pet d aid tau sa jucam ..k?
@pet: ce id ai pe live ca sa te adaug ptr fifa 10.. caut oameni sa ne facem echipa de virtual pro
mi-am luat si eu fifa 10 de vreo saptamana...care vrea sa joace pe live il astept...sa aveti mila
gamertag: nicodiac
joc si eu fifa10 pe live. care vreti sa jucam meciuri sau sa facem niste echipe ,etc.
gamertag : dannn01
world cup 2010 joaca careva ca deja fifa e depasit mult?
gamer tag :sorinchelsea
cred....![]()
voi nu ati jucat nici macar demo la world cup?? fifa e mare puscarie pe lana world cup....terenul parca e masa de biliard iar pozitiile standar de dat gol gen lob cand scapi singur sunt de *****.
Eu ti'as sugera sa mai pui un pic mana pe carte![]()
On: Intra cineva maine la o FIFA asa pe la ora 18:00 ?
care vrea sa faca niste meciuri de fifa 10 cu mine !
gt: vipp3r10 si sa imi explice cum se joaca meciuri 2 vs 2 ca as juca si eu
Am si eu o intrebare daca stie cineva poate si o rezolvare.
De ceva timp, cam 3 saptamani, nu ma lasa sa ma coectez la servarul EA. stie cineva motivul? Pana atunci ma jucam pe live fara probleme.
Imi da mesaj ca momentan servarul este indisponibil.
merci
Daca esti conectat la "Xbox live" e obligatoriu sa mearga. Daca nu esti conectat la "Xbox Live" verifica daca ai net in consola, contul sau consola sa nu fie banata si sa ai membership Gold.
poti sa ai si silver sa te conectezi la live nu doar gold. daca consola e banata banuiesc ca nu trebuie sa mai mearga nimic nu doar live'ul. parerea mea e ca are probleme cu netul. incearca sa refaci setarile eventual dai un reset la consola
primul turneu de fifa pe xbox 360 pe CG http://www.consolegames.ro/forum/f59...o-ps3-xbox360/
deci ca sa fiu mai explicit ... ca ma grabeam sa scriu mai devreme. Joc MW2 pe net, Forza3 tot pe net .... consola nu este banata, am Gold pana in ianuarie 2011 .... vorbesc in timp real pe CHAT cu cel cu care vreau sa ma joc FIFA (deci asta inseamna ca sunt conectat la net) dar el nu vrea sa se conecteze la servarul de EA. Orice alt joc (vezi mai sus) merge inclusiv HALO. Se poate undeva da RESET doar la setarile pt FIFA?
Problema e strict legata de serverle EA Sports. Sfatul meu e sa dai un mail catre microsoft si EA sports sa ceri lamuriri deoarece eu zic ca esti restrictionat de serverele EA Sports si nu prea poti face nimic tu. Din setari nu ai ce sa faci.
Bookmarks