Azi maine candva trebuie sa apara si pe store la noi am inteles. Deocamdata nu e lansat.
Azi maine candva trebuie sa apara si pe store la noi am inteles. Deocamdata nu e lansat.
Va rog sa lasati niste pareri legate mai ales de viteza lui dupa ce il testati, sa fiu sigur, danke.
Pe US este on, din ce am citit din diverse articole pana acum, versiunea GM este ff stabila, totul se misca excelent.
Degeaba a venit de aseara. In app 3h, mi-a luat app 200MB si l-am inchis. Sa incerc diseara sau in weekend cand sper sa mearga mai bine.
La fel a luat si la mine la inceput. Nu stiu unde a fost problema, dar am dat un restart la router si apoi a luat cu 8MB/s
Si cum e ? L-ai pus ? Ce Mac ai ? Cum se misca fata de cel dinainte ? Ceva incompatibilitati ?
L-am instalat si eu acum pe macbook, luat de pe store in 30 min
Nu am facut clean install, ci update. Totul pare ok, nu vad nicio problema, incompatibilitate pana acum. Sa ne mai jucam cu el, si vedem ce-o fi![]()
Bun. Imi fac si eu sperante ca se misca bine. Am Pro early 2011, dar cu HDD. Iar Outlook nu folosesc![]()
Ba da ce nesiguri is astia pe fontul de system. Ba e unul, ba e altul.
Oare gresesc daca il numesc pe capitanul nostru un simplu patch? Asa bun cum o fi el.
Eu am facut update , nu sunt hater da nu vad nimica nou inafara de un wallpaper.
Functia aia cu snap windows e mult inferioara fata de bettersnaptool.
In rest sa mearga lafel de stabil ca pana acuma ca numai am nevoie de bling bling si features inutile care sunt "cool" in prima zi si dupa nu le folosesti vreodata.
Nu inteleg care-i faza. Am ajuns acasa, am deschis calc dar download-ul a ramas pe pauza (doar in Launchpad il vad) si daca dau click pe el nu face nimic. Iar in AppStore nu-mi apare la download, iar daca dau pe el, in AppStore, butonul de download este inactiv...
sau ti apasat pe el si apesi x.
PS . super noul OS.. si finally !! MERGE music library cum trebuie si la noi in Romania!! nu mi-a venit sa cred cand am dat on la icloud music library si a ramas ON![]()
Faptul ca merge iCloud Music Library nu are nici o legatura cu El Capitan ci cu faptul ca a expirat perioada de trial de 3 luni. L-au activat inainte sa lanseze El Capitan, mergea pe Yosemite pe 30/09.
@ Trefla: nu vezi nimic diferit dar este
Dintre cele mai interesante:
-Metal in loc de OpenGL
-nu mai exista repair permissions
Bookmarks