Acum dintre cei care au câștigat Tearaway și The Ratchet & Clank Trilogy de PSVita ...vă aștept pe PM cu oferte de cash, că vreau să le cumpăr.... (Am impresia că nu aveți Vita)
Acum dintre cei care au câștigat Tearaway și The Ratchet & Clank Trilogy de PSVita ...vă aștept pe PM cu oferte de cash, că vreau să le cumpăr.... (Am impresia că nu aveți Vita)
Great, era exact jocul pe care mi-l doream, R & C a fost primul joc pe care l-am jucat pe Playstation 2, nu aveam memory card si am jucat primul nivel de nenumarate ori, frumoase amintiri. Multumesc celor ce au facut posibila existenta concursului!
Am rugamintea sa va grabiti cei care nu mi-ati trimis adresele... ca sa le pot pune maine dimineata pe toate la curier (cu livrare Sambata).
Multumesc!
Multumesc si eu Altex / Monky ca a organizat acest concurs , also pt toate like-urile ... toate cele bune castigatorilor
Jocurile au plecat spre voi prin FanCurier, cu livrarea Sambata. Deci maine ar trebui sa le aveti. Sper sa nu fi incurcat vreun joc la cineva, pt. ca am innebunit. Am stat 3 ore sa scriu CU PIXUL la AWB-uri... n-am mai scris atat de mana din tinerete
P.S. Au mai ramas 2 persoane care nu mi-au dat adresele de la acest concurs. Astept un mesaj sa vedem cum rezolvam.
Bookmarks