Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 319

Thread: FIFA 2010

1. #21 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Un baiat in galerie nu aveti nevoie ?

Dumy, cand mai facem un concurs de baut bere?

2. #22 SP
    Member mihai84's Avatar
    vrei sa fi rezerva de lux?)

3. #23 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Un om in plus nu strica niciodata

4. #24 SP
    Member adio's Avatar
    Stiti cumva cand vor putea cei cu silver sa downloadeze demoul?

5. #25 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Dark este unul dintre actionarii din umbra....deci...are intrarea libera....la tribuna oficiala..
    @Bobby...galerie oricand....
    Concurs de bere?...hmmmm....nu mai beau.......

6. #26 SP
    Member mihai84's Avatar
    cum asa dumi te-ai lasat de sportul asta?

7. #27 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by DUMYMIX View Post
    Concurs de bere?...hmmmm....nu mai beau.......
    Tocmai am vazut un stol de porci. Mi-a trecut prin fata geamului lol.

8. #28 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar

Hahahaha

Dumyta lasa frate ca le aratam noi la 2010 si cand ai spus ca nu ai in club jucatori buni la 1 on 1 io ce dreak sunt.
    Spune si tu ca doar sunt no 1 in romania la leaderboard (glumeam)

9. #29 SP
    Junior Member zambrotta's Avatar
    Of of iar incep rautatile pe topicul dedicat fifa
    Sper ca anul asta sa nu mai fie doar 3 cluburi din care unu singur sa mai ramana in rank pana la final

10. #30 SP

DA

Uite ca se apropie 2010 si tot ne mentinem in ligile 12-13.

11. #31 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Quote Originally Posted by zambrotta View Post
    Of of iar incep rautatile pe topicul dedicat fifa
    Sper ca anul asta sa nu mai fie doar 3 cluburi din care unu singur sa mai ramana in rank pana la final
    A fost o lupta frumoasa....dar vorba ta, 3 cluburi.....,pana la urma au ramas 2....speram sa fie mai multe in 2010...tot nu inteleg de ce nu isi ia inima in dinti cei care nu au sau nu fac parte din nici un club,sa formeze ..unul,tot vin si spun....ca ar dori sa joace in club,le fac eu un club daca vor....eu cred ca o sa fie pe putin 4-5 cluburi in 2010....2 sunt deja din vechea garda......sper sa avem aceiasi lupta crancena....si in sezonul acesta zambrotta. Oricum ar fi multa bafta in 2010.
    Zero...nu am spus ca nu suntem buni 1to1...asta am lasat sa se inteleaga.... valorile trebuiesc tinute ascunse ..nu avem chef de transferuri inaite de inceperea sezonului.....

12. #32 SP
    Member mihai84's Avatar
    Dap sper ca la 2010 sa fie mult mai frumos

13. #33 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Quote Originally Posted by mihai84 View Post
    Dap sper ca la 2010 sa fie mult mai frumos
    DA.....poate iese soarele si pe strada voastra.......era o gluma nu imi sariti in cap....

14. #34 SP

FIfa Fifa Fifa

Of ca mult mai e pana iese pe piata Pai iar rup consola in doua prima luna pana ma pun pe picioare cu noul gameplay.

15. #35 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Eu unul imi iau concediu'...de pe 5 octombrie...pentru antrenamente...si ruperi de console......

16. #36 SP
    Member mihai84's Avatar
    o fii bine?

17. #37 SP
    Junior Member zambrotta's Avatar
    Si de unde il luati asa repede baieti ? dati-mi si mie un pont, ca webpredator nu stie sigur daca il aduce si coletele lui robertdinu ajung tarziu..

18. #38 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by zambrotta View Post
    Si de unde il luati asa repede baieti ? dati-mi si mie un pont, ca webpredator nu stie sigur daca il aduce si coletele lui robertdinu ajung tarziu..
    ..::GameShop.ro::..
    Costa 199.90 RON cu transport inclus prin curier.
    Probabil o sa il trimita joia viitoare pe 1 octombrie, ca vineri, 2 octombrie sa ajunga la noi.
    Daca vrei fa precomanda pe site la ei.
    Vezi ca trebuie sa lanseze un site nou, si probabil daca intri si nu e updatat site-ul, pretul o sa apara 249 RON, dar nu e atata, va fi sigur 199,90, asa ne-a spus o persoana care lucreaza la ei.

19. #39 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    de anul asta ma alatur shi eu abia astept sa va pishc))

20. #40 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Hai sa facem un concurs intre Cluburi Fifa10...in fiecare zi de luni fiecare club..va posta poza cu reusitele lui.
    Fiecare club sa posteze jucatori (gamertag si id consolegames)...si tara de unde joaca....hai ca va fi "fan"
    Intrebare pentru moderatori ,putem sa mai deschidem un thread "FIFA 2010 XBOX360 CLUB leaderbord" sau ceva asemanator...?
    Facem inscrierile cluburilor cu nume ,jucatori,etc....mai vorbim de sisteme de joc..ne mai certam un pic......hai sa vedem ..cate cluburi se pot forma...
    + ca asa vor sti si cei care apar pe parcurs unde sa posteze pentru un "new club"...sau cine stie facem niste transferuri pentru ridicarea clubului ,inprumuturi de jucatori,etc..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks