Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 190 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast
Results 881 to 900 of 3783

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #881 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Se fac widget-uri in acel notification center cu ajutorul jaibreak-ului.

2. #882 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da. deja au implementat si un fel de SBsettings in acel notification center, ceea ce e superb.

3. #883 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Intrebarea e ,va fi noul IOS5 friendly pentru 3G-uri ?

4. #884 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Fling vs Fling Mini, pt. doritori

5. #885 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Intrebarea e ,va fi noul IOS5 friendly pentru 3G-uri ?
    We've now put together the full list of highlights from the WWDC presentation, which you'll find after the break. iOS 5 will be made available this fall, with compatibility promised for the iPhone 4 and 3GS, iPad 1 and 2, and iPod touch 3rd and 4th generation.
    Apple's iOS 5: all the details -- Engadget

6. #886 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    stiu ca raspund foarte tarziu, dar ultimul ios compatibil cu 3G este 4.2.1. oricum eu recomand 3.1.3. nu stiu daca mi se intampla doar mie, insa orice ios peste 4.xx se misca foarte lent, oricum telefonul e . damn, trebuie sa strang niste bani pentru un upgrade

7. #887 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Nu stiu de ce dar cand aveam 3G 3.1.3 mi se parea a fi mult mai lent decat 4.2.1.

8. #888 SP
    mda... oricum e putin "subiectiva" treaba asta. depinde si ce ai instalat pe el, ce mobile substrats and other things. adevarul e ca nu am facut un test perfect, cu acelasi setari and apps pe ambele ios, dar din cate am observat am ajuns la concluzia de mai sus. oricum 4.2.1 se misca de 10 ori mai bine decat 4.0.0, 4.0.1 si 4.0.2

9. #889 SP
    Nu faceti jailbreak si 3G va "zbura" pe 4.2.1

Sent from Romania!

10. #890 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    oricum 4.2.1 se misca de 10 ori mai bine decat 4.0.0, 4.0.1 si 4.0.2
    Amen to that!
    Quote Originally Posted by mark View Post
    3G-ul nu poate "zbura" cat timp are doar 64MB RAM din care numai maxim 55MB sunt utilizabili.

11. #891 SP
    Sent from Romania!
    se aplica la orice ios , dar nu uita ca unii, printre care ma numar si eu, suntem obligati sa-l facem (unlock).

12. #892 SP
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Amen to that!

3G-ul nu poate "zbura" cat timp are doar 64MB RAM din care numai maxim 55MB sunt utilizabili.
    Tu faci misto sau postezi sa te afli in treaba? Auzi, 64mb ram pe 3G, nu gasesc emoticonul pt un ras fortat...

Sent from Romania!

13. #893 SP
    Usurel ca iti creste tensiunea.

Ai dreptate am gresit eu. Oricum nimic nu scuza faptul ca mai tot timpul memorie RAM libera era de 50-55MB fapt din care am dedus eu gresit ca ar avea 64MB.

14. #894 SP
    E 128 dar daca sistemul mananca ce poti sa faci? Mai intra si aplicatia Mail, Phone care nu le poti inchide de nici o culoare, nici cu jailbreak si rezulta ca pe 3G ai libera memoria aia. Asta e, e putin dar daca vrei sa se miste mai ok iOS iti cumperi i4 care are 512 Mb si iti ajunge.

15. #895 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Care este diferenta dintre iTunes Gift Card si eCard? Presupun ca prima este fizica, tiparita... si a doua este electronica?

---------- Post added 30-06-2011 at 04:53 PM ----------

E 128 dar daca sistemul mananca ce poti sa faci? Mai intra si aplicatia Mail, Phone care nu le poti inchide de nici o culoare, nici cu jailbreak si rezulta ca pe 3G ai libera memoria aia.
    Nu e adevarat, aplicatia Mail se poate foarte usor inchide (ca orice alta aplicatie, cu exceptia Phone - pe iPhone-uri, si Music pe iPod-uri). Iti trebuie Backgrounder...

16. #896 SP
    Daca te referi ca nu iti mai apare jos cand faci dublu click pe home button atunci iti spun aplicatia nu e inchisa...

17. #897 SP
    Teraflops Graft's Avatar

---------- Post added 03-07-2011 at 03:07 PM ----------

18. #898 SP
    Multe chestii se pot face pe iPad/iPhone, trebuie sa ai doar imaginatie

19. #899 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Oki, săptăm�na viitoare �mi cumpăr iphone 4 (orange shop, whatever). Am c�teva �ntrebări:
    • se poate instala acest emulator fără ca să-i fac jailbreak telefonului? Sau mai bine zis...pot instala emulatoare pe telefon fără să-i fac jailbreak?
    • telefonul e...RF, așa-i? Că vreau să cumpăr toate jocurile din librăria CAVE (de ex. Mushihimesama BUG PANIC for iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPad on the iTunes App Store). �l iubesc!!
    • marketplace-ul e...universal? Adică dacă eu sunt din Rom�nia...pot cumpăra jocuri...japoneze, nu? Sau iar dau de limitări...
    • Trebuie să mă �nregistrez cu adresă fake pentru a avea acces la anumite jocuri de pe marketplace? (scuze că nu-i zic apple store sau istore...�i zic marketplace că-mi place mai mult cum sună).
    Thank you.

Mai jos un clip

*p.s.

Nu mă pricep la iphone (sau mă pricep doar c�t vreau să mă pricep) - știu doar să mă joc pe el (defapt pentru aia-l și iau să mă joc: Dodonpachi Resurrection, DEATHSMILES, ESPGALUDA II & Mushihimesama BUG PANIC + nes/snes games).

20. #900 SP
    Jocurile le cumperi din appstore, iti creezi un cont cu date reale si adaugi un card cu care poti face plati online.
    La faza cu region free, daca il cumperi de la orange pe abon va fi codat pe orange, daca il cumperi fara abon sa le ceri sa ti-l decodeze ca e gratis. In schimb la cosmote de exemplu il vand necodat indiferent de situatie. Cam scump sa il iei din magazin. Eu as zice ca merita mai mukt sa il iei de la cineva cunoscut de pe okazii/anunturi forum pe 1800 ron necodat decat 700€ nou...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 190 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast