Ma bag eu la un horde. Sa-mi zici ora.Eu as putea maine.
ok, iti dau add maine, sunt online dupa 11 pana spre seara, daca nu apar alte evenimente neprevazute.
Resident Evil 5 - imi lipsesc cateva/ am armele la maxim si multe cu munitie infinita/ asa ca nu o sa fie greu
007 Quantum of solance - 2 - 3 partide multiplayer
Bioshock 2 - in multiplayer/
Gears of War 1 - Gears of War 2
Halo 3 - co-op Legend
Stiu ca majoritatea jucati AC: Revelations, dar daca vrea careva sa ma ajute cu achievementurile multiplayer la Brotherhood i-as fi foarte recunoscator
Pana acum sunt eu si inutz81 pentru o sesiune brotherhood. Ma gandeam la sambata seara sau vineri sa jucam, cum vreti!![]()
Cine ma ajuta si pe mine la Team Foretress 2 ? Am nevoie de achiev-ul sa joc cu 7 prieteni din lista "Play in a game with seven or more players from your friends list." + mult altele...![]()
Ah, scuze, nu am vazut unde ai scris, am crezut ca era in topicul dedicat jocului, pe aria de PC. Oricum, nu cred ca o sa gasesti pe cineva.
Ma ajuta cineva cu achievementurile cu zombies de la Black Ops?
Deasemenea am achievementul Red Dead Rockstar la Red Dead Redemption.Acesta consta in omorarea in mp a unui membru din stafful Rockstar sau pe cineva care il are.Daca il vrea cineva ma las ciuruit.
Sent from my X8 using Tapatalk 2
By DobaiSzilard in forum Jocuri PC
By Muthu Raoul in forum Offtopic
By onizuka_ffx in forum Jocuri PC
By mishu in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks