Subscriu ce a spus Mika![]()
P.S: Mie unul grafica mi s-a parut mai buna in 1 decat in 2.... Si mi se pare ca si decat 3
(Daca o sa fie asa) !!!
Mie mi se pare ca in Gears 3 se duc spre un stil cell shaded care nu mi se pare foarte potrivit. Gears 1 a aratat cel mai bine.
Cu siguranta nu va fi cell shaded. Poza din Gears 3 este un scan de pe o revista. Este normal sa se vada asa. Comparatia aia nu prea isi are rostul. Iar legat de culori, este normal sa o ia asa. In primul, luptele se duceau in zonele lovite de Hammer of Dawn. In partea a doua, jocul o ia spre locul numit "paradis", adica Jacinto. Partea a treia va fi pe o insula uitata, ferita de lupte. Atata timp cat nu cititi si cele doua carti deja aparute, carti care prezinta eveninmente din trecut dar si dupa terminarea fiecarui joc, nu o sa intelegeti de ce se merge pe firul asta. Cei de la Epic isi fac treaba foarte bine cu aceasta serie, singurul lucru pentru ca ii condamn este multiplayer-ul, pe care l-au distrus in partea a doua.
Arata foarte bine jocul , sunt curios cum o sa fie varianta MP , daca schimba sau nu ceva la ea.
Ma gandesc sa achizitionez Gears of War 2 in special pentru MP fiindca SP-ul l-am terminat la un prieten , merita pentru MP ? sau mai bine astept GearsoW 3 ?
News: Gears of War 3 gets dedicated servers - ComputerAndVideoGames.com
Gears of War 3 will include dedicated server support, much to the relief of fans, CVG has learnt.
Developer Epic games has made the move in an attempt to address online problems that affected the last game, including sluggish matchmaking and occasional lag, we've heard.
Although now mostly addressed via Xbox Live patches, the Gears 2 issues left a bad taste in many early adopters' mouths - something that hopefully won't happen again with the third game.
When contacted on the issue, Gears designer Cliff Bleszinski told us that dedicated servers are "just a rumour".
Bookmarks