Suma de bani castigata este infima, avand in vedere cat a castigat Samsung de pe urma "copierii" excesive. Dar important este ca s-a facut dreptate si ca vom vedea schimbar majore pe viitor.
Suma de bani castigata este infima, avand in vedere cat a castigat Samsung de pe urma "copierii" excesive. Dar important este ca s-a facut dreptate si ca vom vedea schimbar majore pe viitor.
�mi place cum schimbă taberele toți foștii susținători ai nevinovăției samsung, pe la comentarii . Seamănă cu foștii susținători flash. Incluz�nd un fost profesor universitar al meu. Hal de competență ase.
Salut baieti. Tocmai mi-am comandat un iphone4 dar care e codat pe reteaua Telia Sweeden. Doresc sa-i fac un neverlock cat de curand. Am vazut ca preturile pentru asa ceva sunt undeva in jur de 550 ron. No problem ! Rugamintea mea e daca puteti sa imi recomandati pe cineva ( poate de-aici de pe forum ) care m-ar putea ajuta cu neverlockingu ... dar totusi sa fie om de incredere si sa il faca calumea. L-as putea duce la un gsm service aici la mine in oras , dar poate stiti voi pe cineva care chiar se ocupa profi de iDevice neverlockings.
Salut! Aveti idee cum as putea sa imi protejez iphone-ul 4? Am folie fata spate si o carcasa soft, dar imi placree mai mult fara. Oare ajunge folia pentru a-l proteja de zgarieturi? Apropo... Foliile astea cu strat obleofobic sunt mai " uleioase"? Cand ma uit la telefon pe folie se vede un fel de ulei. La fel ca ala care se vede pe asfalt de la ulei de mot or. Alea mate sunt bune?
@stefipsy: mai bine il duci la service in oras ca astia pe net iti cer bani in avans parca. Totusi, daca vrei sa te complici cauta pe okazii " decodare iphone neverlock" de obicei primele anunturi sunt de la useri cu rating mare.
Ce a copiat S3-ul designul iphpneului yam yam
Sent from my iPhone 4S using no multi-tasking ca nu face dastea.
Nu se ocupa nimeni de pe aici (din cate stiu) dar sunt anumite site-uri de "profil" care asta fac. Trebuie doar sa le trimiti IMEI-ul si banii si e gata in 1-2 zile.
Unlock Telia Sweden iPhone 4, 3gs, 3g, 2g - All Versions Supported including latest 4.3, 4.2.1
cei de la gsm service ziceau ca e all cool , se poate . m-a mirat putin pretul , atata tot. si vroiam sa vad daca vine cineva cu o solutie mai buna aici.
Stefi intra pe forum la idevice.ro si acolo toti care decodeaza pe bani sunt ok. Vezi pe cei cu cele mai multe pagini si te bagi la ei.
Apple a vrut sa demonstreze un singur lucru cu acel proces si nu sa faca bani: NU MAI COPIATI DE LA NOI! LUCRATI SINGURI! E atat de simplu si iata ca au reusit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Au meritat-o cei de la Samsung. Mai ales ca primele modele de iPhone au fost copiate in ultimul hal.Noroc cu iphone 4 ca are un design "prea" premium pentru a fi copiat cu, costuri 0.
Salutare am un iphone 4 si cateodata cand vorbesc la telefon se aprinde display-ul trebuie schimbat senzorul de proximitate sau e normal?
Ce iOS ai ? eu am mai patit asa, dar cam 1 din 50 sau 100. Nu sunt asa dese. Daca sunt la fel de rare ca la mine, este ceva de la iOS.
Va recomand cu incredere Nitrous, o aplicatie de 0.99 USD care permite accesul la engine-ul Nitro (de la Apple) oricarei aplicatii (de exp. pentru Facebook, Twitter, Safari). Dupa cum se poate vedea din teste, in pagini cu javascript, Safari da de aproape 3 ori mai bine!!!
Detalii aici: Nitrous: Jailbreak Tweak Allows You to Enable Faster Nitro Javascript Engine For Third-Party Apps Like Chrome, Facebook
mai am o intrebare : daca telefonul are facut jailbreak , pentru a-i putea face neverlock prin IMEI( de pe reteaua in care e codat )... trebuie sa dezactivez jailbreakul ?
Bookmarks