Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

  1. #281 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Apropo...la metrou e gratis 3G-ul

  2. #282 SP
    Member angellicus's Avatar
    Sper ca am pus atasamentul bine! Habemus New iPad!
    Attached Images Attached Images ipad4.jpg

  3. #283 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    L-ai pus perfect... La fel sa procedezi si pe viitor.. Te iertam acum, te intelegem ca esti bucuros. Editat.

  4. #284 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    Sper ca am pus atasamentul bine! Habemus New iPad!
    Sa-l folosesti sanatos, de unde l-ai luat?

  5. #285 SP
    Member angellicus's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Sa-l folosesti sanatos, de unde l-ai luat?
    Multumesc! L-am luat din State. Delegatie FTW

  6. #286 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Frumos, de-as fi si eu in state...

    Quote Originally Posted by Pancu View Post
    am vz ca thehut si zavvi au preturi bune la ipad3 ... varianta de 32g wifi e cam la vreo 24.5-25mil si varianta de 16 wifi e la vreo 20.5... cauta pe thehut ca nu e mare taxa si iti vine akas eu pana acu acolo am gasit cel mai ieftin si ma orientez spre 32giga wifi ca 32g wifi 4g e scump si noi nu avem inca acoperire 4g da astept sa vad la ce pret il duce si la noi in tara
    Thehut e din Anglia daca nu ma insel. Astia nu sunt in uniunea europeana si am impresia ca trebuie platite niste taxe... Sa vedem cu zavvi ce natie sunt
    LE. La fel si astia... deci imi mentin nedumerirea: ce taxe se platesc?

  7. #287 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Zavvi&TheHut nu livreaza electronice in Romania.

  8. #288 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Brici, cu asta ii punem capac si caut in continuare: de unde se poate comanda ORICE electronica ce livreaza in Romania fara taxe aditionale? Daca stie cineva...

  9. #289 SP
    Member Duni's Avatar
    amazon.co.uk si amazon.de, eu de aici am comandat diferite electronice fara sa platesc taxe vamale, tva sau mai stiu eu ce

  10. #290 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ok, mersi o sa le consult oferta sapt viitoare. Deocamdata nu au noul iPad la vanzare.

  11. #291 SP
    Member Pancu's Avatar
    as avea si eu o intrebare daca fac comanda de pe apple.com imi vine cu incarcator de America sau de Europa??? precisez ca fac comanda de pe apple in Italia sau Spania si de acolo imi vine in Romania...

  12. #292 SP
    Member Duni's Avatar
    Nu cred ca trimite apple.com nici in italia nici in spania deoarece exista apple store in ambele tari, dar daca ar trimite, cu siguranta ar trimite cu incarcator de US

    LE:
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Thehut e din Anglia daca nu ma insel. Astia nu sunt in uniunea europeana si am impresia ca trebuie platite niste taxe...
    Acuma vad si nu pot trece cu vedere, Regatul Unit este membra UE din 1973 !!!

  13. #293 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ok, ideea insa era ca daca cumperi din uk se plateste vama si din spatiul ue (germania, franta, spania, italia, etc) nu.

  14. #294 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Eu sunt curios pe unde bate diferența de preț: SUA - RO.

  15. #295 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Pana acum diferenta era $ si �. Adica in America cel mai ieftin iPad se vindea cu 500$ iar in Europa era 500�. Acuma asta asteptam si noi sa revina pretul noului iPad la acest pret ca deocamdata e muult peste la o posibila precomanda.

  16. #296 SP
    Junior Member diak's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Ok, ideea insa era ca daca cumperi din uk se plateste vama si din spatiul ue (germania, franta, spania, italia, etc) nu.
    Nici vorba. Uk e in comunitate. Nu se plătește nici o taxa.

  17. #297 SP
    Member solaru's Avatar
    Quote Originally Posted by Q View Post
    Tipi de la Guerrilla au una bucata buna, ti-o dedic "mama ce le zice baiatul ala" ...
    Nu stiu in ce masura ai avut contact cu partea software (design, programare, configurare, etc) ... chestii un pic mai departe de raza unui utilizator comun insa se pare ca nu prea, practic ai demonstat destul de clar si ca tot romanul ai bagat si una bucata "mama ce tare sint". Eh ! afla ca nu este chiar asa pentru a integra "... sau geamul din fata sau whatever... " nu trebuie sa modifici nimic la SO. Sa explic, geamul din fata ori bucata aia de nisip procesat pina sa cristalizat sub forma de "geam" nu are legatura cu SO-ul, iar "whatever" nu exista ca si componenta. Mai mult de atit, vorba lui Mo, pentru tine este un fel de "taca paca si OS-ul".

