am facut ceva gresit ? O.o
1280x720, baby! enjoy the pics. (/joke pregatiti-mi premiul!) btw, in afara de faptul ca ne putem amuza copios (asta e si ideea), ce se mai poate castiga la acest concurs?
LE: @ Exist : uite ce fac astia cu iphone-ul tau![]()
part 2 (sorry pt double post, dar dupa un interval mai mare de 30 min, nu mai pot da edit)
1. Draga domnule Luca, ...
2.Work, work... hai Dorele...
3. Salariu vere... hai sa-i bem!
4.A new meaning of sex toys??
5.AF-uri pe timp de criza ...
6. text lipsa (pana de idei)
7. bounce baby!
8.Va urma ...
eu nu gasesc cablul de date de la aparat..o sa fac o serie de poze la my AF's sper cat mai "interesante"
am timp pana pe 15![]()
pic 1.
"...the match has already started!"
"yeah dude... on channel twoooo!!!"
"yeah I'm on it... emm... I ... emm... yeah... I just got it...."
*loud music starts to play*
"..emm no this..."
"DUUUUDE!"
"HUUUUURRYYY!"
"em... this... is... too... much... AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!""""
pic 2.
"a bigger mousepad I guess!?"
"c'mon, its fun, it looks good, it feels good and most importantly it works perfectly fine!"
"yeah and takes half of the desktop... pfff... I really don't know what to do with you."
"love me! as I always get you the coolest stuff.... it our office and we shall have the finest and funnest of all..."
"funnest? funnest? see... that is the big problem here!"
My take!
Primele poze cu af-urile sunt luate de pe net, dar textul si efectele sunt adaugate de mine.
Iar ultima care e facuta de mine deoarece n-am af-uri prin casa am facut una cu spargatorul de nuci (va place fundalul de sacosa?).
"faci te rog niste tutorile ...basic acolo pentru nestiutori..ca am si eu cateva poze interesante zic eu."
Acum pe bune nightprowler daca vei da un search pe Google cu "resize, zoom si crop" cred ca vei gasi "N" pagini cu explicatii cum sa faci despre "N" programe. Nu trebuie sa-l pui pe MonkY sa faca tutoriale pentru orice prostie despre care iti este lene sa o cauti.
No offence!
Resize-ul te ajuta si el intr-o anumita masura. Evident ca daca vei face upsize la o poza de 30x80 de pixeli sa zicem, catre 1280x720 vei avea un rezultat absolut oribil. Dar deja suntem offtopic de ceva vreme, iti recomand sa folosesti google si eventual sa cauti cateva tutoriale photoshop de baza.
Ideea nu este sa se pastreze rezolutia "1280x720" , ideea este sa se pastreze aspect-ratio-ul ...
Se deschide photoshop-ul, cu poza respectiva si se da CTRL+ALT+I ... pe urma se pune la Width "1280" , iar Height-ul se va pune automat. Astfel pastrand Aspect-ratio-ul pozei (proportiile).
Bookmarks