate, profunzime, personalizare a personajelor si ce mai vreti voi.

    Toate astea pana la Diablo III. M-a convins atmosfera. M-a convins stilul artistic. Imbinarea de grotesc cu putin umor, totul invaluit in mistic si in medieval. Fluiditatea cu care lumea se misca si se lasa descoperita in fata personajului, fara ca pozitia camerei sa stea vreodata in calea actiunii. M-a convins fluiditatea animatiilor si variatia lor. Felul in care este folosita lumina, atat pentru fundaluri cat si pentru efectele speciale. Micile dialoguri intre caracter si diversii companioni. Faptul ca pornesti cu un personaj practic "in chiloti" pentru a-l echipa apoi iar toate acele modificari sunt perfect vizibile.

    Iar faptul ca Diablo III (cel putin versiunile de console) a primit controlul direct al personajului fac ca Diablo III contribuie la imersiune si creeaza senzatia unui hack’n’slash autentic. Da, asta voiam de la un action RPG. Nici nu mai amintesc despre inventarul pentru items si skills care este atat de usor de gestionat. Si toate astea descoperite doar intr-un demo de Xbox 360, doar el putandu-se compara cu multe alte jocuri full d.p.d.v. al complexitatii si intanderii. Ma bucur, de asemenea, ca Diablo a devenit mai frumos si mai accesibil fara sa fi fost fost “dumbed down” doar ca sa-i bucure pe consolisti. Iar daca “puristii” PC-ului considera in continuare ca sistemul de control de pe acea platform este cel ideal, se pot bucura de el fara a fi fortati sa imprumute feeling-ul unei console.

    Imi place the barbarian. Pentru ca nu vad cui nu i-ar placea un individ solid cu niste coarne pe coif. I need more fury. Pe PS4. Va rog si multumesc.
    Attached Images Attached Images diablo_iii_barbarian.jpg

  2. #42 SP
    Member LeventeV's Avatar
    Eu nu am jucat inca pe nici una dintre jocurile aparute in seria Diablo. Stiu ca acest lucru se considera o crima in lumea gamerilor. (shame on me )
    Dupa cele vazute, citite pe siteul Console Games, Youtube si alte siteuri pentru gameri, stiu ca trebuie sa termin acest joc. Singura problema va fi ca nu stiu pe care dintre personaje sa aleg, iar asta inseamna ca trebuie sa termin jocul cu fiecare character class, si mi-e teama ca dupa o luna de jucat non stop voi arata asa>>>
    (P.S - consola mea este un PS4)
    Attached Images Attached Images diablo-iii-reaper-souls.jpg

  3. #43 SP
    Junior Member Magarusu's Avatar
    Salut,

    Am jucat doar primul act din acest joc, l-am imprumutat de la un amic dar nu am putut sa il tin pana la sfarsit. Din pacate m-am asteptat la prea multe de la acest joc and it failed to deliver, cel putin pentru mine. Ma asteptam ca dupa 10 ani sa primesc mult mai mult din partea celor de la blizzard. Tin minte cum diablo 2 m-a tinut lipit de scaun, ajungeam acasa de la scoala si primul lucru era diablo 2. La diablo 3 simt ca lipseste ceva dar nu pot sa pun degetul fix pe ce lipseste.

    On a more happier note, daca tot trebuie sa spun ceva bun despre joc (nu as vrea sa fiu descalificat ), vreau neaparat sa incerc partea de multiplayer, co-op-ul ma innebuneste tot timpul la orice joc si sunt convins ca si acesta poate sa imi ofere putina placere. Sunt convins ca e total mayhem si super fun. As vrea sa vad in detaliu balansul dintre clase si modul in care se combina acestea in multiplayer.

    Mesaj pentru castigatori (in cazul in care am si eu noroc): "See you online"

    Multumesc CG pentru sansa acordata, and keep up the good work.

    Consola: PS4.
    Attached Images Attached Images xbox_multiplayer_412.jpg

  4. #44 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Atmosfera este ideala, sunetul faciliteaza imersiunea, iar multiplayer-ul mereu a sunat bine.

    Nu am trecut inca la next-gen, asa ca daca voi castiga, doresc ca premiul sa fie licitat pentru CG. Multumesc.
    Attached Images Attached Images diablo.jpg

  5. #45 SP
    Banned Templier's Avatar
    As vrea versiunea de PS4.

    O portare superba pentru console, imagini impecabile, Barbarul este in continuare caracterul preferat.

