Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 15 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 281

Thread: iPhone 6S & iPhone 6S Plus

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Lightbulb iPhone 6S & iPhone 6S Plus

  Intrucat mai avem aproximativ o luna pana cand Apple ar trebui sa prezinte noile iPhone-uri (asa cum ne-a obisnuit in fiecare an), cred ca e timpul pentru un thread dedicat. Desi exista posibilitatea ca Apple sa lanseze iPhone 7 si iPhone 7 Plus, majoritatea zvonurilor infirma acest lucru si ne indica faptul ca vom avea un iPhone 6S si un iPhone 6S Plus... asa ca vom merge si noi pe aceasta denumire (pana la proba contrarie).

  Daca aveti noutati si/sau detalii despre noile smartphone-uri Apple, let us know!
  Attached Images Attached Images iphone_7_mockup.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Primul zvon (acompaniat de un screenshot din benchmark-ul Geekbench) ne arata ca noul iPhone 6S (cu id-ul iPhone8,2 in iOS9) va avea un procesor cu 3 core-uri (asa cum am avut la iPad Air 2), va fi tactat la 1.51Ghz si in sfarsit vom vedea 2GB RAM. Nu stiu cat de legit este imaginea respectiva (usor de modificat in Photoshop after all), dar eu cred ca e destul de credibil. Un CPU triple core ar fi un upgrade interesant pentru un iPhone, intrucat in situatii normale consumul ar fi la fel, pe cand in gaming, benchmark-uri si alte nebunii, ar primi un boost serios (si cu consum pe masura, desigur).
  Attached Images Attached Images iphone-6s-procesor-triple-core-2-gb-ram.png

 3. #3 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  100% e vorba de 6S si 6S Plus.

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Unul dintre cele mai raspandite zvonuri legate de noul iPhone este acela prin care aflam ca vom avea Force Touch (asa cum este pe Apple Watch). In plus, se pare ca in sfarsit camera va primi un upgrade de rezolutie, si va urca de la 8Mpx la 12Mpx.

  Totodata se pare ca Apple va spune stop problemei #Bendgate folosind Aluminium seria 7000 (folosit in Apple Watch) in locul aluminiului standard (folosit la iPhone 6). Acesta se pare ca este cu 60% mai rezistent si se incadreaza cam in aceeasi greutate.

  Din cateva surse aflam ca grosimea a crescut cu 0.2mm. Nu am idee insa daca se datoreaza noului material folosit sau vom avea o baterie mai mare. Sper ca in sfarsit Apple sa termine cu chestiile super slim si sa treaca la treburi serioase (cum ar fi baterie mai mare si o camera care sa nu mai iasa in afara). Eu inca sper!

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Mai sunt 5 zile si vom avea conferinta Apple... se vorbeste si de un al treilea posibil iPhone... iPhone 6C, care ar trebui sa suplineasca dorinta unui iPhone mai ieftin si fara aluminiu.

 6. #6 SP
  iry
  Senior Member iry's Avatar

 7. #7 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Dap. La mine era un deal breaker daca nu avea 2GB Ram. Dar asa mi-l iau 100% prin decembrie/ianuarie. Sper sa prind un pret bun, in magazin, la modelu de 64GB.

 8. #8 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar

 9. #9 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Apple Announces Record iPhone 6s & iPhone 6s Plus Sales - 13 milioane vandute in 3 zile de la lansare: Apple Announces Record iPhone 6s & iPhone 6s Plus Sales | Business Wire.

  Apple iPhone 6s vs iPhone 6s Plus Water Test! Is it secretly waterproof? A waterproof review:  2GB of RAM in the iPhone 6s makes Safari WAY better:  3D Touch on the New iPhone 6s Plus:  iPhone 6s Plus Touch ID Compared to iPhone 6 Plus:  iPhone 6s vs. iPhone 6s Plus – Digital and Optical Image Stabilization at 4K:


 10. #10 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Si desigur, avem si teardown marca iFixit: https://www.ifixit.com/Teardown/iPho...Teardown/48170.

