Are careva idee de ce nu pot gasi pe niciun magazin online Air cu i7 pe el ? Parca n-as lua de pe okazii si altfel nu gasesc decat i5. :\
Are careva idee de ce nu pot gasi pe niciun magazin online Air cu i7 pe el ? Parca n-as lua de pe okazii si altfel nu gasesc decat i5. :\
Pentru ca reselleri de la noi au numai variantele stock ( cele care sunt si aici),varianta cu i7 o poti lua doar de la Apple (sau cel putin asta cred).
Diferenta e mica intre i5 si i7 pe Air , chiar si asa nu gasesti prin Romania modele cu 8 GB ram decat daca faci comanda la iStyle sau Noumax.
Eu zic ca mai bine iesi cu un macbook pro 13 inch retina stock cu 8 GB si 256 SSD ca il gasesti peste tot in RO.
Laptop Apple MacBook Pro 13" cu procesor Intel� CoreTM i5 2.40GHz, Retina Display, 8GB, SSD 256GB, Intel� Iris Graphics - eMAG.ro si nu e chiar asa mare , chiar are footprintul mai mic decat Air![]()
Merita i7, dar nu pe Air. Pe powerhouse-urile celelalte de la Apple, da. Dar Air-ul e o jucarie. Si Apple aprobasera la un moment dat ceva review pe site-ul lor despre el, intitulat "The ultimate coffee shop computer." Vesnica analogie dintre MacBook-uri si Starbucks.
O sa fie infinit mai util sa adaugi niste RAM.
Tocmai asta caut. Ultimate coffee shop computer. M-am saturat sa lucrez stand in casa. Vreau sa ies prin parc, la o terasa, sa ma bucur si eu de soare cat stau cu ochii beliti in laptop. De-asta caut ceva light si cu bateria sa tina.
Bookmarks