    Attached Images Attached Images d3ros.jpg

  6. #46 SP
    Banned Templier's Avatar
    sau asta cu dedicatie
    Attached Images Attached Images diablo_3_reaper_of_soul_logo-cg.jpg

  7. #47 SP
    Junior Member dangerous's Avatar
    Am avut ocazia sa joc Diablo 3 inca din stadiul beta, fiind un mare fan al jocurilor Blizzard, cu toate ca nu am jucat Diablo 1&2 decat mult mai tarziu. Am fost captivat inca din start de atmosfera, ea fiind intretinuta maxim de peisajele bine realizate de catre echipa dezvoltatoare. Am inceput aventura cu un Demon Hunter, pur si simplu din faptul ca-mi placea cum suna acest nume si eram un mare fan al personajelor de stil ,,hunter". Cu toate acestea, la lansare au fost prezente anumite neajunsuri care odata cu aparitia RoS au fost practic inlaturate, jocul atingand un nou nivel ,,al perfectiunii” ( in alt sens, acestea sunt cele mai bune features pe care le astept de la RoS ):

    - Real Money Auction House;
    - Imposibilitatea de a trece dintr-un act in altul in acelasi joc;
    - Drop rate foarte mic datorita unui loot system negandit;

    Nu am avut ocazia sa joc inca Diablo 3 RoS pentru a vedea cum se comporta jocul in momentul de fata, dar abia astept si sper sa realizam o guilda pentru a incepe macelul.

    Detin un PS4, iar in screenshotul de mai jos este caracterul unui tovaras cu care m-am aventurat in D3 Pre-RoS(pe PC).

    screenshot000.jpg

  8. #48 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Diablo, ce as mai putea spune, un joc foarte bun care si-a pus amprenta pe sufletul meu de gamer incepand cu primul joc si culminand cu cel de al doilea care mi se pare cel mai bun din serie, o adevarata capodopera. Cand am auzit ca urmeaza Diablo 3 imi venea sa imi iau lumea in cap, nu mai pot sa joc nimic pe calculator, poate doar Heroes 3 . Urmaream fiecare site, fiecare zvon, asteptam Diablo 3 pe console, iar dupa o asteptare nu prea mare, a sosit. L-am cumparat imediat cu 2 amici pe PS3 si am inceput sa pierdem noptile cum o faceam acum vreo 10 ani si cu Diablo 2. Dupa ce am vazut cum arata si cum se comporta pe consola am zis wooow, nu imi venea sa cred, l-am incercat si pe pc dar nu stiu, unii spun ca acolo e varianta superioara. Eu am alta parere, parca mai bine arata pe consola, se misca foarte bine, plus ca pot sa joc cu inca 3 prieteni pe acelasi tv, o nebunie, desi ne mai certam pe cateva items. Cand auzim acel sunet de legendary parca ne transformam, adevarati sacali care striga, eu, eu , ba eu baaaa. Totul se termina cu o tigara aprinsa savurata de "invingator" dar si de invins, prost obicei.
    Anul trecut a fost anuntat si Reaper of Souls cu un cinematic cum numai la Blizzard putem vedea, si acum imi aduc aminte cum salivam la filmuletele din Diablo 2, Doamne cat de bine aratau! Acum astept si eu sa trec la next gen iar primul joc pe care il voi incerca, Diablo III : Ultimate Evil Edition, sper sa ma ajutati si voi cu "benzina", masina o cumpar eu

    Va las mai jos filmuletul meu preferat din Diablo 3, nici nu mai stiu de cate ori l-am vazut, btw, in el o sa gasiti si personajul meu preferat.



    PS: multumim celor de la Blizzard si bineinteles multumim CG, bafta tuturor!

    PS4
    Attached Images Attached Images tyraell.jpg

  9. #49 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Trei pitici izometrici suferind de comportament obsesiv-compulsiv se cearta in jurul unei raze de lumina portocalie ascultand "frayed ends of sanity", dand din manute si picioruse intr-un mod exhaustiv si haotic, cu mandrie si tandrete in acelasi timp. Universul Diablo este prostut, naiv, dar cu acel je ne sais quoi care m-a facut de multe ori sa rad infundat si la propriu si la figurat(infundat in canapea bineinteles), precum Muttley the dog. Genialul tocmai de aici se trage: are carisma atat pentru prichindelul de 5 ani, precum si pentru "barbarul" de 40 trecut prin 3 divorturi, 2 cure de dezalcolizare si un doctorat in filozofia germana a secolului 19.

    Primul contact al subsemnatului cu acest microcosm ludic s-a petrecut in urma cu multi ani, cam prin momentul aparitiei partii a doua. Deoarece in acel moment al vietii mele aveam cu totul alte prioritati in ceea ce priveste hobby-ul ca si concept, am abandonat destul de repede clicaitul de maus anemic si m-am intors la ale mele, aveam vreo 4 iubite in acel moment. Divortul a durat cativa ani buni, pana prin anul Domnului 2013, cand dupa o zi infernala la munca am introdus discul cu Diablo 3 in consola cu un ranjet si grimasa care le pot concura pe cele ale lui John Wayne Gacy. Era vreo 3 dimineata si am avut instinctul sa-mi sun prietenul cu nume de poet pentru a-mi impartasi entuziasmul, rabdarea m-a parasit pana dimineata cand in sfarsit am dat click pe iconita de mesagerie si sa vezi dracie, poetu' era online.

