RonanN1, daca ai iPhone4 (cum stiu eu ca ai) si nu ai urmat pasii de mai sus, nu ai cum sa ai
A iesit Absinthe 2.0 care face jailbreak la 5.1.1. Tutorial aici
Spuneti-mi si mie unde pot duce un iphone 4s la garantie in Bucuresti si sa-l rezolve repede.Am mai avut o data aceeasi problema cu el dar s-a rezolvat partial (foarte multe erori).S-a blocat in recovery mode cand am facut update.
nu vor sa ma ajute nici istyle nici noumax...ma trimit de unde l-am cumparat...adica cosmote...iar cosmote spun ca trebuie sa trimita telefonul in service..ca dureaza 3 sapt
Invatatura de minte sa nu mai cumparati de la Germanos, Cosmote, etc. SUNT JALNICI LA GARANTIE! Vezi ca e posibil sa iti anuleze garantia (fac asa din senin, vazut la multa lume). N-ai ce face si trebuie sa mergi la ei, ai grija ca atunci cand il duci la magazin sa treaca la observatii ca telefonul nu are urme de apa sau lovituri. Astea sunt motivele pt care anuleaza garantia chiar daca nu ai facut nimic la telefon. Daca totusi incearca mergi la OPC linistit ca se rezolva.
Repet, NU MAI CUMPARATI DE LA COSMOTE sau GERMANOS CA SUNT NISTE GUNOAIE LA GARANTII!
Care aveti Siri instalat pe iphone 4, si vreti sa-l folositi, nu faceti inca update la 5.1.1. Atat Spire, cat si Spite, nu sunt compatibile momentan.
Am fost la garantie...nu a vrut nimeni sa mi-l primeasca...nici noumax nici istyle nici ideea...noumax au spus ca nu primesc decat daca e cumparat de la ei sau din alta tara...l-am lasat la germanos in plaza mall si din cate am inteles il vol inlocui daca e problema hardware dar dureaza pana in 15 zile lucratoare(maxim).Pe foaie au scris ca telefonul e in stare buna si atat.Sper sa se rezolve de data asta si sa nu mai am probleme...numai probleme am avut cu el de cand cu update-ul de 5.1.1 X_X.A mai avut cineva astfel de probleme? Multumesc mult de sfaturi.Am sa revin dupa ce il voi scoate de la garantie.
Eu am facut JB la iPad 2 momentan.Mi-a reusit la a 10-15x JB-ul pana m-am prins ca daca am facut restore inainte de JB,nu-mi merge.
I-am facut JB dupa un restore curat -> restore -> reinstalat tweak-uri si aplicatii,merge excelent.
Eu am trecut de la iOS5.1.1 fiindca aveam iOS5.0.1 din ianuarie (ceea ce nu este prea bine,daca vrei un iDevice rapid), +aceea autonomie mai buna.
Maine voi face update si la iPhone 4S
BTW - Tweak-uri ce le folosesc :
Bookmarks