Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 34 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 668

Thread: Jailbreak my IOS device

1. #121 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    And when would that be?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pana duminica o sa avem JB pe toate dispozitivele!

2. #122 SP
    Senior Member mark's Avatar

Re: Jailbreak my IOS device

S-a lansat iOS 6.1. Hai cu jailbreak-ul.

Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini

3. #123 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cool... ia sa-mi pun si eu 6.1, sa vedem ce stie

4. #124 SP

Re: Jailbreak my IOS device

Nu faceti update OTA la 6.1, f posibil sa nu va mearga jailbreak-ul care e programat sa iasa Duminica. Grija mare.

5. #125 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Nu faceti update OTA la 6.1, f posibil sa nu va mearga jailbreak-ul care e programat sa iasa Duminica. Grija mare.
    Neah, merge prea bine iPhone 5-ul ca sa-l stric cu jailbreak. Jailbreak o sa pun pe iPad, ca sa pot pune XBMC si sa am mai multe icons pe ecran

6. #126 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    monky am inteles ca ai apple tv? vezi ca o sa apara jb si pentru atv 2, chiar daca initial se credea ca nu o sa aibe suport. stiu ca ajuta foarte mult jb pentru atv. oficial ce aduce nou ios 6.1:
    • LTE support for more carriers (complete list of supported carriers at Apple - iPhone 5 - View countries with supported LTE networks.) (din pacate romania nu face parte din lista)
    • Purchase movie tickets through Fandango with Siri (USA only)
    • iTunes Match subscribers can now download individual songs from iCloud
    • New button to reset the Advertising Identifier

7. #127 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, pentru AppleTV astept de mult jailbreak... si acolo am un singur motiv: XBMC! That would rock my world (pt. ca nu vreau sa cumpar un Apple TV 2 doar pentru ca se poate jailbreakui).

8. #128 SP
    pai stiu, tocmai de aceea insa nu cred ca o sa apara prea curand jb pentru AppleTV 3, ai grja

9. #129 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    pai stiu, tocmai de aceea insa nu cred ca o sa apara prea curand jb pentru AppleTV 3, ai grja
    Nu ma grabesc. Am un HTPC cu XBMC. Dupa jailbreak la AppleTV, daca totul merge smooth, vand HTPC-ul si am facut loc in camera... si raman si bani de cheltuiala

10. #130 SP
    Sunt curios ce impact va avea jb asupra actiunile companiei Apple , ca in ultima vreme au luat-o rau de tot in jos, chiar daca vanzarile au atins cifre record. Eu cred ca va fi benefic pentru ei

11. #131 SP
    Me too.

12. #132 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu de ce am un feeling ca poate fi mana cuiva de la Apple... chestia asta cu "gata am gasit exploit". Prea e cusuta cu atza alba.
    Si daca chiar iese JB-ul... sa vedeti impact la vanzari si la instalari de iOS 6

13. #133 SP
    Si eu m-am gandit la asta, dar nu voiam s-o dau in teoria conspiratiei . Insa adevarul e ca de cand s-a anuntat jb multi au trecut pe ios 6 si si-au exprimat dorinta de a cumpara un i5, multi au asteptat tocmai pentru ca nu exista un jb. In plus ai dreptate cu gasitul exploitul, adica l-au gasit in 2-3 zile de cand au inceput sa lucreze oficial planetbening cu pod2g Ciudat...

14. #134 SP
    evasi0n este programul care va face Duminica jailbreak pentru toate iDevice-urile ce ruleaza iOS 6.x. Stay tuned!

EVAD3RS

15. #135 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Aveti mare grija, cei care sunt obisnuiti (ca si mine) sa mai testeze aplicatiile inainte de a le cumpara. Din ce am inteles, appsync-ul nu va mai fi disponibil pentru iOS 6.x.

16. #136 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe evasi0n iOS 6.x Jailbreak - official website of the evad3rs deja avem ceva informatii
    68%: Applications for Windows and OS X are finished. Remains linux and some testing. Come back soon!
    Next step: private beta testing
    Compatible with all iPhone, iPod touch, iPad and iPad mini models running iOS 6.0 through 6.1

Requirements:
    5 minutes of your time!
    A computer, running Windows (XP minimum), Mac OS X (10.5 minimum) or Linux (x86 / x86_64)
    An iPhone, iPad or iPod running iOS 6.0 through 6.1 (you may check in Settings / General / About => Version)
    A USB cable to connect the device to the computer
    Attached Images Attached Images 2013-01-31_141406.png

17. #137 SP
    si de ce astept jb de ceva vreme sunt doar cateva tweakuri 5 tweaks that you must download after jailbreaking iOS 6

18. #138 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, au ajuns la 85%... nu cred ca mai iese azi JB-ul

19. #139 SP
    Member piratu360's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Aveti mare grija, cei care sunt obisnuiti (ca si mine) sa mai testeze aplicatiile inainte de a le cumpara. Din ce am inteles, appsync-ul nu va mai fi disponibil pentru iOS 6.x.
    Am facut eu tethered jailbreak la 6.1 si am instalat appsync din cydia, merge fara probleme... Oricum revin la ios original... Imi placea mai mult....

20. #140 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ai instalat appsync 5.x pe iOS 6.1 ? sau odata ce esti pe iOS 6.1 vezi in cydia appsync pt 6.x ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 34 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast