Nu cred ca-i de la Bloard. Eu il am instalat peste tot si nu a facut vreodata asa. Mai ai alte tweak-uri puse? Sau ai cumva vreo tastatura custom?
Nu cred ca-i de la Bloard. Eu il am instalat peste tot si nu a facut vreodata asa. Mai ai alte tweak-uri puse? Sau ai cumva vreo tastatura custom?
Nimic man, celelalte tweak-uri le am de peste o luna si nu am mai avut probleme pana acum. Dintr-o data ieri a inceput sa faca asa. L-am inchis de vreo doua ori, i-am dat si un hard reset si nimic.
Auzi, sigur nu i-ai dat undock? Ia apasa (si tine apasat) pe butonul cu tastatura (cel din dreapta jos)... pana iti apare un meniu. Ia da-i dock![]()
Loooool MonkY, de cand exista asa ceva?Asta era! Deja eram nervos ca trebuie sa ii dau reset complet si trebuie sa pun iar toate datele pe el si etc. Dau o bere!
![]()
super tare nici eu nu stiam de astadeci tudyniuz bugurile pe care le intalnesti in ios sunt features de fapt
(glumesc evident)
Am de dus un Mini 2 cu JB la garantie pentru o problema cu butonul de home. Trebuie sters JB inainte sau pot merge asa? Din cate stiu nu e treaba ilegala iar aplicatii furate/piratate nu sunt. In caz ca trebuie sters JB, reset all si gata?
Da, sterge-l neaparat. Reset all data si ala e, stiu ca-ti sterge tot ce ai pe el (nu am incercat personal).
Nu, nu poti sa faci doar Reset all data... la unele JB-uri chiar e dezactivata treaba asta (pt. a nu se poate scoate JB-ul din greseala - sau a sterge partial ceva important). Trebuie sa-i faci restore si il dai Set as new (desigur, poti sa le dai si cu backup, dar ce rost are?).
N-am trimis niciun iOS cu JB la garantie... dar banuiesc ca pt. ei acesta ar fi un motiv serios sa-ti refuze service-ul.
Si oricum, ei aproape sigur nu-ti vor repara butonul ci vor schimba iPad-ul...
I-am dat erase all content and settings acum 40 min si nu si-a revenit. S-o fi brickuit sau ceva. In 15 minute sunt la service. O sa fie distractie![]()
Ti-am zis sa nu dai Reset cu JB... Never do that
Anyway, intra repede in DFU Mode... cam in 5-10 minute face restore..
Trebuia sa intrii in DFU mode inainte, altfel nu merge. iti lua fix 30 de secunde sa intrii in DFU si vreo 3 minute sa reinstalezi iOS-ul. Te-ai complicat aiurea.
Ai grija ca la noi se anuleaza garantiile jailbreak.
Deh, tara civilizata... Bine, ca si la noi mi-au schimbat pe loc, atunci cand aveau pe stoc... asa ca nu ma pot plange.
Acum sper ca nu ti-au dat una cu iOS 8.2, pentru ca no more jailbreak. Poate la 8.3...
Hmm, se pare ca baietii au reusit sa faca jailbreak la iOS 8.4 Beta 1. Sper ca odata cu 8.4 sa avem si un jailbreak de la chinezi, pentru ca de laudarosenia lui i0n1c sunt cam satul (el tot timpul doar arata ca a facut JB dar tine totul doar pentru el). Demo:
Clownul de i0nic, care inca o data ne arata ce poate face el, lol. Da-l in masa, asta nu o sa faca public nimic, as usual.
Guys, nu reusesc chip sa fac restore la al meu Ipad air cu 8.1. Tot ma izbesc de eroarea 3194 in itunes 12. Am incercat si din DFU mode fara succes. Am incercat doua laptopuri unul cu Windows 8.1 iar celalalt cu Windows 7. Host file-ul nu contine redirectionare catre apple.
Anu ideas ?
Dar in trecut mergea sa dau restore cu shift apasat in itunes. Alta varianta sa imi fac fresh IOS-ul ?
In trecut, nu mai merge si atunci iti trebuia shsh blobs, nu mai stiu exact de cand dar de cativa ani nu mai merge sa faci downgrade sau sa dai restore la un ios vechi.
Bookmarks