Se fac widget-uri in acel notification center cu ajutorul jaibreak-ului.
Da. deja au implementat si un fel de SBsettings in acel notification center, ceea ce e superb.
Apple's iOS 5: all the details -- EngadgetWe've now put together the full list of highlights from the WWDC presentation, which you'll find after the break. iOS 5 will be made available this fall, with compatibility promised for the iPhone 4 and 3GS, iPad 1 and 2, and iPod touch 3rd and 4th generation.
stiu ca raspund foarte tarziu, dar ultimul ios compatibil cu 3G este 4.2.1. oricum eu recomand 3.1.3. nu stiu daca mi se intampla doar mie, insa orice ios peste 4.xx se misca foarte lent, oricum telefonul e. damn, trebuie sa strang niste bani pentru un upgrade
![]()
mda... oricum e putin "subiectiva" treaba asta. depinde si ce ai instalat pe el, ce mobile substrats and other things. adevarul e ca nu am facut un test perfect, cu acelasi setari and apps pe ambele ios, dar din cate am observat am ajuns la concluzia de mai sus. oricum 4.2.1 se misca de 10 ori mai bine decat 4.0.0, 4.0.1 si 4.0.2![]()
Usurel ca iti creste tensiunea.![]()
Ai dreptate am gresit eu. Oricum nimic nu scuza faptul ca mai tot timpul memorie RAM libera era de 50-55MB fapt din care am dedus eu gresit ca ar avea 64MB.![]()
E 128 dar daca sistemul mananca ce poti sa faci? Mai intra si aplicatia Mail, Phone care nu le poti inchide de nici o culoare, nici cu jailbreak si rezulta ca pe 3G ai libera memoria aia. Asta e, e putin dar daca vrei sa se miste mai ok iOS iti cumperi i4 care are 512 Mb si iti ajunge.
Care este diferenta dintre iTunes Gift Card si eCard? Presupun ca prima este fizica, tiparita... si a doua este electronica?
---------- Post added 30-06-2011 at 04:53 PM ----------
Nu e adevarat, aplicatia Mail se poate foarte usor inchide (ca orice alta aplicatie, cu exceptia Phone - pe iPhone-uri, si Music pe iPod-uri). Iti trebuie Backgrounder...
Daca te referi ca nu iti mai apare jos cand faci dublu click pe home button atunci iti spun aplicatia nu e inchisa...
Oki, săptăm�na viitoare �mi cumpăr iphone 4 (orange shop, whatever). Am c�teva �ntrebări:
Thank you.
- se poate instala acest emulator fără ca să-i fac jailbreak telefonului? Sau mai bine zis...pot instala emulatoare pe telefon fără să-i fac jailbreak?
- telefonul e...RF, așa-i? Că vreau să cumpăr toate jocurile din librăria CAVE (de ex. Mushihimesama BUG PANIC for iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPad on the iTunes App Store). �l iubesc!!
- marketplace-ul e...universal? Adică dacă eu sunt din Rom�nia...pot cumpăra jocuri...japoneze, nu? Sau iar dau de limitări...
- Trebuie să mă �nregistrez cu adresă fake pentru a avea acces la anumite jocuri de pe marketplace? (scuze că nu-i zic apple store sau istore...�i zic marketplace că-mi place mai mult cum sună).
Mai jos un clip
*p.s.
Nu mă pricep la iphone (sau mă pricep doar c�t vreau să mă pricep) - știu doar să mă joc pe el (defapt pentru aia-l și iau să mă joc: Dodonpachi Resurrection, DEATHSMILES, ESPGALUDA II & Mushihimesama BUG PANIC + nes/snes games).
Jocurile le cumperi din appstore, iti creezi un cont cu date reale si adaugi un card cu care poti face plati online.
La faza cu region free, daca il cumperi de la orange pe abon va fi codat pe orange, daca il cumperi fara abon sa le ceri sa ti-l decodeze ca e gratis. In schimb la cosmote de exemplu il vand necodat indiferent de situatie. Cam scump sa il iei din magazin. Eu as zice ca merita mai mukt sa il iei de la cineva cunoscut de pe okazii/anunturi forum pe 1800 ron necodat decat 700€ nou...
Bookmarks