Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: Vand PlayStation 5 Pro 2TB SSD Sigilat

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cum a ramas? Si-a primit toata lumea avansul cerut?
    Espiritus - ai ajuns sa iei consola?
    donatelo - te rog sa clarifici ce s-a intamplat.

2. #22 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Eu am primit avansul inapoi, am scris atunci, la fel si Cristache07.

Espiritus am inteles ca weekendul acesta are drum prin zona.
    Asteptam de la el poze cu consola, pana acuma a avut timp si donatelo sa faca rost de consola in caz ca nu o avea.

3. #23 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Azi planificasem să ne vedem. Ieri mi-a trimis avansul inapoi pe revolut fără să spună nimic și nu mi-a mai răspuns la telefon. Eu nu am nimic cu domnul Donatelo - pana la urma mi-a dat banii înapoi fără să zic eu nimic, deci nu e vorba de înșelătorie (maxim un împrumut de 2 săptămâni fără dobândă). Experiența e cu atât mai stranie deoarece se întâmplă după ce mi-a scris o serie de mesaje în care se prezenta ca o victimă a răutății gratuite a lui Cristache, nerăbdător însă să ne vedem, sa fac o poză cu consola și să postez pe forum pentru a clarifica această neînțelegere. Mă rog, eu sincer i-aș fi dat 100 de lei împrumut și dacă îmi spunea ca are nevoie, fara promisiuni de PS5, ca doar suntem o mână de oameni rămași pe forum.

4. #24 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Eram gata sa pariez ca iti va returna avansul fara sa iti dea consola.
    Chiar am vrut sa scriu aici dar nu am vrut sa-i dau idei.
    Nici macar nu a avut decenta sa iti raspunda.
    Este clar un neserios ca sa o spun frumos, si-a batut joc.
    Si tot el se victimizeaza.

Persoane ca el nu au ce cauta aici pe forum.

5. #25 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Thread closed.

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Imi pare rau ca nu s-a rezolvat asa cum trebuia, dar macar ma bucur ca v-ati recuperat banutii. Totusi trebuie sa tinem cont ca donatelo este un membru vechi, si ii vom acorda dreptul la o singura greseala. A primit 30 de zile ban pentru neseriozitate. Please, never do that again!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2