Inca o modalitate pentru EA sa mai scoata bani .. daca nu are modificari majore UT-ul , nu cred ca o sa aiba un succes foarte mare.
Voi ce parere aveti ?
Eu nici nu stiu ce e acest Ultimate Team, imi poate explica si mie cineva ? Am mai vazut pe ceva site-uri ca se lanseaza, dar atat, fara informatii cu privire la ce este sau ceva detalii.
Este un DLC pentru Fifa in care ,la inceput primesti o echipa(slaba rau) si pe care incerci sa o cresti, achizitionand cartonase cu jucatori. Iti poti cumpara jucatorii/staful/stadionul/echipamentul/stema/contracte pentru jucatori/cartonase pentru fitness de la trade center sau poti cumpara pachete de cartonase (Bronze , Silver si Gold ) direct cu coins(castigate in urma meciurilor jucate) sau cu M$ points.
Diferenta este ca la pachete,cartonasele vine random iar la trade center cauti exact ce te intereseaza
In mare cam asta e DLC-ul..
nu prea imi place Ultimate Team...trebuie sa joci prea mult pentru a-ti atinge scopul , si nu prea o agreez...Be A Pro rulzz![]()
am nelamuriri la fifa10
la pc poti selecta pe calendar in ce zi sa faci training pe cand la xbox360 nu este aceasta optiune. antrenamente nu merge sa faci?
si tot la manager mode: se pot primi oferte si pentru jucatori care au la Status: None. adica care sa nu ii fi pus eu la vanzare sau imprumut.
multumesc![]()
Ar fii frumos ,dar daca nu este organizat de CG o sa iasa prea multe discutii intre noi,certuri etc..
Asadar, CG organizezi un concurs de fifa 10 ??
Ai dreptate...cel mai bine sa fie organizat de CG...dar dupa sarbatori
...acum este sezonul petrecerilor , cadouri chesti...si nu avem timp de campionat
Nu cred ca se va organiza un concurs de FIFA10 pentru xbox pe CG , deoarece pana acum concursurile de FIFA au fost pe PS3 !
Yep, Why not ?
Poate citeste vreun admin ceea ce scriem noi p-aici si ne da un raspuns...
Nu stiti va mai fi pe fifa10 Be a Pro Season ??? ..... nu ca mi-ar fi plakt enorm dar era funny sa incerci si altceva![]()
??? Help ...... Multumesc
In memoria tatalui meu o sa fac cand o sa fiu instare o liga de fifa pe xbox pt ca si a dorit mult asta!!! O sa vb cat de curand...tata te voi iubi mereu![]()
Bookmarks