Am si eu o problema de cand am facut ultimul update nu pot sa mai instalez jocuri pe hard :-s
Stie cineva care ar fi cauza?
Am si eu o problema de cand am facut ultimul update nu pot sa mai instalez jocuri pe hard :-s
Stie cineva care ar fi cauza?
si oamenii astia au aceeasi problema
Unable To Install Games Onto Hard Drive - Scenyx Entertainment Community
cred ca gasesti rezolvarea...
Sal.
Exista unele jocuri care chiar nu pot fii instalate pe HDD. Verifica lista asta Xbox 360 NXE Hard Drive Install Chart (UPDATED)|Binge Gamer Dot Net
Poate ai avut norocul sa iei cateva jocuri din categoria aia.
pai inainte puteam sa le bag am bagat fifa 09 pe hard a mers fara problemeacum daca vreau sa bag iar tot fifa 09 nu mai merge
Pe Live te poti conecta?
Ai citit / incercat ce zic oamenii aia din link-ul postat de collector?
Si presupun ca te joci jocuri piratate, nu? Ai citit macar ce scrie in link-ul dat de collector?
Jocurile care nu se pot instala pe HDD sunt cele la care scrie " Not Supported " in campul "Install Size". Fifa09 are install size 6.0GB, deci se poate instala.
Oameni buni, inca nu s-a gasit o solutie viabila pentru ca rezolva problema cu "installation of this game isn't supported" desi se discuta peste tot, din cauza noului Wave Ban de la M$, au facut si chestia asta care pana la urma este stupuda..o solutie cred ca se va gasi pana la urma.
Daca cineva stie cum se poate formata HDD_ul (asta in caz ca rezolva problema) sau daca cineva a auzit pe undeva cum se poate scapa de chestia cu installul ar fi de apreciat daca ar posta aici.
Eu spre exemplu am fost banat pe live, odata cu noul val, si am eroarea asta indiferent de ce joc vreau sa instalaez, copie sau original, si indiferent de user, online, offline...acelasi lucru "installation of this game isn't supported" ......
As vrea macar sa scap de asta, nu mai am pretentii la Live
Sa nu veniti cu idei de genul "mai ai spatiu pe HDD, ce NXE size are jocul..." pt ca nu este vorba de asta. este un crackdown in dashboard probabil.
PS: foarte multi se plang pe M$live Forum din cauza BAN-ului nejustificat , multi ereu OK si au luat BANstupid M$
Bookmarks