Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 93

Thread: Shadow Complex

1. #61 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    ok poate ati facut chestia asta....este un semn al intrebari undeva sus pe un deal acolo este si un pod, am indreptat podul si intro camera este o maneta cand trag de maneta aia se deschide o usitza afara (care sta deschis max 7-8 secunde) trebuie sa vin supersonic si a intru fix prin gaura aia mica ???
    ...eu n-am �ntlnit așa ceva:

se deschide o usitza afara (care sta deschis max 7-8 secunde) trebuie sa vin supersonic si a intru fix prin gaura aia mica ???
    Și-am terminat jocul de 10 ori+.

Fă un semn pe harta de la guides să vedem despre care vorbești.

Eu toate ?, de sus, le-am luat sărind + hook (opțional).

2. #62 SP
    Member cobain's Avatar
    e o portita deasupra podului prin care trebuie sa treci cu supersonic, ca sa darami si containerele care sunt dupa ce treci prin portita si intri intr-o camera.. dar numai stiu sa iti spun ce mi-a dat de acolo. Toata constructia e un fel de turn (schela) din metal deasupra podului.

3. #63 SP
    Member dogdan's Avatar
    acolo sus unde am incercuit cu rosu este chestia asta ....si unde este litera P la mine pe harta este un semn al intrebarii bocat de o chestie care doar daca esti in supersonic o poti sparge, problema este ca nu ai destul loc doar daca deschizi acea usa si sa treci repede , usa aia e relativ mica si se inchide automat dupa 7-8 secunde.
    Attached Images Attached Images shadowmapfix22.jpg

4. #64 SP
    ...vezi clipurile astea două:

5. #65 SP
    Member cobain's Avatar
    e exact numaru 8 .. care nu l-a filmat pentru ca trebuie sa te chinui

6. #66 SP
    ...deci jur că eu n-am știut de ușa aia lol

Eu am mers pe sus și-am aterizat fix l�ng� acele containere (apoi explozie și-am luat pass-ul).

Eu m-am obișnuit cu hyperspeed (eu așa-i zic) să sar printre/peste obstacole (este �n Proving Grounds așa un challange).

Totuși interesantă faza cu ușa - o �ncerc m�ine (adică azi) să vedem lol

*p.s.

Am făcut o reprezentare (lol) - eu mereu am făcut primul traseu.
    Attached Images Attached Images traseu.jpg

7. #67 SP
    Member cobain's Avatar
    de aterizat, am aterizat si eu prima oara pe sus... da nu aveam hyperspeed si nu puteam trece de containere. Oricum ideea e ca merge daca vii in hiperspeed de la maneta care deschide usa... numai ca trebuie sa iti sincronizezi foarte bine saritura.

8. #68 SP
    Member dogdan's Avatar
    l-am facut eu credeam ca trebuie sa sari fix prin gaura aia dar defapt trebuia sa sari pe perete si meargea singur pe acolo lol.
    o chestie FT UTILA celor care vor sa termine jocul 100% : Shadow Complex Interactive Map

9. #69 SP
    Member cobain's Avatar
    Foarte utila harta interactiva. Fara ea nu reuseam sa iau un passkey.. ultimul din toata seria si am crezut ca e un bug, dar se pare ca intrarea era un pic prin alta parte decat credeam eu.

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------

LE : gata si eu 100%. Partea cu lvl 50 ma cam depaseste totusi.

10. #70 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    cobain, joaca pe "Insane" la dificultate si ai sa ajungi la nivelul 50 cat ai zice "Orson Scott Card"...

11. #71 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    cobain, joaca pe "Insane" la dificultate si ai sa ajungi la nivelul 50 cat ai zice "Orson Scott Card"...
    o sa joc eu ca sa il intrec pe tipu ala cu 17mil de pe leaderboard.

12. #72 SP
    Ioi dogdane... 17 mil.? Nu m-am uitat pe leaderboadrs de cand cu bug-ul acela, dar m-ai facut curios. Pun pariu ca omul ii un american republican...lol Gluma sau serios, iti urez succes si multa cafea!
    Totusi, is curios care o sa fie scorul final pentru leaderboards peste doua luni , cand so mai plictisi lumea de joc si or aparea "bunataturile de toamna"...

13. #73 SP
    Manager paul's Avatar
    Shadow Complex in Lego by 2 Much Caffeine.

GamOvr - Pix for game geeks
    Attached Images Attached Images 3857153952-7d190f6ae5.jpg

14. #74 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    m-am blocat din nou.

sper sa reusesc sa il termin pentru ca mi se par unele chestii extrem de complicate, asta nefiind genul meu de joc (mai ales pentru ca ma blochez aiurea la cite un jump pe care il incerc si de zeci de ori ca sa-mi iasa).

15. #75 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

16. #76 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

17. #77 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post

18. #78 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

19. #79 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    m-am blocat din nou.

sper sa reusesc sa il termin pentru ca mi se par unele chestii extrem de complicate, asta nefiind genul meu de joc (mai ales pentru ca ma blochez aiurea la cite un jump pe care il incerc si de zeci de ori ca sa-mi iasa).
    Rezolvare:

20. #80 SP
    Manager paul's Avatar
    Chair Entertainment's Shadow Complex is officially the most downloaded single-player title in Xbox Live Arcade history, with 200,000 copies purchased since the game went live on August 19th.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast