OK Merci inca odata
salutare am si eu o intgrebare ar dori cineva sa jucam on line? deoarece m-am saturat sa joc cu englezii astia va astept daca aveti placere!
posteaza gamertagul aici: http://www.consolegames.ro/forum/f9-...rd/index4.html
Apoi adauga-i pe ceilalti in lista ta de prieteni de pe live. Mai mult ca sigur vei gasi pe cineva interesat de un meci
left triggerul a inceput sa "chitzaie" , si nu m-ar deranja prea mult dar de cand cu forza si "franarea in secvente" sau whatever deja e destul de enervant , e usor de desfacut padul ? ce ar trebui sa ii fac arcului din trigger ?
si la mine chitzaie tot LT (lol, defect de fabricatie), mai ales ca print meniul din Too Human navighezi pe orizontala cu LT/RT. de desfacut cred ca e usor. intrebarea e ce trebe facut (inlocuit arcu, uns, frecat, plm etc)?
scoateti soarecele din el... dupa un timp isi revine... asa facea si al meu la un moment dat si subit a tacut
Deja se stie cum se poate inlocuii hardul de xbox360 cu unul WD de 120 gb din seria BEVS.
Intrebarea este daca se merita schimbarea de la 20 la 120 gb si daca dupa urmatorul big update din toamna cand se presupune ca se vor instala jocurile pe Hdd va conta spatiul mai mare de pe WD de 120 ( asta in ideea de a risca sa fii banat pe Live pt. ca apar mai multe hdd-uri cu acelasi 'hddss.bin').
Yep, si double XP: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...y-4-double-xp/
salut,mi-am cumparat un xbox 360 acum o luna si nu am jucat niciodata pe live,pt ca nu pot sa ma conectez,incerc sa imi fac cont si nu ma lasa zice network adapter disconected.ce trebuie sa fac???
Ai bagat cablul de net in Xbox 360? Network Adapter Disconected inseamna ca nu ai cablu de net bagat in Xbox 360 sau in router/switch etc.
E posibil sa fie vreo problema daca schimb drive-ul Lite-on al consolei mele cu un Hitachi deja modat soft luat de la alta consola? Ma refer la vreo eroare intre consola si drive. Mersi
Sal cu o intrebare va deranjez caut jocul cod4 sper ca stiti despre ce este vb si nu gasesc un pret cat de cat ma poate ajuta cineva ? va multumesc! din romania daca se poate
ciypriyan: fii mai atent unde postezi te rog. Acolo era threadul de intalniri ale consolistilor. Si nu, nu se intampla nimic daca sta transformatorul in priza. La mine sta de vre-o 3 ani
Moved.
Bookmarks