Un baiat in galerie nu aveti nevoie?
Dumy, cand mai facem un concurs de baut bere?
Dark este unul dintre actionarii din umbra....deci...are intrarea libera....la tribuna oficiala..
@Bobby...galerie oricand....
Concurs de bere?...hmmmm....nu mai beau.......
Dumyta lasa frate ca le aratam noi la 2010 si cand ai spus ca nu ai in club jucatori buni la 1 on 1 io ce dreak sunt.
Spune si tu ca doar sunt no 1 in romania la leaderboard(glumeam)
Of of iar incep rautatile pe topicul dedicat fifa
Sper ca anul asta sa nu mai fie doar 3 cluburi din care unu singur sa mai ramana in rank pana la final![]()
A fost o lupta frumoasa....dar vorba ta, 3 cluburi.....,pana la urma au ramas 2....speram sa fie mai multe in 2010...tot nu inteleg de ce nu isi ia inima in dinti cei care nu au sau nu fac parte din nici un club,sa formeze ..unul,tot vin si spun....ca ar dori sa joace in club,le fac eu un club daca vor....eu cred ca o sa fie pe putin 4-5 cluburi in 2010....2 sunt deja din vechea garda..
....sper sa avem aceiasi lupta crancena....si in sezonul acesta zambrotta. Oricum ar fi multa bafta in 2010.
Zero...nu am spus ca nu suntem buni 1to1...asta am lasat sa se inteleaga....
valorile trebuiesc tinute ascunse
..nu avem chef de transferuri inaite de inceperea sezonului..
...
Of ca mult mai e pana iese pe piataPai iar rup consola in doua prima luna pana ma pun pe picioare cu noul gameplay.
Eu unul imi iau concediu'...de pe 5 octombrie...pentru antrenamente...si ruperi de console......
Si de unde il luati asa repede baieti ? dati-mi si mie un pont, ca webpredator nu stie sigur daca il aduce si coletele lui robertdinu ajung tarziu..
..::GameShop.ro::..
Costa 199.90 RON cu transport inclus prin curier.
Probabil o sa il trimita joia viitoare pe 1 octombrie, ca vineri, 2 octombrie sa ajunga la noi.
Daca vrei fa precomanda pe site la ei.
Vezi ca trebuie sa lanseze un site nou, si probabil daca intri si nu e updatat site-ul, pretul o sa apara 249 RON, dar nu e atata, va fi sigur 199,90, asa ne-a spus o persoana care lucreaza la ei.
Hai sa facem un concurs intre Cluburi Fifa10...in fiecare zi de luni fiecare club..va posta poza cu reusitele lui.
Fiecare club sa posteze jucatori (gamertag si id consolegames)...si tara de unde joaca....hai ca va fi "fan"
Intrebare pentru moderatori ,putem sa mai deschidem un thread "FIFA 2010 XBOX360 CLUB leaderbord" sau ceva asemanator...?
Facem inscrierile cluburilor cu nume ,jucatori,etc....mai vorbim de sisteme de joc..ne mai certam un pic......hai sa vedem ..cate cluburi se pot forma...
+ ca asa vor sti si cei care apar pe parcurs unde sa posteze pentru un "new club"...sau cine stie facem niste transferuri pentru ridicarea clubului ,inprumuturi de jucatori,etc..![]()
Bookmarks