Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 34 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 668

Thread: Jailbreak my IOS device

1. #21 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    sau vezi la ce FW vrea sa faca update.daca vrea sa faca la 4.2.1 este 2g daca vrea sa faca la 4.3.2 este 3g

2. #22 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Vrea sa-si faca update la 4.2.1...-->>e 2G...Right?
    Il las sa-si faca update din itunes?
    Ipodul e versiune MC si din cate am auzit...astea sunt mai problematice ...
    Vreau mai degraba o versiune de jailbreak untethered...pentru ca nu o sa mai am acces la pc timp de vreo 2 luni .
    se indura careva sa posteze un tutorial ... ca nu prea mai am incredere sa caut pe google pt ca m-am cam lamurit cum sta treaba cu versiunile de ipod...am gasit vreo 2 site-uri care imi spuneau ca e 2G.

3. #23 SP
    is the man! trickz's Avatar

4. #24 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Am rezolvat....
    Mersi trickz and ND

5. #25 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

6. #26 SP
    Member iUser's Avatar
    www.iclarified.com/jailbreak , foarte bun site-ul! Step by step!

7. #27 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E mai bun GreenPois0n sau LimeRa1n? Nu ma pricep deloc.

8. #28 SP
    pentru ce ios? din cate imi amintesc amandoua sunt la fel, folosesc acelasi exploit

9. #29 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ipod Touch 4G, 4.1.0

10. #30 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Fratilor priceputi, am si yo o mare problema cu i4. Am 4.3.3, initial am facut jailbreak cu sn0wbreeze si ma tinea bateria app 1 zi, in conditiile in care stau pe el doar ca telefon + putin net, ca de jucat sau stat pe net calumea, am iPad-u. Vinerea trecuta, m-am suparat si am dat fresh reinstall la 4.3.3 original, dupa care am facut jailbreak cu redsn0w si tot la fel. Telefonul este nou. Il am de 1 luna (dupa ce cu cel din ianuarie am avut o problema, baietii de la vodafone mi l-au inlocuit). Fara jailbreak ma tine app 2-3 zile si nu am mare lucru instalat, dupa jailbreak, care sa manance bateria.

11. #31 SP
    Eu am jailbreak si pe al meu si am tot facut folosind versiunea de inainte de 5.0 unlock. Cred ca era b16, din cate imi amintesc. Nu a avut nimeni probleme cu bateria in urma modificarii.

Prima varianta iesita untethered pentru 4.3.3 mi se misca infect si pierdea baterie, in schimb. Vezi poate asta e problema si scapi usor

12. #32 SP
    Care mai exact ? sorry, sunt prea obosit si nu inteleg exact la ce te referi cand spui: "am tot facut folosind versiunea de inainte de 5.0 unlock". Eu nu vreau sa-mi pun beta de 5.0 inca. prefer 4.3.3 stabil momentan.

Eu am 4.3.3 oficial, nu custom...

13. #33 SP
    Redsn0w 0.9.6b16 fixes b15 bugs and battery use � iOS Device Blog

Pe scurt: orice redsnow pana in b16 are probleme cu bateria pe 4.3.3. b16 repara cateva bube de jb.

Pentru 5.0 n-am idee ce jb este mai bun, nu m-am aventurat inca. Mi se pare ca redsnow a iesit din beta cu ocazia 5.0, de aceea am spus "versiunea pre 5.0".

Pe 4.3.3-ul meu si ce am mai jailbreakuit eu, n-am intampinat probleme cu autonomia folosind b16.

14. #34 SP
    Cu asta am si eu facut...

15. #35 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am si eu o problema. Am facut un Jailbreak cu Green Poison. Totul ok pana am intrat pe Store sa iau un joc. Imi apare la Downloads dar nu incepe sa se descarce. Ramane la 0. Tin minte ca am avut o problema asemanatoare la un iPhone si am gasit un fix in Cydia. Acum nu mai stiu sa caut acel fix pt wi-fi sau network sau ce a fost.

Are cineva vreo idee?

16. #36 SP
    Eu nu am intampinat problema asta pana acum, sincer. Am vazut ca ai iPod Touch gen 4, cu 4.1.0. Pune-ti 4.3.3 si urmeaza tutorialul de aici si poate nu vei mai avea probleme.

17. #37 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am trecut la 4.31. Merge in sfarsit. Are totusi viteza mica fata de iPhone-ul pe care l-am avut. Atunci atingeam si 100-200kb, acum doar 40-50. Din cate am inteles iPod Touch 4G e mai performant decat iPhone 3GS. Nu stiu ce sa ii fac

18. #38 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cu asta am si eu facut...
    incearca sa faci cu redsn0w (0.9.6rc18), e ultima versiune. il gasesti la #update 3 Dev-Team Blog si BTW va recomand sa urmariti blogul acesta pentru noi JBs plus unlocks.

19. #39 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Care mai exact ? sorry, sunt prea obosit si nu inteleg exact la ce te referi cand spui: "am tot facut folosind versiunea de inainte de 5.0 unlock". Eu nu vreau sa-mi pun beta de 5.0 inca. prefer 4.3.3 stabil momentan.

Eu am 4.3.3 oficial, nu custom...
    Incearca sa'l faci si cu limera1n. Eu am inca 4.1 jailbreak'uit cu limera1n si nu am avut nicio problema pana acum, plus ca e si cel mai rapid si usor mod de a face jailbreak. Nici nu mai am de gand sa fac update pana la iOS 5.

20. #40 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Se stie ca cel mai bun jailbreak pentru iOS este cel facut de geohot, limera1n. Cum softul lui nu mai este update-at, trebuie sa ne folosim de altul mai nou (oricum toate folosesc acelasi exploit), iar urmatorul pe lista e Sn0wbreeze. Deci, daca nu sunteti multumiti de baterie instalati ultimul fw pe telefon aka 4.3.3, mergeti frumos pe site-ul: http://www.ih8sn0w.com si faceti un custom fw de 4.3.3 pe care il instalati pe telefon. Redsn0w mananca cel mai mult din baterie dintre toate solutiile de jailbreak, chiar si de la versiunea rc16 care e imbunatatita.

Sent from Romania!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 34 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast