Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 54 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1074

Thread: iOS Games

1. #361 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    L-am jucat cand a aparut, pe iPad, dar dupa primele 7-10 nivele devine incredibil de greu. Am avut "schite" la care m-am prins dupa 5-7 minute de invartit, de ce anume ar trebui sa fie acolo

2. #362 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

3. #363 SP
    Vad ca a iesit SoulCalibur in appstore US. Jocul merge si pe iPad, dar pretul este "putin" cam piperat si exagerat (asemanator cu jocurile de la Square Enix) si anume 15.99$

4. #364 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Vad ca a iesit SoulCalibur in appstore US. Jocul merge si pe iPad, dar pretul este "putin" cam piperat si exagerat (asemanator cu jocurile de la Square Enix) si anume 15.99$
    A aparut si la mine cu 8lire. Poate sa stea acolo in shop mult si bine

5. #365 SP
    De azi e si in AppStore-ul din RO la 10 euro. Incredibil de mult, parerea mea.

6. #366 SP
    Member Mythul's Avatar
    nu e cine stie ce souldcalibur in my opinion.

7. #367 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    1264 la fruit ninja (arcade) . ce scoruri aveti ?

8. #368 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    900

9. #369 SP
    Member Mythul's Avatar
    god damn, eu cand am scos 500 am fost happy :"(

10. #370 SP
    Member verde's Avatar
    1003 ,dar nu imi mai merge jocul ,si l-am sters .Oricum Puss in Boots e mai fun!

11. #371 SP
    Imi poate recomanda cineva, un joc de Football Manager bun si complex, pentru iOS ?

De cateva zile ma joc Football Manager 12 (care a fost o galagie de bani) si sunt foarte nemultumit. Sunt prea putine optiuni, iar impactul asupra meciurilor este infim.

Nu ma intereseaza o reprezentare grafica a meciurilor. Imi place stilul celor de la FM, dar as prfera ca tot jocul sa-l arate, chiar si asa cu buline, nu 90% text (de fapt nici macar ala, doar o bara a posesiei care urca si coboara) so 10% niste buline colorate care fac niste faze predefinite.

12. #372 SP
    Imi poate recomanda cineva, un joc de Football Manager bun si complex, pentru iOS ? (de preferabil care sa mearga pe iPad)

De cateva zile ma joc Football Manager 12 (care a fost o galagie de bani) si sunt foarte nemultumit. Sunt prea putine optiuni, iar impactul asupra meciurilor este infim.

Nu ma intereseaza o reprezentare grafica a meciurilor. Imi place stilul celor de la FM, dar as prfera ca tot jocul sa-l arate, chiar si asa cu buline, nu 90% text (de fapt nici macar ala, doar o bara a posesiei care urca si coboara) so 10% niste buline colorate care fac niste faze predefinite.

13. #373 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by verde View Post
    1003 ,dar nu imi mai merge jocul ,si l-am sters .Oricum Puss in Boots e mai fun!
    puss in boots is noobs acum serios, nu e deloc competitiv jocul, nu merita incercat. se fac adevarate sesiuni in pauza la facultate de fruit ninja sa batem scorul record care momentan este de 1404

14. #374 SP
    Member verde's Avatar
    mie imi plac challange-urile ,is foarte fun

15. #375 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    1264 la fruit ninja (arcade) . ce scoruri aveti ?
    Am pierdut locul 1 deci. Eu am 1179.

De maine ma pun serios pe treaba

16. #376 SP
    Wooooooo!
    Foarte pe scurt: peste cateva zile (mai exact pe data de 9, luna aceasta) apare DoDonPachi Dai Ou Jou

Thank you CAVE!

Attached Images Attached Images img_0231.png

17. #377 SP

18. #378 SP
    GTA III disponibil la doar 0.79 euro. Pentru cine nu l-a luat, este un pret incredibil de mic pentru un joc incredibil de mare

19. #379 SP
    GTA III disponibil la doar 0.79 euro. Pentru cine nu l-a luat, este un pret incredibil de mic pentru un joc incredibil de mare

20. #380 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    si FIFA 2012 la 0,79 euro

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 54 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast