Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 133 of 788 FirstFirst ... 33 83 123 131 132 133 134 135 143 183 233 633 ... LastLast
Results 2,641 to 2,660 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #2641 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    stiu ca ma repet, dar poate am mai mult noroc de data asta:
    are cineva idee cum as putea sa folosesc iesirea hdmi si in acelasi timp sa scot sunetul pe cablu optic? mersi.
    XBOX 360: Possible to use HDMI and Optical at same time? - Yahoo! Answers

etc.

2. #2642 SP
    Member felixxx's Avatar
    am incercat man deja faza aia, problema e ca nu prea merge. pur si simplu nu scoate sunetul in optical, chiar daca imaginea e ok. mersi oricum.

3. #2643 SP
    Member verde's Avatar
    incearca metoda spusa de mine....calitatea e cam aceeasi pe VGA sau HDMI

4. #2644 SP
    Junior Member bxbox1979's Avatar
    Salut ,am si eu o problema cu conexiunea la Live ,(am citit ce era de citit pe aici pe forum dar tot nu i-am dat de cap , cineva tot ii dadea cu 192.168.0.1 etc .Ideea ca imi merge prin schema asta pana sa ii dea astia de la net ip dinamic.Am 2 placi de retea in pc si ii dade-am ICS).Insa acum cu ip asta dinamic ma dat peste cap (daca le las pe automat nici gand sa mearga) nu stiu ce setari sa ii mai fac.Daca ma poate sfatui cineva il astept cu mare interes si la id: bxbox1979

5. #2645 SP
    Member toto's Avatar
    Am primit eroare 74 la xbox 360 , se poate repara cumva , ca nu o mai am in garantie ?

6. #2646 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Ok, my turn .

Astazi mi-au aparut artefacte pe ecran in GTA 4 (niste linii negre, la distante egale). A mai avut cineva problema asta, si daca da, ce credeti ca e? Sa ma pregatesc sa-mi mut profilul pe un memory card?

Multumesc anticipat!

7. #2647 SP
    Manager paul's Avatar
    toto din cate stiu eu nu se poate repara.
    SublimingSun instaleaza-l pe HDD si vezi daca mai apar.

8. #2648 SP
    De pe hdd il jucam, din pacate . Am schimbat si rezolutia, tot asa face (si dupa restart/ restart dupa cool off period ).

Multumesc pentru raspuns. Sa fie E 74? Ca daca da, sper sa apuc sa-mi transfer salvarile la GTA 4 si Fallout 3 pe un memory card. Abia trecusem de Four Leaf Clover...

9. #2649 SP
    Junior Member andrei932000's Avatar
    Salut, stie cineva sa imi spuna si mie cum pot scoate sunetul printr-un sistem home cinema ca acesta CLICK .Xbox-ul il am conectat prin cablu HDMI la TV.Sistemul home cinema nu are intrare optica, alta posibilitate exista? Multumesc

10. #2650 SP
    Member verde's Avatar
    din nou poti incerca metoda mea

11. #2651 SP
    Junior Member mirceabanica's Avatar

care jocuri merg in 2?

abia mi am cumparat consola si vreau jocuri care merg in 2. adik 2 console. sa ma joc si eu si gagicamea in acelasi timp pt ca ma bate la cap. multumesc anticipat. cat mai multe jocuri

12. #2652 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Cod 4,Cod5,halo 3 sunt superbe.Esti cumva din galati tu?

13. #2653 SP
    Dap, se pare ca m-a lovit si pe mine E-74 (un red ring in partea din dreapta jos ). Am impachetat consola, o duc maine la Best la garantie. Stie cineva cum se comporta (daca trebuie sa astepti nu stiu cat sau o schimba pe loc)? A, in plus de asta, n-am mai apucat sa copiez salvarile de la 2 jocuri, stie cineva daca se poate face asta la Best?

Multumesc pt. raspunsuri .

14. #2654 SP
    Junior Member mirceabanica's Avatar

ms mult

Quote Originally Posted by teodor1991 View Post
    Cod 4,Cod5,halo 3 sunt superbe.Esti cumva din galati tu?
    nu sunt din bucuresti. crezi ca imi poti da o lista mai mare de jocuri?

15. #2655 SP
    Member toto's Avatar
    Pana la urma care este cauza lui E 74 , se incalzeste consola sau ce e ?........se poate evita cumva ?

16. #2656 SP
    Nu stiu ce-l cauzeaza, dar nu cred ca se poate evita. Eu sunt maniac cand vine vorba de intretinerea echipamentelor (de orice fel), n-am tinut consola langa surse de caldura, de frig sau mai stiu eu de ce .

Pur si simplu arhitectura consolei ar putea fi imbunatatita. Important este sa iti iei una cu garantie mare (a mea e de la Diverta, cu 3 ani garantie) si sa stai linistit; cand iti da RROD sau E-74 o duci la garantie si gata.

Urasc sa spun asta, dar asta este .

17. #2657 SP
    Member felixxx's Avatar
    cauza pentru rrod, e74 (in cazul xb360) si respectiv pentru problemele de bloc optic (in cazul ps3) este in primul rand graba cu care aceste console se scot pe piata. impinsi de la spate de tot felul de pseudo-strategii de marketing si microsoft si sony au lansat pe piata consolele inainte de a le testa cum trebuie. chiar daca in timp au inceput sa isi dea seama care sunt problemele, stocurile mari de componente existente (sau comandate deja) au intarziat aparitia modelelor care sa nu mai prezinte aceste simptome.
    acelasi lucru se intampla frecvent si in cazul componentelor de pc pentru piese high-end. segmentele unde lupta e oarba ii imping pe producatori sa arunce pe piata tot felul de produse a caror functionalitate in timp lasa foarte mult de dorit. este insa foarte suparator pentru noi, ca si cumparatori, sa realizam ca am pierdut o gramada de bani cumparand un produs imediat dupa lansarea lui, produs care de obicei crapa in garantie sau in cazul cel mai nefericit, imediat dupa terminarea garantiei.
    dupa parerea mea in acest moment garantia oferita de microsoft ar trebui sa ii dea oricui de gandit atunci cand cumpara o consola. cei trei ani de garantie oferiti de microsoft fata de un an cat ofera sony reprezinta in acest moment principalul atu al lui microsoft. e drept ca pentru o companie este destul de dificil sa comunice ca acesta este un avantaj major, dar din pacate la capitolul fiabilitate ambele console 'HD' au dat rau ca bata in balta.
    in concluzie, nu mai cautati explicatii atunci cand va crapa xbox-ul sau ps3-ul. am vazut tot felul de console pe aici pe forum bagate in frigider (glumesc), tinute pe scanduri sau in puf, sub aerul conditionat sau in prosoape. daca e sa crape va crapa oricum chiar daca va jucati o ora pe zi sau 24/24. important este sa aveti garantie

18. #2658 SP
    Like he said .

19. #2659 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    eu nu o tin in puf, sta la inghesuiala si in picioare asa trebuie sa indure caldura .. ma gandesc la vara cum o sa fie , daca ia foc o arunc in dush

20. #2660 SP
    Junior Member bxbox1979's Avatar
    Of nici acum nu am reusit sa rezolv problema netului in consola am incercat toata noaptea dar cred ca imi scapa ceva .Totusi o sa trec aici exact ce am eu in pc caci cineva poate sesizeza unde este problema! deci am 2 placi de retea in pc!
    1 Placa in care intra net(am ip dinamic)
    ip: 89.114.xx.xxx
    sm: 255.255.255.192
    dg:89.114.xx.193
    dhcp:172.31.x.x
    dns.192.168.101.xxx
    A 2 placa de retea are urmatoarele setari(are mac-ul ei)
    ip:192.168.0.1
    sm:255.255.255.0
    dg----NIMIC
    dns.192.168.101.xxx(ca cel de la prima placa)
    xbox360 are urmatoarele setari(la mac nu am umblat ,cred ca are mac-ul ei)
    ip:192.168.0.2
    sm:255.255.255.0
    dg:192.168.0.1
    dns:192.168.0.1
    Ideea este cand dau ping pe 192.168.0.1 vine imediat replay ,insa cand dau pe 192.168.0.2 imi vine replay decat atunci cand dau din consola test conection(cu pc se vede consola,merge si media center,dar nu am net in ea,mi-a mers pana mi-a umblat sa imi instaleze un adaptor usb wireless care nu a mers dar mi-a stricat si jucaria)Daca ar putea cineva sa puna un print cu setari ar fi super.Am vista daca conteaza asta! Va multumesc!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.