Pai fa acel update si o sa mearga.
Salut kamarazi(posesori de 360)! Am o intrebare: deci am modat la Donely un Elite acum vreo luna si am uitat sa-l intreb daca in caz ca se defecteaza(rrod,e 74,etc) pot sa o duc la garantie direct sau trebuie sa trec mai intai pe la Donely ca sa o ''coafeze'' pt garantie? Mentionez ca are dvd lite-on deci nu s-a skimbat unitatea optika la modare. Sunt interesat mai ales daca sigiliul consolei e in buna stare(adk virgin) dupa opera de arta a lui Donely
sau cei de la garantie isi dau seama daca s-a umblat la software oarecum...
![]()
Nu,daca desfaci masca din fata vei vedea ca domnul Donely,a desfacut-o fara sa se vada ca a fost atinsa.
Am o mare problema c xboxu meu(bine nu e prea mare da e o problemica)bag ora,minutul,ziua,anul si dupa o zi doua o ia iar razna si tot asa...stie cineva de la ce poate fii ?
According to a post over at Hip Hop Game Show, they talk about the possibility of a new Xbox LIVE membership option, the VIP Membership.
"According too a customers survey done in France, Microsoft is considering a new level of Xbox Live called the VIP service. Now with this upgraded version, users will be able to get online storage for their content, a brand new matchmaking option, a option that allows the user too send free invitations to silver members, and better connectivity. It’s no denying that Xbox Live’s gold members are reaping the awards that Microsoft has provided them and with this optional addition it can’t do anything but expand on this already great feature."
Would you be willing to shell out more than Xbox LIVE's Gold price for more features?
Fight Night Round 4 questions and answers session pe Teamxbox, plus un filmulet cu fighting styles.
Ziceti-mi si mie va rog jocuri cu masini care merg split screen, daca se poate si in 4 jucatori.
Am o problema: Nu pot sa cumpar Live de pe gamepointsnow cu paypal.
Ronan1 poate mi-a aratat si screenshot, eu nu inteleg de ce nu am paypal langa google checkout.
Mi-a dat 3 L.O.D 360ul , nu am garantie, nu am nici bani sa ma duc la donely. Ma poate ajuta cineva ? Fie-va mila si de mine.
Desfa xboxu si fa un clamp fix, gasesti pe youtube cum se face si mai pune si tu niste ventilatoare pe el.
Am mai facut asta la alte xbox-uri, dar asta nu stiu ce are . Am toate ustensilele.. pasta termala ,suruburi,"washers". Decat putin ajutor de la cineva care se pricepe mai bine ca mine imi trebuie .
Bookmarks