Și eu care credeam că este imposibil
Felicitări!![]()
Eu am castigat astazi la Wheel of Fortune.Am dat 40 de puncte care le aveam de la Live Rewards si am castigat un prop in valoare de 160.Este o masinuta din anii 50 cu telecomanda.Intrati pe profilul meu sa o vedeti![]()
nu mor oltenii cand vor maiasii, tocmai azi castigaram , btw care stie dc nu se salveaza happy wars , are o eroare , ceva genul, ca nu sunt logat pe profil
The storage device containing the active gamer profile is no longer available. Achievements and Avatar Awards will not be saved.
La happy wars
Poti sa o modezi LT 3.8.Este oficial de la Microsoft.Fa update si o sa iti apara daca vrei sa updatezi si modarea.Nu stiu de ce sa-u decis sa ofere asta celor cu consola modata.
Poate fi modată. Noile update-uri nu mai restricționează acest lucru, cred că Microsoft a devenit mai generos cu ocazia sărbătorilor de iarnă![]()
Lol, asta e oferta doar acum de sarbatori si doar daca ai facut ultimul update de dash. Daca nu, nu vine nimeni![]()
Hai mai nu va mai bateti joc....cum sa vina de la Microsoft?? Trimit pe cineva de la Electrica SA sa iti modeze consola.Aia sunt in America , cum sa vina?
Da ,am auzit caci ca cica baietii sunt chiar ok si iti modeaza consola gratis si de calitate.Eh sarbatori fericite si God Bless Microsoft
P.S.: Finalul e o minciuna
Niste linkurinde unde imi pot cumpara live pls?
Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2
Uite aici
Shop
Am si eu o nelamurire: Mi-am cumparat de curand un Xbox360 250gb si la el mi-a dat 3 jocuri (batlefield3, medal of honor si forza motorsport 4) in fine... Cand am bagat fortza 4 sa joc mia cerut sai dau uptate altfel nu ma lasa sa intru in joc..(nu eram conectat la net).Se mai poate moda daca am faqut asta?
By BogdanN1 in forum Apple
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Microsoft Xbox One
By AndRewqp in forum Nintendo Wii / Wii U
Bookmarks