    Ar fi insensibil din partea mea sa nu ma confesez in privinta zecilor sau sutelor de ore ce au urmat cautand "loot bloody loot" Nu stiu de ce, dar ideea de loot imi insemineaza in gand intr-un mod total bizar refrenul melodiei "roots bloody roots", siti voi...formatia cu nume de inmormantare. Implementarea Blizzard pentru utilizatorii de console tinde spre perfectiune pentru mine, am avut senzatia de foarte multe ori ca sunt un mini-Kratos teleportat intr-un univers paralel, inundat de pitici izometrici si hoarde de lighioane si jivine care l-ar face gelos si pe Petre Ispirescu. Nu am sa insist acum sa fac riviuri ale claselor, mecanici de gameplay, senzatia viscerala pe care o produce toporul unui barbar spre exemplu. Doresc doar sa va molipsesc cu entuziasmul meu oximoronic si povestea de iubire dulce-acrisoara dintre mine si aceasta serie obsedanta.

    Veriunea PS4, multumesc si va asigur de toata consideratia mea.

    PS: poza nu apartine seriei, m-am chinuit intr-un alt joc sa-l reproduc pe monsieur Diablo.

    PEAAACE!!
    Attached Images Attached Images diablo.jpg

  10. #50 SP
    Member AccenT's Avatar
    Nu am jucat Diablo 3 decat in acel open-beta weekend.
    Am jucat foarte mult Diablo 2 (inca mai joc din cand in cand). Cel mai bine imi amintesc ultimul quest din actul 2, pe care l-am facut in mai mult de o zi, intrucat nu stiam engleza pe atunci si habar nu aveam ce semnifica acel simbol.

    PS4
    Attached Images Attached Images questlogtalrasha.jpg

  11. #51 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dupa lupte seculare, anuntam castigatorii:

    Locul 1 - anduthebest - X0 1
    Locul 2 - AlanPoe - PS4 1
    Locul 3 - starweather - PS4 2
    PS4 3 - random 2/50: 50 - AccenT
    PS4 4 - random 2/50: 7 - alexxxabe
    PS4 5 - random 2/50: 49 - Rasko
    PS4 6 - random 2/50: 25 - 2ndPlayer
    PS4 7 - random 2/50: 10 - nameless_fear
    PS4 8 - random 2/50: 21 - OEE
    PS4 9 - random 2/50: 48 - Dant3
    PS4 10 - random 2/50: 45 - tempplier
    XO 2 - random 2/50: 36 - djleo666
    XO 3 - random 2/50: 19 - solaru
    XO 4 - random 2/50: 5 - RonanN1
    XO 5 - random 2/50: 20 - iry

    Scuze ca e cam haotic "clasamentul", dar sper ca intelegeti. Primii 3 au fost alesi pe baza numarului de thanks-uri, urmatorii folosind random.org. Dupa ce s-au terminat jocurile de PS4 (pt. ca majoritatea au vrut PS4), am folosit random.org doar pt. posturile unde se dorea Xbox One. Acum trec la celalalt concurs, unde e crima si pedeapsa...

    Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor. Imi pare rau ca n-au fost mai multe, dar poate data viitoare. Ii astept pe castigatori pe PM cu toate detaliile pt. livrare prin fan curier.

  12. #52 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Felicitări tuturor!

  13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acum observ ca starweather a castigat de 2 ori (odata pt. numarul de thanks-uri si odata la random - norocos omul!)... si conform regulilor, doar un joc per user. Deci mai facem fericit un alt castigator... imediat mai trag un random!

    ---------- Post added 28-08-2014 at 14:42 ----------

    A iesit numarul 25. Acesta este... 2ndPlayer (ahahaha, nume predestinat). Grats!

  14. #54 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Ah! Dant3 parca tu nu ai încă ps4, da-mi-l mie pana îți iei tu consola

  15. #55 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Daca eram din acelasi oras cu cea mai mare placere, dar am si eu prieteni cu PS4
    Sar' mana CG, nu ma așteptam. Am făcut rost de benzina, acu' imi tre' masina Felicitări tuturor!

  16. #56 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Dacă vrea cineva dintre câștigătorii cu ps4 sa scape de joc, anunțați-mă.

  17. #57 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Felicitari tuturor, multumesc CG
    @Dant3, baga-l la schimb pe varianta xo man, stiu ca pe ala ti-l iei

  18. #58 SP
    Banned Templier's Avatar
    Multumesc CG/MonkY/random.org !

  19. #59 SP
    Member flames95's Avatar
    Felicitari castigatorilor si organizatorilor ,nu am castigat nimic dar poate data viitoare !

  20. #60 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Felicitari tuturor, multumesc CG
    @Dant3, baga-l la schimb pe varianta xo man, stiu ca pe ala ti-l iei
    Nu man, mi-am luat Vaca pt PS4 aka. Vita sa joc remote play

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 08-08-2014, 18:27
  2. Media Galaxy lanseaza Diablo III: Reaper of Souls By MonkY in forum Stories & Other News
    Replies: 19 Last Post: 25-03-2014, 09:47
  3. Replies: 0 Last Post: 22-08-2013, 13:36

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts