are cnv d vanzare xbox 360 elite...am vrut sa imi iau nou dar ma dat cam mult p tv si numai imi ajung banii....as prefera cv din 2009 2010 (poate sa fie si modat)ms..
predare in Buc![]()
are cnv d vanzare xbox 360 elite...am vrut sa imi iau nou dar ma dat cam mult p tv si numai imi ajung banii....as prefera cv din 2009 2010 (poate sa fie si modat)ms..
predare in Buc![]()
Cauta aici la Bazar: Console - Console Games Forum .
pe live cred... nu ?
---------- Post added 28-07-2010 at 12:40 PM ----------
xbox romania group join us
XBOX Romania | Facebook
ce voiam sa va intreb.Moder warfare 2 are modul singleplayer deathmatch?sau mai stiti voi ceva jocuri fps care dupa ce le-ai facut singleplayerul poti sa intrii pe diverse mape si sa te bati cu botii(nu online ci singleplayer).ms
am si eu o intrebare..dak tin adaptorul in priza(cel care alimenteaza x360 care se baga in priza) incalzeste cu cv consola..adik este vreo pb dak il tin sau nu are legatura?ms
The highest grossing XBLA game of 2010 is...- Destructoid
Toy Soldiers (Signal Studios) - $4.6 million (1200 Microsoft Points)
Trials HD (RedLynx) - $4.4 million (800 - 1200 Microsoft Points)
Castle Crashers (The Behemoth) - $2.9 million (800 - 1200 Microsoft Points)
Battlefield 1943 (EA DICE) - $2.5 million (800 - 1200 Microsoft Points)
Perfect Dark (4J Studios) - $2.4 million (800 Microsoft Points)
Marvel vs. Capcom 2 (Capcom) - $1.8 million (800 - 1200 Microsoft Points)
Family Game Night (EA Bright Light) - $1.7 million (400 - 800 Microsoft Points)
Shadow Complex (Chair Entertainment) - $1.2 million (800 - 1200 Microsoft Points)
Magic: The Gathering (Stainless Games) - $900,000 (800 Microsoft Points)
Call of Duty Classic (Infinity Ward) - $800,000 (1200 Microsoft Points)![]()
cand vreau sa ma loghez la xbox live(pentru a-mi instala "Optional Media Update" ) imi cere sa fac un update("a system update")...intrebarea este ...daca imi pot pierde modarea....sau daca este ceva in neregula...astept un raspuns...multumesc anticipat !precizez ca este prima oara cand ma loghez la asa ceva....
si inca ceva...sunt nou in ale xbox-live....cum pot gasi "Optional Media Update" sau unde.....multumesc frumos !
Ma poate ajuta cineva? miam facut update de dashboard la xbox si ....miam pierdut avatarurile ... (am facut update de pe stick si dupa lam formatat ) si ...ma intrebam cum le pot recupera ( am luat ban si pe live ...deci nu ma pot conecta ) daca ma puteti ajuta postati aici sau de preferabil datimi un pm ...mersi frumos
tocmai am cumparat un cablu vga hd av
Intrebare: cum se numeste adaptoru' pt monitor ca sa bag si cablu xbox si cablu de la monitor + cum se numeste adaptoru acela in care se baga 2 jackurideci jacku' de la sunet de la cablu + jacku meu de la boxe
??? mss
---------- Post added 01-08-2010 at 06:57 PM ----------
[QUOTE=Api;400523][SIZE=2]cand vreau sa ma loghez la xbox live(pentru a-mi instala "Optional Media Update" ) imi cere sa fac un update("a system update")...intrebarea este ...daca imi pot pierde modarea....sau daca este ceva in neregula...astept un raspuns...multumesc anticipat !precizez ca este prima oara cand ma loghez la asa ceva....
Nu pierzi nimicFirmarewu de la dvd-rom e total diferit de dashboard deci nu au nici o legatura unu cu altu, poti face update la dashboard cu tota incredeerea
La partea cu VGA banui ca te referi la faptul ca vrei sa folosesti si PC si XBOX cu acelasi monitor, solutia se numeste KVM.
Ai mai jos cablul care-ti trebuie pentru sunet.
Succes.
Cablu 2x RCA tata - 3,5 Jack mama 0,2 m, Preturi Cablu 2x RCA tata - 3,5 Jack mama 0,2 m
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks