Sunt geniali
Apple din pacate nu are cojones, sau cel putin in ultima vreme nu a aratat ca ar avea.
@Mask Vezi sa nu te auda Monky - o sa zica ca esti hatersi ca opinia ta devine automat negativo-trola pentru ca nu esti updatat la zi
![]()
(desi acum vad ca si lui ii cam tremura budigaii sa faca upgrade la ios 7 ... citind posturile de mai sus)
- ehh ... batman - batman - sau cu alte cuvinte "ce pretentii sa am de la cineva care n-are nici macar ultima versiunea de ios "
Mare sau nu pretul, nu stiu... nu am gasit nicaieri 4s nou sub 2000 de lei, iar mai ieftin de 1130 doar second poate.
dupa cateva zile apple blocheaza downgrade-ul si dupa e mai complicat ai nevoie de blobs si de un device cu A4. http://www.macworld.com/article/2049...still-can.html tu ai avut noroc, cred ca ieri a fost ultima zi posibila pentru downgrade.
Phew, thanks for sharing!
Probabil am să fac update-ul ceva mai târziu, când nu va mai avea .0 în coadă.![]()
Interesant testul de raspuns al touchscreen-ului (si totodata edificator pentru cei care se intreaba de ce li se pare ca un device cu Android raspunde mult mai greu decat un device cu iOS): iPhone 5 Touch Screen Twice as Fast as Android Touch Screen - Mac Rumors.
In caz ca e cineva interesat, Navigon Full Europe e acum la cel mai mic pret (64.99$ - usually 99.99$):
https://itunes.apple.com/ro/app/navi...uo=4&at=11l8zd
Nu va luati dupa ce spun ei ca face, mereu merge mai bine noua versiune, exceptie cele gen 6.0, 7.0, etc. 7.0.2 e mai rapid putin
Cum pot sa imi resetez intrebarile secrete ? Am intrat la my apple id, la password si secret questions dar nu am niciunde reset cum imi arata pe pagina lor de Q&A. Incerc sa cumpar ceva direct de pe tel si tot timpul ma intreaba de intrebarile acestea si eu nu imi aduc aminte ce am scris...
Si eu sunt in aceeasi barca dar optiunea de resetare nu mai este.Trebuie sa incerc two-step verification.
Daca nu,atunci trimit un email la customer support.
In caz ca va intrebati cum sta noua generatie in comparatie cu cele vechi, aveti iPhone 5S vs 5C vs 5 vs 4S vs 4 vs 3Gs vs 3G vs 2G:
Primele iOS-uri aveau 2-300 mb, curate astfel incat rulau perfect pe procesoarele de 400 mhz si 128 mb ram. Din pacate s-a ajuns la iOS de 1.3 gb care ruleaza doar putin mai rapid, dar pe dual core de 1.3 ghz si 1 gb ram
Bookmarks