Inseamna ca mi s-a schimbat mie ora la consola sau ceva
Nu, le-au tot ametit, eu am prins la un moment dat si am pus reminder de 20:30 iar apoi a disparut show-ul de la ei din lista. Trebuie sa fii pe faza.
Ah am inteles. Cred ca cea mai aiurea faza e cea cu instant answer respectiv punctele care le primesti pt. raspunsul "la milisecunda"...am prins de multe ori "roboti" in grupa...e un mic dezavantaj pt. cei care cunosc raspunsurile insa nu au reflexe din astea ultra-rapide , si ma gandesc aici la gamerii "normali"...ca din cate intelesesem 1vs100 era targetat catre family play samd.
Ai 5s sa dai raspunsul. Crezi ca in 5s ai timp sa cauti pe google si sa si afli raspunsul? eu nu cred
In plus, punctele alea pt raspuns instant sunt o aberatie, e joc de familie, e joc sa te relaxeze, nu sa te faca sa stai incordat si cu privirea tinta in televizor sa dai raspuns instant sa iei un bonus de 200 de puncte obosite. Pt mine jocul asta e ceva care ar trebui sa te ajute sa iti extinzi cunostintele si sa te relaxezi dupa o zi de munca/scola/alte acitivitati. Daca vreau sa'mi antrenez reflexele ma duc in curte si il pun pe taicamiu sa arunce cu bolovani in mine.
Dupa cum ziceam si mai sus la mine se pare ca doar de la 22.00 incolo se activeaza , am vazut ca voi jucati deja de pe la 21.30 dar la mine aparea inactiv in momentul ala :/
haha, ce tare-i! acuma l-am downloadat și eu
Păcat că la mine totul e �n limba franceză...grrrr - de erau �n engleză le știam pe toate așa am mai greșit c�teva (cu franceza mea lol) - am un streak de 6 la activ - cu un total de 74,000+ din 30 de �ntrebări.
Unde se poate vedea exact stats-ul?
Am intrat si eu aseara pentru prima data. In sfarsit am reusit sa gasesc un joc de care sa fie interesata si prietena mea
Si pana la urma cum ajungem sa castigam si noi punctele alea faimoase??
Aseara stiu sigur ca a fost a II-a oara de cand au dat drumul la BETA si aveam sanse reale sa castigam.
defapt ...se castiga si acuma premiile, ca si alea trebuie testate , nu??
dar s-ar putea ca castigurile(nu e cacofonie) sa fie trimise la castigatori dupa ce se termina beta.
Xbox.com | Xbox LIVE 1 VS 100
1 VS 100 Prizing - Xbox.com | Xbox LIVE 1 VS 100
Bookmarks