Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 189 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 3776

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #1761 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by Darkhawk View Post
    Eu am urmat toti pasi lasa-ti de IRY..iar acuma am si eu siri pe iphone4..ce pot sa zic..este identic ca cel de pe 4s.
    Dar aveti grija ca aceste proxy-uri trimit date de pe telefonul vostru developeriilor!!!

2. #1762 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Eu n-am asa ceva la general.
    Incearca asta RonanN1 : Settings > General > Restrictions > Siri ON, cu toate ca ar trebui sa-l gasesti in settings. Ai urmat toti pasii intocmai ? Trebuie activat doar dupa ce introduci proxy serverul in spire.

3. #1763 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    RonanN1, daca ai iPhone4 (cum stiu eu ca ai) si nu ai urmat pasii de mai sus, nu ai cum sa ai

4. #1764 SP
    Member psycho-07's Avatar
    merge siri

5. #1765 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    RonanN1, daca ai iPhone4 (cum stiu eu ca ai) si nu ai urmat pasii de mai sus, nu ai cum sa ai
    Asta stiu ca nu am dar am rezolvat acum. Era restrictionat

6. #1766 SP

7. #1767 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cut the rope Experiments e Free, go get it!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

8. #1768 SP
    A iesit Absinthe 2.0 care face jailbreak la 5.1.1. Tutorial aici

9. #1769 SP
    Confirm ca merge jb pe iPad 3 5.1.1

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Attached Images Attached Images imageuploadedbytapatalk-hd1337954974.451620.jpg

10. #1770 SP
    Member Andrei260191's Avatar
    Spuneti-mi si mie unde pot duce un iphone 4s la garantie in Bucuresti si sa-l rezolve repede.Am mai avut o data aceeasi problema cu el dar s-a rezolvat partial (foarte multe erori).S-a blocat in recovery mode cand am facut update.

11. #1771 SP
    iry
    Pai iStyle sau Noumax, banuiesc ca sunt cei mai ok.

12. #1772 SP
    nu vor sa ma ajute nici istyle nici noumax...ma trimit de unde l-am cumparat...adica cosmote...iar cosmote spun ca trebuie sa trimita telefonul in service..ca dureaza 3 sapt

13. #1773 SP
    Invatatura de minte sa nu mai cumparati de la Germanos, Cosmote, etc. SUNT JALNICI LA GARANTIE! Vezi ca e posibil sa iti anuleze garantia (fac asa din senin, vazut la multa lume). N-ai ce face si trebuie sa mergi la ei, ai grija ca atunci cand il duci la magazin sa treaca la observatii ca telefonul nu are urme de apa sau lovituri. Astea sunt motivele pt care anuleaza garantia chiar daca nu ai facut nimic la telefon. Daca totusi incearca mergi la OPC linistit ca se rezolva.

Repet, NU MAI CUMPARATI DE LA COSMOTE sau GERMANOS CA SUNT NISTE GUNOAIE LA GARANTII!

14. #1774 SP
    iry
    Care aveti Siri instalat pe iphone 4, si vreti sa-l folositi, nu faceti inca update la 5.1.1. Atat Spire, cat si Spite, nu sunt compatibile momentan.

15. #1775 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Confirm si eu ca merge JB pe 5.1.1 pe iPhone 4
    Attached Images Attached Images img_0250.png img_0251.png

16. #1776 SP
    Am fost la garantie...nu a vrut nimeni sa mi-l primeasca...nici noumax nici istyle nici ideea...noumax au spus ca nu primesc decat daca e cumparat de la ei sau din alta tara...l-am lasat la germanos in plaza mall si din cate am inteles il vol inlocui daca e problema hardware dar dureaza pana in 15 zile lucratoare(maxim).Pe foaie au scris ca telefonul e in stare buna si atat.Sper sa se rezolve de data asta si sa nu mai am probleme...numai probleme am avut cu el de cand cu update-ul de 5.1.1 X_X.A mai avut cineva astfel de probleme? Multumesc mult de sfaturi.Am sa revin dupa ce il voi scoate de la garantie.

17. #1777 SP
    Nu e prea ok sa va grabiti cu jailbreak-ul acum. Eu voi astepta cel putin o saptamana pana imi voi face pe i4 si iPad2. Nu vreau sa pierd timpul lovindu-ma de servere arhi-pline.

Deja a fost lansat Absinthe 2.0.1.

Sursa. Download.

18. #1778 SP
    Mie imi merge ok jailbreakul pe ipad 2 ios 5.1.1 cu Absinthe 2.0

19. #1779 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by Andrei260191 View Post
    Mie imi merge ok jailbreakul pe ipad 2 ios 5.1.1 cu Absinthe 2.0
    +1

20. #1780 SP
    Eu am facut JB la iPad 2 momentan.Mi-a reusit la a 10-15x JB-ul pana m-am prins ca daca am facut restore inainte de JB,nu-mi merge.
    I-am facut JB dupa un restore curat -> restore -> reinstalat tweak-uri si aplicatii,merge excelent.

Eu am trecut de la iOS5.1.1 fiindca aveam iOS5.0.1 din ianuarie (ceea ce nu este prea bine,daca vrei un iDevice rapid), +aceea autonomie mai buna.
    Maine voi face update si la iPhone 4S

BTW - Tweak-uri ce le folosesc :

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 189 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 ... LastLast