Confirm si eu aceasta problema (iphone4/orange, daca are vreo importanta). Acum am verificat si totul e setat pe push (cum era setat si inainte). Chiar m-am intrebat de ce nu mai aud acel "ding" atunci cand primesc un email. Tot am zis ca "verific cand ajung acasa" si tot am uitat...
...deci? WTF?
*p.s.
Si nici Badge App Icon nu am (acea bulina rosie).
*later edit*
No eu am rezolvat. A fost chiar banal:
Problema s-a rezolvat
- Am mers la settings -> Mail, Contacts, whatever -> fetch new data am selectat pusf (OFF) dupa care am dat un restart la telefon.
- Am mers la settings -> Mail, Contacts, whatever -> fetch new data am selectat pusf (ON)
am primit deja cateva emailuri si-am fost notificat de fiecare data.
Apoi daca in 2012 vb. de "noroc" la chestii din astea, banale, atunci hai sa inchidem pravalia si sa mergem acasa![]()
Acelasi lucru l-am patit si eu. Pune fetch pe 15 min si aia e.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ce mi s-a parut mie fabulos la iPhone (si pod/pad/etc) a fost tocmai conectorul acesta mare... regasit la toate generatiile. Compatibilitatea cu accesoriile oferita de o singura mufa m-a atras spre telefonul actual si nimic altceva. Mi se pare penibil sa renunte la ce definea, practic, produsele "i".
Daca vreau sa imi instaleze firmware-ul ca nou, stergand tot si reinstaland, de la capat, trebuie ca upgrade-ul sa fie facut via DFU? Sau pot alege ceva direct din itunes?
Fa direct din iTunes si daca primesti vreo eroare in timpu procesului de instalare, treci pe varianta DFU.
Daca fac update direct, nu raman fisierele de Cydia? Am avut jailbreak si as vrea sa renunt la el, sa am un install curat. Asta e marea mea teama, ca de fiecare data am facut update si s-au adaugat fisiere peste fisiere, care ocupa spatiu gratuit![]()
Buna ziua de astăzi sunt fericitul posesor de iPhone4s.
Dacă �mi poate spune cineva o aplicatie cu care pot sa rulez filme in format .mkv
@trickz Pai atunci dai bataie cu dfu mode
@ donatelo AVPlayer for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
Bookmarks