    Pina la urma daca oricine ar fi putut sa integreze noutatile tehnologice ar fi facut-o dar uite ca nu sa intimplat asa, si culmea, chiar oricine poate cere pretul cerut de Apple, vezi Samsung, HTC, etc ... deja exista precedent. Concret, Apple a facut din nou pasul in fata iar ceilalti sint obligati faca ceva, daca era doar vorba de "principii pur economice" si "economie de consum" puteau sa amine pentru inca o bucata de vreme, de ce sa-si bata capul cu noi investii in tehnologie, noi solutii pentru a intelege si integra noile tehnologii care se materializeaza in New iPad. Cind, foarte bine, se mai pot scoate bani frumosi cu ceea ce deja se produce, respectiv iPad 2 ? Asta ar fi o paranteza care se sincronizeaza cu punctul tau de vedere, de consumator. Insa ingineria, ehh ! ingineria este alta papica ... orice inginer, proiectant, cercetator, inventator doreste, viseaza si stoarce "neuronul" pina reuseste sa aduca un PLUS, si nu, nu este un + valoare ci un + stiinta materializata in ceva, pentru ei cel mai important lucru este sa creeze ceva nou, deosebit care sa fie util si de ce nu, sa le asigure un loc in istorie. Nu ii intereseaza daca compania X, Y, Z o sa scoata profit ori nu, daca Gheorghe o sa devina miliardar ori daca li se impune lucrul asta oricum vine pe locul doi.

    "Dar pina la urma rezultatul conteaza"... in sfirsit adevarul ! ... si din pacate iar una, sa spunem, stranie ! Apple nu are concurenta ? serios ? ... cum am mai spus nu-s nici pe departe de a fi fan Apple doar ii respect pentru ca lor le-a reusit ceea ce au mai incercat si altii cu mult inaintea lor si au cam gresit-o din pacate ( vezi iPaq ). Dar sa revin, un concurent de clasa ar fi HTC poate nu si la tablete dar nu este timpul pierdut, di nou nu sint fan desi detin un HTC Desire HD pe care nu-l dau nici pe XXXX iPhone 4. Deci uite concurenta si poti sa sezi mumos ca-s multi ca mine, cei care in momentul in care le spui "calitate" nu vad imediat un mar muscat. Sper sa nu se inteleaga ca o ofensa pentru iubitorii Apple, nu este cazul.
    Prietene, nu prea ai inteles ce am vrut sa zic. Imi pare rau pentru tine!

  18. #298 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    Sper ca am pus atasamentul bine! Habemus New iPad!
    Asteptam un review adevarat de la tine... cat mai neaos si fara frica. Nu de alta, dar citesc review-urile pe de-afara si parca n-au timp sa discute fiecare detaliu (sau parca le e impusa o limita de caractere)... Nicaieri nu e specificat cat dureaza exact incarcarea (si descarcarea la un load maxim, cu toate cele pornite)... nicaieri nu are nimeni un amarat de termometru (infrarosu de preferat) ca sa spuna exact ce temperaturi sunt pe carcasa... Nimeni nu face un compare la marimea jocurilor in varianta normala si HD... nimeni nu testeaza GPS-ul... Nimeni nu face macar o amarata de poza la charger (si ce specificatii are). Sunt mai interesati de iSight camera (un lucru pe care o sa ajung sa-l urasc, mai ales ca am un feeling ca de-acum incolo o sa vad nebuni pe la concerte, cum blocheaza tot incercand sa faca poze cu ditamai tableta).

    Bafta!

  19. #299 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sunt mai interesati de iSight camera (un lucru pe care o sa ajung sa-l urasc, mai ales ca am un feeling ca de-acum incolo o sa vad nebuni pe la concerte, cum blocheaza tot incercand sa faca poze cu ditamai tableta).

    Bafta!
    Pai sa stii ca eu am vazut deja oameni pe la concerte, ba chiar si prin biserici pe la Roma cu iPad 2 facand fotografii

  20. #300 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...mai ales ca am un feeling ca de-acum incolo o sa vad nebuni pe la concerte, cum blocheaza tot incercand sa faca poze cu ditamai tableta).
    Toata lumea tabletele in aer... Toata lumea tabletele in aer...

    Dar poate vor sa vada concertul, prin intermediul ipad-ului... S-o vedea mai bine pe retina decat live.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 15 Last Post: 22-10-2014, 10:01
  2. Replies: 15 Last Post: 23-10-2013, 15:50
  3. Replies: 95 Last Post: 11-11-2012, 13:03
  4. Replies: 0 Last Post: 22-03-2012, 14:06
  5. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 02:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts