Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 60 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1188

Thread: Clubul Apple Mac & macOS

1. #881 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Azi maine candva trebuie sa apara si pe store la noi am inteles. Deocamdata nu e lansat.

2. #882 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie pe US mi-a aparut deja

3. #883 SP
    Va rog sa lasati niste pareri legate mai ales de viteza lui dupa ce il testati, sa fiu sigur, danke.

4. #884 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pe US este on, din ce am citit din diverse articole pana acum, versiunea GM este ff stabila, totul se misca excelent.

5. #885 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Eu sunt pe US si nu am primit nici macar un locotenent.

6. #886 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Am schimbat Store-ul pe US, dar tot nu îmi apare.

7. #887 SP
    A venit si la mine Capitanul

8. #888 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Degeaba a venit de aseara. In app 3h, mi-a luat app 200MB si l-am inchis. Sa incerc diseara sau in weekend cand sper sa mearga mai bine.

9. #889 SP
    La fel a luat si la mine la inceput. Nu stiu unde a fost problema, dar am dat un restart la router si apoi a luat cu 8MB/s

10. #890 SP
    Si cum e ? L-ai pus ? Ce Mac ai ? Cum se misca fata de cel dinainte ? Ceva incompatibilitati ?

11. #891 SP
    iry
    L-am instalat si eu acum pe macbook, luat de pe store in 30 min
    Nu am facut clean install, ci update. Totul pare ok, nu vad nicio problema, incompatibilitate pana acum. Sa ne mai jucam cu el, si vedem ce-o fi

12. #892 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Si cum e ? L-ai pus ? Ce Mac ai ? Cum se misca fata de cel dinainte ? Ceva incompatibilitati ?
    Pro Late 2011.. Se misca foarte bine (specific ca am SSD). Doar iStats nu este compatibil, in rest toate functioneaza. Doar MS Outlook vad ca imi tot da crash-uri. O sa fac un reinstall si vad daca mai sunt probleme.

13. #893 SP
    Bun. Imi fac si eu sperante ca se misca bine. Am Pro early 2011, dar cu HDD. Iar Outlook nu folosesc

14. #894 SP
    Ba da ce nesiguri is astia pe fontul de system. Ba e unul, ba e altul.
    Oare gresesc daca il numesc pe capitanul nostru un simplu patch? Asa bun cum o fi el.

15. #895 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Ba da ce nesiguri is astia pe fontul de system. Ba e unul, ba e altul.
    Oare gresesc daca il numesc pe capitanul nostru un simplu patch? Asa bun cum o fi el.
    Cam tot ce au facut in ultimul deceniu a fost "patch" - prin urmare tot OS X este.

16. #896 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Eu am facut update , nu sunt hater da nu vad nimica nou inafara de un wallpaper.

Functia aia cu snap windows e mult inferioara fata de bettersnaptool.

In rest sa mearga lafel de stabil ca pana acuma ca numai am nevoie de bling bling si features inutile care sunt "cool" in prima zi si dupa nu le folosesti vreodata.

17. #897 SP
    Nu inteleg care-i faza. Am ajuns acasa, am deschis calc dar download-ul a ramas pe pauza (doar in Launchpad il vad) si daca dau click pe el nu face nimic. Iar in AppStore nu-mi apare la download, iar daca dau pe el, in AppStore, butonul de download este inactiv...

18. #898 SP
    iry
    Relogheaza-te din nou in Appstore, cine stie ce eroare o avea.

19. #899 SP
    Member Hansel31's Avatar
    sau ti apasat pe el si apesi x.
    PS . super noul OS.. si finally !! MERGE music library cum trebuie si la noi in Romania!! nu mi-a venit sa cred cand am dat on la icloud music library si a ramas ON

20. #900 SP
    Member dtancu's Avatar
    Faptul ca merge iCloud Music Library nu are nici o legatura cu El Capitan ci cu faptul ca a expirat perioada de trial de 3 luni. L-au activat inainte sa lanseze El Capitan, mergea pe Yosemite pe 30/09.

@ Trefla: nu vezi nimic diferit dar este
    Dintre cele mai interesante:
    -Metal in loc de OpenGL
    -nu mai exista repair permissions

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 60 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 ... LastLast