Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 234

Thread: Hardest achievements to get

1. #61 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ca sa faci usor GoW 2 pe insane, cauti un prieten si joci cu el. Tu pe insane si el pe normal sau easy. Tu vei sta mai in spate si prietenul va face toata treaba. Doar la zonele in care va despartiti trebuie mai multa atentie.

2. #62 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Nu am inteles.. adik cand joc split screen? pot sa dau eu la o dificultate si el la alta?

3. #63 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu neaparat splitscreen. Si pe Xbox Live/System Link merge, si da puteti juca fiecare pe o dificultate.

4. #64 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    ok , mersi mult merita incercat pentru aia 150 G

5. #65 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    PROTOTYPE 50 kills in 3 seconds (nuj cum e jocu da banuiesc k ie greu)

6. #66 SP
    Member richardm27's Avatar
    Daca o fi la fel de greu ca limba romana......incearca sa fii mai coerent si mai gramatical !

7. #67 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    PROTOTYPE 50 kills in 3 seconds
    E simplu. Str�ngi �n jurul tău 50 de oameni și folosești spikes. Și 100+ iei așa.

8. #68 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    pai a aparut prototype?stiam ca apare pe 9 iunie

9. #69 SP
    ...nu mă prea interesează jocul, not my type. Răspunsul dat e unul standard, ca și tactica de altfel, pentru astfel de achievement-uri.

10. #70 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    apare in iunie, da insa poti vedea achievementurile Au post aratate aseara la 8:03

11. #71 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    da le'am vazut , apropo scrie 50 kill in 5 sec dupa cate am vzt eu , de abia astept jocu

12. #72 SP
    Junior Member HIMMNOZZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Ca sa faci usor GoW 2 pe insane, cauti un prieten si joci cu el. Tu pe insane si el pe normal sau easy. Tu vei sta mai in spate si prietenul va face toata treaba. Doar la zonele in care va despartiti trebuie mai multa atentie.

Am terminat GEARS OF WAR 1 pe insane alone,nu ma laud,stiu despre ce este vorba,it's a insane game 4 insane people.....nu am inceput GOW 2.........TRY IT ALONE man ..........fara ajutorul nimanui sa simti k te joci

13. #73 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Off Suit Samurai 25G
    Complete a Samurai Straight Flush.

Afro Samurai.
    Asta mi-a cam pus probleme datorita faptului ca Samurai-ul are armura si nu iti prea iese slice-ul din primele lovituri.
    Attached Images Attached Images upt-4tk-.jpg

14. #74 SP
    Member Mindscrewy's Avatar
    All Gold All Race Types - Forza Motorsport 2. Toate cursele pe primu loc din toate cele 9 categorii care au fiecare in jur de 10-11 curse la care mai adaugam si pe cat avansezi mai mult cursele au mult mai multe laps, daca mai pui si o dificulty pe medium si nu joci cu driving assists dureaza foarte mult gameplay time sa iei achivmentu asta.

15. #75 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Mindscrewy View Post
    All Gold All Race Types - Forza Motorsport 2. Toate cursele pe primu loc din toate cele 9 categorii care au fiecare in jur de 10-11 curse la care mai adaugam si pe cat avansezi mai mult cursele au mult mai multe laps, daca mai pui si o dificulty pe medium si nu joci cu driving assists dureaza foarte mult gameplay time sa iei achivmentu asta.
    Asta fac eu de lunea trecuta (fara weekend). Faptul ca joci pe medium sau cu assists off nu creste durata de joc.
    Sunt la 74% din cariera si mai am putin. Ma enerveaza ca FM2 are un numar limitat de curse.. si cand te apuci asa sa joci incontinuu devine plictisitor.

16. #76 SP
    ...cum e asta!@Mega Man 9 (ロックマン9 野望の復活!!)

Invincible
    Clear the game without dying.
    lol
    Attached Images Attached Images 1tc8p2nhbc9gfquxxfjrfjjbl2fjac8wlziaaaabufbq-veypw-.jpg

17. #77 SP
    ...haha!@Unreal Tournament� 3

Get a life�

Get 200 kills in multiplayer on 50 different days.
    Attached Images Attached Images 1zc8p2nhbc9hcbt0gl9tvkrcl2fjac8wlzizaaaaavbqupicikq-.jpg

18. #78 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Este la cod4 acel achivement in care trebuie sa faci toate 10 lvl de prestige...ala cred ca iti ia mai mult timp decat seriously la gow.

19. #79 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    1. Nu exista asa un achievement.
    2. 7.5 zile gameplay -> Prestige 6 (cel putin eu); Seriously iti ia mult mai mult - s-a estimat undeva la 16-17 zile gameplay.

20. #80 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Dap, desi nu stiu cum sunt unii care au deja achievement-ul ...
    l-au luat de pe torenti inainte sa apara pe piata...cred. sau poate merge sa dea calendaru ala de la xbox inapoi sau inainte pana pe 17 si ta-daam. iarasi, cred

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 12 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast