F.C.M Targu-Mures , Victoria Branesti si Juventus Bucuresti .
ha ha ha ovidiu.postul tau ironic se vrea a fi atat de inteligent, pacat ca nu va putea fi niciodata.
Inca o data,stie cineva ,care tot a jucat fifa 10 aproape un an de zile ce cluburi romanesti sunt in joc?
am cautat pe google dar nu am gasit nimic.
ok,data viitoare cand vrei sa dai un raspuns,incearca sa pui ori punct la sfarsitul enuntului,ori semnul exclamarii,dar nicidecum semnul exclamarii si semnul intrebarii.m-ai facut sa cred,prin puctuatie ca si tu esti interesat de acelasi lucru,odata ce ai pus semnul intrebarii pe langa cel al exclamarii.
Are cineva nevoie de achievementul asta?Poate il facem impreuna.
Team Player
Play a Pro Club Championship match as a full team (10 players)
Eu am reusit sa intru cu 10, dar au iesit pe parcursul meciului...trebuie sa mearga mingea pe la toti(inclusiv portar)si sa terminam meciul tot in 10 oameni...poate se mai baga cineva si incercam sa o facem...
La fel si eu am patit, trebuie sa ne strangem 10 oameni, nu merge sa joci random, ca sigur iese cineva pe parcurusl meciului.
si oricum daca jucam, ar trebui sa ne punem fundasi...ca deobicei de asta ies aia...toti vor sa fie atacanti![]()
Zero, cred ca confunzi cu cel de la fifa 09 unde trebuia sa fie 20 de oameni, eu am intrat cu 10 oameni si nu l-am luat pe asta, si am citit pe x360a a ca trebuie sa termini meciul cu 10 oameni ca sa il iei.
Bookmarks