Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 27 of 34 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast
Results 521 to 540 of 668

Thread: Jailbreak my IOS device

1. #521 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    With iOS 8.1.1 release, Pangu will not work for you if you want to jailbreak your device. It is the same reason why we advised you earlier to avoid updating to this latest OS build if you wanted to jailbreak your iOS device. However, folks at CoolStar have just released their popular tweak, SemiRestore now updated for iOS 8 – iOS 8.1. SemiRestore8 will help you restore your jailbroken devices to near stock condition without losing the precious jailbreak.

2. #522 SP
    Junior Member flllorin's Avatar
    salut am cumparat si eu o aplicatie din cydia si nu mi-a acceptat plata din contul dupa amazon si acum tot imi zice de 3 zile pending si recheck cum fac sa platesc cu paypal ca acum nu mai ma lasa sa intru nici in contul dupa amazon?

3. #523 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acum puteti sa faceti si jailbreak la 8.1.1 cu TaiG in engleza. E disponibil aici: TaiG Jailbreak Tool – untether Jailbreak for iOS8.0-8.1.1, TaiG official website, Download TaiG si e pretty safe. Personal insa o sa astept 8.2-ul (am inteles ca deja TaiG a spart si 8.2-ul).

4. #524 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Pai sa face sau nu, ca mi-am luat si eu un ipad mini retina si am 8.1.1 . Btw e superb ipadul mini pana si prietena mea care are ipad4 ii place mai mult ca e mai manevrabil si mai usor

5. #525 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca ai 8.1.1, go for it! Acum depinde si daca ai nevoie de Jailbreak sau nu. Eu unul nu pot trai pe iOS fara anumite tweak-uri si aplicatii din Cydia.

6. #526 SP
    Da-mi niste exemple ca nu prea stiu tweakuri utile pentru ipad in plus imi place foarte mult cum se misca si mai ales bateria fara jb, acum nu stiu cat de mult le-ar imfluenta un eventual jb

7. #527 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca vrei sa-ti dau eu exemple inseamna ca nu ai nevoie de Jailbreak. Eu folosesc chestii precum Springtomize 3, iFile, NoSlowAnimations, StatusTime+, XBMC, CCSettings, Bloard, Zeppelin, Auxo (desi nu e compatibil inca), tone de tweak-uri pt. Facebook, Safari (gen FullScreen), etc... La un iPad cel mai mult ma enerveaza ca nu se foloseste spatiul pe ecran la adevarata valoare (aici merg chestii gen Springtomize, Homedesigner, Shrink and so on...).

8. #528 SP
    Man pe telefon nu pot trai fara jb, dar pe tableta e ceva nou pentru mine si imtrebasem de ceva specific pentru tableta, nu iFile, Springtomize,NSA, ccsettings, etc de exemplu stiam ca exista un tweak pentru multitasking care te lasa sa ai mai multe ferestre cu programe simultan deschise

9. #529 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La mine e fix invers. Pe telefon pot trai linistit fara JB, dar pe iPad nu prea. Anyway, singurul tweak care mai era activ pt. multitasking ar fi fost OS Experience, dar ma indoiesc ca a fost updatat pentru iOS 8.x. Si nici nu mi-a placut, sa fiu sincer

10. #530 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu am mai facut JB de un car de ani, dar animatiile au inceput sa ma scoata din minti. Era pe vremuri o metoda de one click JB, mai exista cumva? In caz ca nu, unde pot gasi ghid si download de JB? Also, a aparut pentru 8.1.2? Pe iPad am nevoie sa fac. Multam!

11. #531 SP
    Din cate stiu este pe 8.1.1 a pus monky mai sus un link, trebuie doar sa dai un click si ai jb, este foarte usor

12. #532 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Vad ca nu merge direct de pe tableta ca e un rar, o sa incerc maine.

13. #533 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu ai cum sa faci chief jailbreak direct de pe tableta. Iti trebuie un PC sau un Mac. E oarecum "one click jb", dar trebuie sa urmezi pasii cu "sfintenie" sau va da fail. E si pt. 8.1.2 dar eu nu am facut un ghid pt. ca nu am JB decat upto 8.1.1. Insa pasii ar trebui sa fie cam la fel.

---------- Post added 17-12-2014 at 04:54 ----------

Uite de aici descarci ultimul JB (TaiG v1201) pentru 8.1.2. Au si un mic tutorial aici.

14. #534 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am facut pana la urma upgrade la tableta inainte sa fac JB. Ma gandesc ca mai bine e sa fac update pana la 8.1.2 si apoi JB.

LE: That was quick, haha. Pe vremuri trebuia sa selectezi un dmg, sa alegi in loc de update online din itunes, etc. Ce vremuri. E bine, nu par sa fie probleme momentan.

Daca stiti ceva pentru a schimba thema in una intunecata ca pe Yosemite ar fi grozav, tastatura am rezolvat-o gratie listei puse de MonkY cu ceva pagini in urma, la fel si dock-ul, animatiile si etc. Mi-a zis inainte de JB sa opresc passkey sau cum pisici ii zice, ma gandesc ca e safe sa pun inapoi acum, nu? Ca acum imi cere mereu parola in iTunes in loc de touchID.

15. #535 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, e safe sa pui totul la loc dupa ce ai facut JB. Cat despre theme, exista tone... dar vezi ca multe folosesc Winterboard (which i hate). Exista si niste tweak-uri care sa schimbe orice "tint" (culoare), dar cred ca cel mai safe este sa pui un wallpaper inchis la culoare... si automat e totul mai inchis (cu text alb). Recomand si Springtomize 3 pentru tone de optiuni extra...

16. #536 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De cand am facut JB nu imi mai arata usage-ul bateriei. Deja sunt la a treia incarcare completa si nu imi arata. Ieri am scos tableta de la incarcat, in prima ora imi afisa usage-ul, apoi seara cand m-am uitat iarasi, nu mergea. What the f?

Nu am multe chestii instalate, doar ce am mentionat mai sus, 3-4 tweaks pe care le-ati folosit si voi.

17. #537 SP
    Admin MonkY's Avatar
    As vrea sa te pot ajuta, dar n-am patit treaba asta. Ai incercat sa pui eventual tweak-ul Battery Percentage Only? Sau un alt tweak pt. baterie care sa forteze sa afiseze chestia asta?

P.S. Presupun ca ai incercat cu reboot...

18. #538 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, am dat reboot de cateva ori si nimic. Nu am vrut sa pun nimic pentru baterie ca sa nu fac si mai rau. O sa incerc asta ca vad ca nu se rezolva.

19. #539 SP
    Member Hitman's Avatar
    Tudy am patit si eu asta. Fa-i o descarcare completa a bateriei si pe urma incarca-l full. La mine asta a rezolvat problema.

20. #540 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De cateva ore tastatura e cu un rand mai sus si imi da totul peste cap. Nu am modificat nimic, am doar Bloard instalat, insa a trecut mai bine de o luna de la ultima modificare din cydia. Nu am mai facut nimic iar acum dintr-o data asa e in toate aplicatiile. Am sters Bloard pentru tastatura si e la fel. L-am reinstalat si tot nimic. Restart la tableta si nimic.
    Attached Images Attached Images image.jpg image.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 34 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast