Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 LastLast
Results 281 to 300 of 319

Thread: FIFA 2010

1. #281 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    F.C.M Targu-Mures , Victoria Branesti si Juventus Bucuresti .

2. #282 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Niciun club romanesc nu e PREZENTAT !?

3. #283 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    ha ha ha ovidiu.postul tau ironic se vrea a fi atat de inteligent, pacat ca nu va putea fi niciodata.
    Inca o data,stie cineva ,care tot a jucat fifa 10 aproape un an de zile ce cluburi romanesti sunt in joc?
    am cautat pe google dar nu am gasit nimic.

4. #284 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Omule, ti-am raspuns mai sus.

5. #285 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Niciun club romanesc nu e PREZENTAT !?

ok,data viitoare cand vrei sa dai un raspuns,incearca sa pui ori punct la sfarsitul enuntului,ori semnul exclamarii,dar nicidecum semnul exclamarii si semnul intrebarii.m-ai facut sa cred,prin puctuatie ca si tu esti interesat de acelasi lucru,odata ce ai pus semnul intrebarii pe langa cel al exclamarii.

6. #286 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by SAY View Post
    ha ha ha ovidiu.postul tau ironic vrea sa fie atat de inteligent, pacat ca nu va putea fi niciodata.
    Inca o data,stie cineva ,care tot a jucat fifa 10 aproape un an de zile ce cluburi romanesti sunt in joc?
    am cautat pe google dar nu am gasit nimic.
    in afara de fifa 2001 care avea echipa rapid bucuresti, niciun joc de fifa nu are vreo echipa romaneasca.

7. #287 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    in afara de fifa 2001 care avea echipa rapid bucuresti, niciun joc de fifa nu are vreo echipa romaneasca.
    ba da.Scuze ca te corectez,dar Fifa Uefa Champions League 2006-2007 a avut echipe romanesti.
    Bine nu il incadram la seria Fifa,dar totusi poarta acelasi nume si are acelasi producator.

8. #288 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    FIFA 99 avea Rapid si Steaua.
    FIFA 2000 parca avea Steaua '86.

9. #289 SP
    Member mihai84's Avatar
    sa stii andy ca asa era.. pe pc stiu sigur nu stiu pe console

10. #290 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Are cineva nevoie de achievementul asta?Poate il facem impreuna.
    Team Player

Play a Pro Club Championship match as a full team (10 players)

11. #291 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Eu am nevoie de el, dar n-am reusit sa strang niciodata 10 oameni.

12. #292 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Fifa 2003- Rapid

13. #293 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    Eu am reusit sa intru cu 10, dar au iesit pe parcursul meciului...trebuie sa mearga mingea pe la toti(inclusiv portar)si sa terminam meciul tot in 10 oameni...poate se mai baga cineva si incercam sa o facem...

14. #294 SP
    La fel si eu am patit, trebuie sa ne strangem 10 oameni, nu merge sa joci random, ca sigur iese cineva pe parcurusl meciului.

15. #295 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    si oricum daca jucam, ar trebui sa ne punem fundasi...ca deobicei de asta ies aia...toti vor sa fie atacanti

16. #296 SP
    Quote Originally Posted by giovanni_homies View Post
    Eu am reusit sa intru cu 10, dar au iesit pe parcursul meciului...trebuie sa mearga mingea pe la toti(inclusiv portar)si sa terminam meciul tot in 10 oameni...poate se mai baga cineva si incercam sa o facem...
    Nup...eu am trofeul..trebuie sa il iei chiar la inceputul meciului ..nu trebuie jucate 90 min...daca nu il iei din prima mai incearca cateva meciuri dar trebuie sa iti dea la inceput,

17. #297 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob

Nup...eu am trofeul..trebuie sa il iei chiar la inceputul meciului ..nu trebuie jucate 90 min...daca nu il iei din prima mai incearca cateva meciuri dar trebuie sa iti dea la inceput,
    Not, l-am primit la final

18. #298 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Not, l-am primit la final
    Bai nene termina cu comentariile il am si pe Xbox pe doua GT-uri si pe PS3 pe doua ID-uri.
    Ti-l da la inceput.

19. #299 SP
    Zero, cred ca confunzi cu cel de la fifa 09 unde trebuia sa fie 20 de oameni, eu am intrat cu 10 oameni si nu l-am luat pe asta, si am citit pe x360a a ca trebuie sa termini meciul cu 10 oameni ca sa il iei.

20. #300 SP
    Member NicoDiac's Avatar
    deci se mai baga cineva sa terminam un meci?mi se pare cel mai greu de la FIFA 10

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks