Mai vine o vreme cand nu ai chef sa te joci pe consola si simti ca ai renunta la gamepad in schimbul unor zaruri . Se intampla mai rar , but it still counts . In afara de Monopoly si Metropoly eu nu am nici un alt board game . Da am vorbit cu niste prieteni sa ne luam un set de dungeons and dragons. Da avem cateva probleme : 1. nu stim de unde sa luam (deoarece multi dealaeri de pe amazon/ebay nu trimit in Ro)
2. Nu stim care versiune ar fi buna de jucat (sunt destul de multe versiuni de D&D)
3.Nu stim de unde am putea sa luam niste "core books" care sa cuprinda instructiuni si reguli (nu toate seturi au astfel de carti ) . Asa ca nu stim de unde sa incepem. Si din cate am auzit un astfel de book poate sa coste chiar si 60 de dolari .
Asa ca am o rugaminte : daca puteti , postati cateva site-uri cu board game-uri de vanzare , chiar si romanesti ... cu contitia sa nu fie jocu in romana (nu am chef sa ma joc Temnite si dragoni [-x) sau eventuali dealeri de pe ebay/amazon care trimit D&D in Romania .
Si ca de obicei aici putem sa depanam amintiri in materie de board game-uri (remember the times we used to play "nu te supara frate " ? ) , sa ne mandrim cu ce avem si sa dam sfaturi si pareri despre diferite jocuri .
Bookmarks