  Attached Images Attached Images ifixit-iphone6s.jpg

 11. #11 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Si pentru cei care isi doreau un nou #BendGate, se pare ca noile S-uri sunt mult mai solide:


 12. #12 SP
  Senior Member Mask's Avatar
  Am prins si eu un 6S astazi sa ma joc pe el la munca. Pot sa va confirm ca desi are acelasi design, telefonul se simte ceva mai rigid fata de versiunea precedenta. Probabil au schimbat aluminiul or so, nu m-am documentat cu privire la asta dar difera si greutatea (este putin mai greu fata de 6, ceea ce-mi place la nebunie)

  Noile functii fac telefonul sa se miste absolut flawless si sunt foarte utile.

 13. #13 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Da, la noul 6S si 6S Plus a fost folosit un alt tip de aluminium (seria 7000), cel care dealtfel l-au folosit la Apple Watch. Acesta se pare ca ar fi cu 60% mai puternic decat cel standard si ceva mai usor. Pacat insa ca Force Touch-ul adauga ceva greutate extra... Mie 6S Plus-ul mi se parea un monstru si inainte la 172 grame... acum ca are 192 grame chiar cred ca e exagerat.

 14. #14 SP
  iry
  Senior Member iry's Avatar
  Si ce faci MonkY, iti iei 6s-ul?

 15. #15 SP
  Admin MonkY's Avatar
  iry: am avut ocazia sa-l iau din Germania... ca urmare a job-ului de-acolo. Dar am bugetul atat de distrus incat am preferat banii. Nu spun ca nu merita, ci doar ca pentru mine acum chiar nu e momentul. L-as lua... cum sa nu? Practic au acoperit toate dudele de care se luau multi: au dublat memoria, au rezolvat problema cu bendgate (care la mine inca nu s-a intamplat), au adus in sfarsit camera la standarde mai actuale, plus 4K videos, au venit cu extra features (Force Touch, Live Photos)... faster CPU, faster storage, faster Fingerprint scanner... and so on. E cel mai bun telefon al momentului... pure & simple!

  P.S. Sa nu fiu luat iar de "fanboy", recunosc ca sunt si cateva downside-uri care nu prea imi plac: nu au marit deloc bateria (ba din contra), a devenit mai greu si nu au "reparat" design-ul (camera in afara, benzi uratele). Ah, si nu a disparut versiunea de 16GB. Cea de 32GB ar trebui sa-i ia locul pur si simplu...

 16. #16 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Astia de la Apple s-au dilit rau anul asta. I6+ de 64gb e 969€. Anul trecut a fost "doar" 869€.

 17. #17 SP
  iry
  Senior Member iry's Avatar
  Pai ram-ul ala dublu costa, nu? )

 18. #18 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Nu stiu ce sa zic, nu inteleg de unde preturile mai mari decat anul trecut. Tot din store l-am luat si pe 6+ anul trecut in noiembrie si 869€ a fost, nu 969€.

 19. #19 SP
  naz
  Senior Member naz's Avatar
  Vrei sa faci "upgrade"? Eu am 6 si nu imi vine sa dau iar 35+ mil pentru trei chestii in plus... Astept 7, daca nu chiar 7s si de abia atunci il schimb

 20. #20 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Da, voi face upgrade mai mult ca sigur, dar se pare ca astept sa apara la baieti. Eu am avut 6+, acum am 6 simplu si imi lipseste ecranul mai mare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 15 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

 1. iPhone 8 & iPhone 8 Plus By MonkY in forum Apple
  Replies: 19 Last Post: 07-06-2018, 22:35
 2. Vand iPhone 7 plus black 32Gb By Alex_P in forum GSM & GPS
  Replies: 0 Last Post: 22-11-2017, 22:33
 3. iPhone 7 & iPhone 7 Plus By tudyniuz in forum Apple
  Replies: 166 Last Post: 07-04-2017, 14:21
 4. iPhone 6 Plus By MonkY in forum Apple
  Replies: 98 Last Post: 08-04-2015, 12:29
 5. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts