Am vazut zilele astea un articol unde cei de la Capcom le ziceau ca le-a fost usor de programat pe ps3... chiar am ramas surprins deoarece nu am auzit de la nici un producer asa ceva pana acu. Zic totusi ca e o diferenta fata de pc sau 360 dar nu e chiar "pain in ass" cum se vaita altii. Posibil sa aibe o echipa buna de programatori, gen celor de la Naughty Dog (cei care au facut Uncharted). Chiar ma bucur daca iese pe ambele platforme lafel ca sa nu mai fie flameuri asa mari intre fanboy
Here is the link : Resident Evil 5 dev: PS3 is not hard to develop for :: PlayStation Universe (PSU)
...și o altă diferentă (pe care am observat-o acum).
Atunci c�nd Chris trage �n colierul acela de cranii cu pistolul (și cu sniper-ul mai spre finalul clipului), gloanțele, pe versiunea de 360, nu lasă urme �n lemn respectiv perete.
Am mai gasit si eu o diferenta...fiti atenti la umbra pistolului de pe piciorul drept al tipei. Pe varianta 360 nu se observa nici o umbra... Nu stiu acu la alte faze ce se intampla dar in cadrul ala nu se vede. Ar fi posibil totusi sa fie vorba de ciclu zi-noapte sau poate lightingul nu e pozitionat lafel pe ambele versiuni, dar totusi dupa cadrele alea pare sa fie aceasi lumina din acelasi unghi.
Bookmarks