Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 16 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 319

Thread: FIFA 2010

1. #161 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by cordyhigh View Post
    Un bar sau un spatiu care iti permite 8 persoane sau mai multe. Una e pe net live si alta e fata in fata. Se joaca pe proiector full hd si e cu totul alta senzatie. Si evident pe o suma de bani. In general locatia se plateste cu 10 RON/persoana + miza turneul care se stabilieste inainte de incepere. Ultima oara a fost 5 RON de persoana locul 1 si 2 luau bani. Sunt sume simbolice. Eu personal as juca pe sume si mai mari dar nu toti sunt de aceeasi parare cu mine
    Pe live nu pot juca ca am fost banat din cauza ca am avut fifa instalat pe hard.
    Deci esti interesat?
    In ce locatie?

2. #162 SP
    Junior Member cordyhigh's Avatar
    Pfff da e o problema. In Constanta e un mare avantaj ca este acel "club" Playstion si poti juca direct acolo. Chiar sunt curios le merge afacerea celor de acolo?

---------- Post added 12-01-2010 at 12:52 PM ----------

Quote Originally Posted by kane86 View Post
    In ce locatie?
    Pai sunt mai multe variante. Ultimile doua turnee le-am organizat intr-o garsoniera de a mea care este inchiriata. La baruri este o problema deoarece cer cam mult chirie. Unul din barurile in care am jucat este Frame (la romana in spate la fostul OTV) patronul barului este mare amator de fifa. Mai am si alte variante dar chiria pt bar depaseste 10 ron de persoana. Mai am si alte locatii dar cum spuneam pretul e o problema. Contacati-am pe mess pt detalii

3. #163 SP
    Junior Member zambrotta's Avatar
    Sincer iti zic ca nu am fost niciodata la Playstation club .. nu ma atrage PS-ul si probabil d-asta.. dar de curiozitate o sa trec odata sa vad cam care e treaba

4. #164 SP
    Member mihai84's Avatar
    hai sa facem ceva:d

5. #165 SP
    Junior Member Abboxy's Avatar
    2vs 2 la fifa careva :?

6. #166 SP
    Quote Originally Posted by Abboxy View Post
    2vs 2 la fifa careva :?
    online sau face to face?
    pe miza sau amuzament?

7. #167 SP
    online, amuzament

8. #168 SP
    Quote Originally Posted by Abboxy View Post
    online, amuzament
    Sa inteleg ca nu joci de f mult timp fifa?

9. #169 SP
    Member mihai84's Avatar
    si pe bani si cum vrei..

10. #170 SP
    joc de vreo 2-3 saptamani . Pe bani nu vad cum as putea sa joc cu tine tu fiind in Romania eu inafara tarii abboxy te astept pe live :d mihai tu nu mai esti online pe live ? s-au te-am sters cand i-am sters pe toti crezand ca si tu ai fost banat

---------- Post added 14-01-2010 at 05:15 PM ----------

Sa inteleg ca nu joci de f mult timp fifa?
    Da-mi add pe live sau YM Abboxy

11. #171 SP
    Member mihai84's Avatar
    te am parca....eee gasim o solutie daca vrei

---------- Post added 15-01-2010 at 08:52 PM ----------

in seara asta ma duc la un turneu organizat de cordyhigh "sorin" abia astept

12. #172 SP
    Junior Member bv84ald's Avatar
    joaca careva fifa 10 pe bani? ca vad ca tot discutati

---------- Post added 27-01-2010 at 03:24 PM ----------

inca o intrebare.. s-a organizat de pe forumul consolegames vreun tournament live sau ceva? ca sunt interesat..

13. #173 SP
    Quote Originally Posted by bv84ald View Post
    joaca careva fifa 10 pe bani? ca vad ca tot discutati

---------- Post added 27-01-2010 at 03:24 PM ----------

inca o intrebare.. s-a organizat de pe forumul consolegames vreun tournament live sau ceva? ca sunt interesat..
    da eu joc si mihai joaca sigur... putem stabili sa facem un "eveniment" pentru sfarsitul saptamanii

14. #174 SP
    Member mihai84's Avatar
    da cine este dornic de turneu si este din bucuresti sa baga id meu de mess mihai_bogdan1984 ....

15. #175 SP
    Junior Member bv84ald's Avatar
    da eu joc si mihai joaca sigur... putem stabili sa facem un "eveniment" pentru sfarsitul saptamanii
    lasa-mi live id-ul tau sa te adaug, .. pe mihai84 il am deja

16. #176 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Cine imi da niste sugesti?

M-am pus sa joc pe Live. Am ajuns la Level 3. Azi zic... hai sa mai bag niste meciuri.

M-a terminat psihic. Cel putin 4 goluri pe meci iau.

Dupa vreo 4 meciuri am zis ca e tactica. Jucau destul de labartzat si fundasii stateau si cam sus, era suficient sa ratez cu fundasul atacantul si era gol.

Am pus 4-4-2. Agression la maxim, Pression la maxim. Iarasi. Nu situ sa fac tackling. Folosesc jokey, etc dar nu mere treaba.

Cand se prind astia de schema tot ce fac e sa pasese rapid si asa se apropie de poarta, ajunge clar in situatie de gol, eu ratez cu fundasul si asta merge si suteaza.

Sugestii? Ce tactica ar trebui sa folosesc? Stiu ca si acolo e o problema dar si in stilul meu de joc.

Mersi

17. #177 SP
    Member mihai84's Avatar
    sa inteleg din ce ai scris tu...ca nu joci de mult fifa...deci...trebui sa joci cat mai mult sa te inveti cu fifa.....cum sa deposedezi cum sa sutezi etc....eu unu joc cu tactica standard....

18. #178 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Joc fifa de ceva vreme dar nu la nivelul asta. Am ceva prieteni cu care joc, da pe ei deja ii stiu, le stiu tactica, etc. Ma descurc sa-mi fac ocazii, etc.

19. #179 SP
    Member mihai84's Avatar
    mai ai ...baga mare si joaca....zic eu

20. #180 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Cand bagam un joc? Si dupa ce ma bati de cateva ori imi zici ce fac gresit

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 16 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks