Ca sa faci usor GoW 2 pe insane, cauti un prieten si joci cu el. Tu pe insane si el pe normal sau easy. Tu vei sta mai in spate si prietenul va face toata treaba. Doar la zonele in care va despartiti trebuie mai multa atentie.
Ca sa faci usor GoW 2 pe insane, cauti un prieten si joci cu el. Tu pe insane si el pe normal sau easy. Tu vei sta mai in spate si prietenul va face toata treaba. Doar la zonele in care va despartiti trebuie mai multa atentie.
Nu neaparat splitscreen. Si pe Xbox Live/System Link merge, si da puteti juca fiecare pe o dificultate.
Daca o fi la fel de greu ca limba romana......incearca sa fii mai coerent si mai gramatical !
...nu mă prea interesează jocul, not my type. Răspunsul dat e unul standard, ca și tactica de altfel, pentru astfel de achievement-uri.
Off Suit Samurai 25G
Complete a Samurai Straight Flush.
Afro Samurai.
Asta mi-a cam pus probleme datorita faptului ca Samurai-ul are armura si nu iti prea iese slice-ul din primele lovituri.
All Gold All Race Types - Forza Motorsport 2. Toate cursele pe primu loc din toate cele 9 categorii care au fiecare in jur de 10-11 curse la care mai adaugam si pe cat avansezi mai mult cursele au mult mai multe laps, daca mai pui si o dificulty pe medium si nu joci cu driving assists dureaza foarte mult gameplay time sa iei achivmentu asta.
...cum e asta!@Mega Man 9 (ロックマン9 野望の復活!!)
lolInvincible
Clear the game without dying.![]()
...haha!@Unreal Tournament� 3
Get a life�
Get 200 kills in multiplayer on 50 different days.
Este la cod4 acel achivement in care trebuie sa faci toate 10 lvl de prestige...ala cred ca iti ia mai mult timp decat seriously la gow.
1. Nu exista asa un achievement.
2. 7.5 zile gameplay -> Prestige 6 (cel putin eu); Seriously iti ia mult mai mult - s-a estimat undeva la 16-17 zile gameplay.
Bookmarks