Nu vreau sa par desuet, insa vreau sa multumesc si eu comutatii ConsoleGames, respectiv MediaGalaxy/Altex, pentru aceste initiative...
Destiny ?
Ce este Destiny ?
M-am simtit ca la o conferinta in chineza. Toata lumea vorbea, isi dadea cu parerea, dar eu nu intelegeam nimic.
Hmm... ce sa fie ?
Inainte de a posta am citit cu atentie fiecare post al vostru si am vizionat fiecare secunda din "experientele" voastre cu acest "Univers".
Recunosc... nu am jucat Halo, nici alfa, nici beta, asa ca nu voi veni cu argumente rezultate dintr-o experienta "hands-on" (asa cum mentiona anterior alt user).
Toate acestea, nu ma impiedica insa, in a recunoaste o copodopera. Se pare ca ideea unui Univers apocaliptic a prins foarte bine, marturie sta aici master-piece-ul celor de la Naughty Dog - The Last of Us.
Dupa cum se poate observa pe PlanetView-ul prezent pe site-ul lor oficial - https://www.destinyplanetview.com/en...aign=globalnav - jocul a fost proiectat cu o atentie puternic orientata catre detalii si cu o diversitate in ceea ce priveste modurile de joc, ceea ce face ca Destiny sa multumesca multe categorii de gameri.
Universul creat in Destiny nu va putea decat sa ne surprinda placut si sa dea frau liber imaginatiei fiecarui gamer transpus in "Guardian of the last safe city on Earth".
Insa ceea ce imi place cel mai mult, este faptul ca jocul are un story foarte credibil, partea de co-op si social gaming foarte bine dezvoltata, ceea ce face ca jocul sa nu ocupe prea repede un loc in raftul jocurilor "terminate".
Personal, imi mai place si faptul ca "inamicii" sunt mai "umani" si nu mai ai de "omorat" tot felul de carcalaci si draci-baltati.(Se poate uita si copilul cand ma joc la consola, fara sa ma intrebe ce sunt aia tati ? )
Jocul a fost urzit din colaborarea unor doi giganti ai industriei, care ne-au marcat exitenta de gameri. Haideti sa ne amintim... Cati dintre noi nu am jucat "Return the Castle Wolfenstein ?", inainte de aparitia consolelor ?
Sau cati dintre noi nu si-au luat Xbox pentru ca Halo ?
Am convingerea ca Destiny va fi o nominalizare foarte "grea" la titlul GOTY al anului 2014 si cred ca lansarea de pe 09.09 va fi doar inceputul. Jocul va avea clase noi si mule DLC-uri.
Am doar PS3, inca... si cred ca imi voi lua PS4 pentru ca Destiny !
Bookmarks