Pe Vita mai mult ca sigur ca vor scoate ceva special, dar pe iOS chiar nu vad asa ceva...
---------- Post added 21-03-2012 at 11:31 AM ----------
Guys, cu ce program (sau functie) pot trimite filmulete facute cu iPhone4, pe iPad2 (prin iCloud nu se pun automat decat pozele). Am incercat prin mail, Bump, PhotoShare si nu am reusit nimic interesant. Toate scad calitatea filmarii si nu ma pot folosi de ea.
Sau le pot pune cumva direct prin iTunes ? (odata copiate de pe tel pe calc, normal)
Precizez ca vreau sa le pun in asa fel incat sa le pot folosi in iMovie, nu doar pentru a le putea viziona pe ecran mai mare.
A aparut Angry Birds Space pentru iPhone,iPad,Mac OS X si PC Finally
iPhone: Angry Birds Space for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
iPad: Angry Birds Space HD for iPad on the iTunes App Store
OS X: Mac App Store - Angry Birds Space
PC version : Angry Birds - PC Games - Games
Cam scurt. Doar 60 de nivele. Eu deja l-am terminat
De departe cel mai bun joc din serie. Restu nu le-am putut termina de plictiseala.
Chiar merita Angry Birds Space, avand in vedere ca va primi noi levels any de zile. Pana si originalul Angry Birds a primit 15 noi levels recent....si jocul e de 2 ani deja.
Rovio chiar sunt seriosi.
Stie cineva daca varianta HD este Retina enabled sau nu? In aplicatiile pentru "noul iPad" vad ca Apple listeaza si Angry Birds HD, dar in descrierea jocului nu vad nimic legat de Retina...
Am reusit, intr-un final, sa transfer filmuletele facute cu iPhone4 direct pe iPad2 pentru a le putea edita in iMovie cu Photo Transfer . Transferul este foarte rapid si nu se pierde din calitate.
Am facut si un prim trailer (mi-a luat app 15 minute cu tot cu export pe youtube), dar nu reusesc sa inteleg de ce nu este complet. La inceput, imediat dupa numele "firmei", sunt 2 secunde de ecran negru, unde ar fi trebuit sa fie 3 cadre, cadre pe care nu le incarca, desi cand fac filmuletul le vad fara probleme, la fel si dupa generic, mai era o bucata de 1.2 secunde si tot nu o arata. - totusi, este posibil sa fie un mic bug al aplicatie, intrucat nu am 5.1 (doar am pacalit aplicatia ca as avea, prin metoda cu iFile, postata de mine mai sus).
Ambele aplicatii sunt cumparate.
In rest, sunt multumit de rezultat
Foarte tare Razvan. Cred ca iesea si mai bine ca atmosfera daca aveai mai putina lumina. Cum se vede padurea la 0:48 ar fi fost si mai tare. Oricum, foarte tare
Tks guys. Arata mult mai bine montajul, fara partile alea negre. Cel putin sfarsitul, de dupa generic, este genial
O sa fac maine alte feluri de filme, ca am observat ca doar la asta de groaza nu pune anumite bucati
Am facut un nou trailer, o continuare directa a primului. De data asta, nu a mai fost nici o problema cu video lipsa.
Hope you like it
@krusht, nu este nici o problema sa pui iOS5 pe 3Gs. Am un prieten care l-a pus de cand a aparut si-l foloseste fara probleme.
Foarte frumos facut Partea cu "Best Trailer on iPad" a fost tare Good job!
PS: De facut trailere ai timp, de fotbal nu
L-am facut la un ceai, in ceainaria Green Tea, acum app 2h cand am terminat treaba
Din pacate, nu am mai multe filmulete si nu am de unde sa obtin o mai mare diversitate si am fost nevoit sa refolosesc multe scene. Voi incerca sa filmez cat mai multe idiotenii si sa le leg, cumva, intr-o mini-poveste
Stie cineva ceva de iStore-ul de la Baneasa? Am inteles ca o sa aibe 10% reducere la deschidere si ar fi un moment bun pentru mine sau iau un iPad, insa preturi nu am gasit niciunde. Sa ma astept la preturile de la emag&co?
Bookmarks