Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Vand PS3 CHITARA PlayStation 3 Logitech Guitar Hero Controller 939-000129

 1. #1 SP
  Junior Member florin8's Avatar

  Vand PS3 CHITARA PlayStation 3 Logitech Guitar Hero Controller 939-000129

  Fotografiile sunt reale

  Chitara Logitech Guitar Hero Controller ptr PS3 impecabila (putin utilizata) de culoare neagra, wirelless (fara fir), compatibilia cu consola Playstation 3.

  Producator: Logitech

  Music Controller | Virtually silent controls, 2.4 GHz wireless USB receiver, Guitar Hero controls, Up to 10 m range, | Wireless USB | PS2, PS3 | 2 ani |939-000129

  Cod producator: Wireless guitar controller

  Construite din materiale autentice, gat de lemn, griful
  din lemn de trandafir si freturi din metal, controllerele de chitara sunt dedicate gamerilor care vor sa-si puna la incercare carisma de star, indiferent de pe ce platforma aleg sa cante. Controllerul de chitara este licentiat de compania
  Activision Publishing, Inc. pentru toate jocurile Guitar Hero.

  "Fan
  adevarat al Guitar Hero World Tour, Logitech este incantat sa contribuie cu un controller de chitara care sa dezlantuie orice impatimit de muzica," a precizat Ruben Mookrjee, director pe produse gaming in cadrul Logitech. "
  Tot ce se gaseste in aceasta chitara este premium. Daca vrei sa canti ca un star rock pe Xbox 360 , PlayStation 3 si Wii, iti doresti o chitara pe care un rocker ar aprecia-o. Acum, o poti avea."

  Pentru a oferi mai mult realism, controller-ele
  Logitech Wireless Guitar sunt construite pe baza modelului preferat de catre cei mai mari chitaristi rock din lume. Chitara incorporeaza un slider sensibil la atingere, situat pe gatul controller-ului. Cu ajutorul slider-ului, zdranganitul nu va mai cauza dureri de cap. In plus, slider bar-ul poate fi folosit in programul Music Studio al Guitar Hero World Tour pentru a crea o multitudine de sunete.

  Te poti misca in voie purtat de muzica, putandu-te
  deplasa de consola pana la 9 metri. Bateriile au o autonomie de sute de ore,astfel incat poti sa interpretezi atatea hituri, cate ai include in playlist-ul unui festival adevarat, poate chiar mai mult. Controllerul Wirelles Guitar are nevoie de doua baterii AA pentru a functiona.

  Controllerul Logitech Wirelles Guitar pentru PlayStation
  3 va fi disponibil in culoarea neagra. Controller-ul Logitech Wirelles Guitar pentru Xbox 360 va fi disponibil in culoarea portocalie, iar controller-ul Logitech Wirelles Guitar pentru Wii va fi disponibil in culoarea alba.

  Pret 149 lei
  Attached Images Attached Images chitara-1.jpg chitara-2.jpg chitara-3.jpg chitara-5.jpg chitara-6.jpg chitara-7.jpg chitara-8.jpg

 2. #2 SP
  Junior Member cheetah3k5's Avatar

  intrebare

  Salut. Stiu ca am intarziat un an, dar mai este valabil anuntul? As fi interesat

 3. #3 SP
  Junior Member zEze's Avatar
  Salut, si eu as fi interesat, daca mai e valabila; Merci

 4. #4 SP
  Junior Member florin8's Avatar
  Salut, da

 5. #5 SP
  Member Peetzy's Avatar
  Salut, daca n-ai dat-o inca sunt si eu interesat, multumesc!

 6. #6 SP
  Junior Member almighty_ditto's Avatar
  Salut, daca nu ai vandut-o as fi interesat eu. Mersi!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts