Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 34 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 668

Thread: Jailbreak my IOS device

1. #381 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Am o intrebare: se poate fara jailbreak/cydia sa instalezi jocuri/aplicatii (format .ipa) de pe net ??

2. #382 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Pe iOS 6 se putea dar in iOS 7 au blocat exploit-ul care te lasa sa instalezi aplicatii nesemnate.

3. #383 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si in plus nu vorbim despre asa ceva aici

4. #384 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    si in plus nu vorbim despre asa ceva aici
    My mistake.

5. #385 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quick reminder:

Now that iOS7 has been jailbroken, it is advised that anyone that ever wants to be on iOS 7.0.4 *ever* gets there very soon. Speculation is that Apple will release an update soon and when that occurs, they will stop signing 7.0.4. Users will have a limited time window to get onto iOS7 and be jailbreakable. Further, reports are that evasi0n only runs on a freshly restored 7.0.4 rather than one a device that got to 7.0.4 via “software update”. So if you have not done so yet, now is the time to backup your device in iTunes, restore it to a fresh 7.0.4, and keep it on ios7.0.4.
    For those that have jailbroken, keep in mind that some tweaks may not work. And every tweak needs to be recompiled to work on ARM64 (iphone 5s) so many things installed may simply not show up until updated.
    Eu de 10 minute am terminat, totul merge perfect

6. #386 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Corect, asa l-am facut si eu pe ale mele. E cel mai safe

7. #387 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Corect, asa l-am facut si eu pe ale mele. E cel mai safe
    Eu am facut deja la vreo 10 device-uri... la niciunul nu am facut fresh install la 7.0.4 (toate erau OTA). No issues. Dar da, e cel mai safe asa.

8. #388 SP
    Member snk2's Avatar
    Am si eu o intrebare: exista vreun app sau tweak pe jailbreak cu care sa pot avea o notificare audio/vibratie pentru missed calls?

9. #389 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Nu am mai rezistat, azi am facut si eu JB pe 7.0.5. Merge splendid.

Am instalat toate chestiile de care aveam nevoie, dar ma intrebam daca Winterboard mananca chiar atat de multe resurse. Sa il instalez? Chiar as vrea sa schimb icon-urile astea, dar e prea OK bateria si mi-ar parea rau.

10. #390 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    incearca-l si vezi cum se misca si daca iti convine lasa-l, dar eu nu recomand, am avut destul de multe probleme cu el si am renuntat de mult timp. incarca telefonul degeaba.

11. #391 SP
    Probabil ca nu ar trebui sa intreb asta, dar exista vreo posibilitate ca jailbreak-ul sa compromita hardware-ul? Adica daca ma trezesc peste 6 luni ca vreau sa il scot si il resetez, se poate ca in tot acest timp minunea asta sa fi afectat bateria sau alte parti interne?

12. #392 SP
    Admin MonkY's Avatar
    snk2: sorry, nu stiu de asa ceva. Dar nu vad cum ai dori sa se intample... adica sa vibreze la nesfarsit daca ai missed call, sau cum? Ca el saracul oricum te notifica de faptul ca ai un missed call. Mi se pare exagerat sa bipaie sau sa vibreze pana ii zici tu gata...

Razzosinni: depinde si ce device ai. Pe i5S nici nu se simte Winterboard-ul... pe i5 e decent, pe orice mai jos de i5 nu merita. Parerea mea.
    Cat despre compromitere hardware, not a chance? Eu am avut intotdeauna iPhone-uri cu jailbreak... ani buni. Normal, e ok in caz ca nu faci overclock sau mai stiu eu ce nebunii... Nu afecteaza nimic.

13. #393 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    snk2: sorry, nu stiu de asa ceva. Dar nu vad cum ai dori sa se intample... adica sa vibreze la nesfarsit daca ai missed call, sau cum? Ca el saracul oricum te notifica de faptul ca ai un missed call. Mi se pare exagerat sa bipaie sau sa vibreze pana ii zici tu gata...
    Ma refeream la o alerta in notification center exact cum e la mesaje sms: vibreaza/suna o data la 2 minute.Ideea e sa am o alerta fara sa fiu nevoit sa imi verific telefonul de fiecare data apasand pe home button.

14. #394 SP
    Nu mi se mai incarca la 100%. E de 4 ore la 99%. Dar la Usage, imi arata ca si cum ar fi incarcat la maxim. Time since last full charge - 0 minutes.

15. #395 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Stai linistit, daca ai pus ceva care sa monitorizeze bateria sau vreun tweak, acolo e buba. Daca nici la urmatoarea incarcare nu ajunge, ii dai un restart si isi revine.

16. #396 SP
    Am pus BatteryLife.

17. #397 SP
    Am o problema cu chat-ul pe Facebook. Uneori, primesc doar o parte din mesajul pe care mi-l trimite cineva, lipsind unele litere din cuvant sau chiar cuvinte intregi. Spre exemplu, daca cineva imi scrie "Azi am fost plecat.", imi apare doar "Azi am fost". Am crezut ca e de la font-ul pe care l-am ales. L-am schimbat cu altul, aceeasi problema. Am dezinstalat BytaFont2 si sunt pe font-ul default, si in continuare lipsesc parti din mesajele pe care le primesc. Patesc asta doar de cand am JB. Exista vreo solutie?

18. #398 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu am jailbreak dar nu am pus nimic pentru font si merge fara probleme si in aplicatia fb si in cea de chat.

19. #399 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Idem cu razvanrazy. Am o tona de apps insa e ok Facebook Messengerul. Poate nu este de la BytaFont2?

20. #400 SP

Jailbreak my IOS device

In cazul asta, nu stiu ce ar putea fi de vina. Mai am cateva tweak-uri, dar nu vad de ce sau cum ar putea afecta chat-ul pe Facebook. E foarte deranjant. Bloard, CCTogles, DockShift, Eclipse, HiddenSettings7, NCAllOnly, Messages Customizer ( legat strict de text message ), Sicarius si Zeppelin. Doar astea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 34 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast