Halo 3 Goosetage...incredibil
Pentru cei care nu au jucat seria Halo, acesta este un film facut de IGN continand istoria jocului, avand lungimea de 5 minute zic ei, desi are 6.
Contine spoilere.
IGN Video: Halo 3: ODST Xbox 360 Video - Halo In Five Minutes@@AMEPARAM@@flashvars='object_ID=852871&dow nloadURL=http://xbox360movies.ign.com/xbox360/video/article/102/1026588/halo_in5_spc_091809_flvlowwide.flv&allownetworking =@@AMEPARAM@@object@@AMEPARAM@@852871@@AMEPARAM@@x box360movies@@AMEPARAM@@xbox360@@AMEPARAM@@102/1026588@@AMEPARAM@@halo_in5_spc_091809_flvlowwide
Assembly Skull
On Assembly, find the hidden skull.
25
Locked
Citadel Skull
On Citadel, find the hidden skull.
25
Locked
Heretic Skull
On Heretic, find the hidden skull.
25
Locked
Longshore Skull
On Longshore, find the hidden skull.
25
Locked
Orbital Skull
On Orbital, find the hidden skull.
25
Locked
Sandbox Skull
On Sandbox, find the hidden skull.
25
Locked
Cine ma poate ajuta cu astea ?
Ai Halo ODST ? Pui discul de Halo3 multiplayer, intri in Forge, incarci fiecare harta si le iei unul cate unul. Uita-te pe youtube pentru locatii.
Pe Sandbox am probleme si nu ajung sa-l iau, am stat ceva si m-am chinuit cu bubble shield-urile alea dar degeaba.
Trebuie sa pui sender in zona calma. Apoi cu un receiver incerci sa te apropii cat mai mult de skull. Te feresti cat poti de razele alea. Imediat cum ai trecut prin teleportor activezi bubble shield. Daca nu il poti lua din primul mai poti utiliza inca doua bubble shields.
...cum am intrat la c�teva meciuri pe LIVE cum am și primit o tonă de reputație negativă de la niște frustrați (cred că ăsta-i cuv�ntul - e a 2-a oară �n viață c�nd �l folosesc).
Frumos ce să zic![]()
lasa ca si eu am primit rep neg (unsportive) pentru ca l-am atins pe unu in forza 2 in curba ...jeez!!
Pai da. Că se tot adună (la mine s-a adunat �n 2 ani) și dintr-o dată c�nd intrii pe live primești mesajul cu GT-suspendat (ăsta e doar unul).
...păi ce-i asta? Joci bine, joci �n echipă, joci corect (etc.) și drept răsplată �ți tr�ntește ratatul reputație negativă că deh, el a fost �n echipa adveră...cea care a pierdut.
Și așa-i la orice joc...nu doar la Halo 3. Și la UNO am primit.
...cum e posibil să nu mă pot �nregistra pe bungie.net? Am Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST. Dacă dau să-mi fac un cont zice că RonanN1 deja există.
Țin minte că am putut să mă loghez (acum 2 ani) c�nd era site-ul vechi...dar acum...wtf?! Dacă dau să mă loghez zice că-s logat (și nu pot accesa niciun meniu) iar dacă dau să-mi fac eu cont zice că deja există...
...știe cineva care-i treaba?
N-am mai discutat de faza asta pe forum? Mi-a dat ceva sfat Dj Mo dar...nu știu.
*later edit*
Am pe HDD un filmuleț mai vechi...de c�nd i-am lipit-o la unu' din intoarcere (oricum a fost nebunie faza) și c�nd dau să-l uploadez nu mă lasă.
Am luat Double Double și Came… From… Behind �n mai puțin de-un minut lol
...am prins energy sword-ul pe blackout și nu l-am mai lăsat
*later edit*
Acum am văzut c-ați vorbit despre Sandbox Skull. Eu am folosit tactica: tube y-intersection[
]
P�nă la urmă toate trei sunt bune, depinde de jucător![]()
By istrategie in forum Console News
Bookmarks