Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 788 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 189 239 639 ... LastLast
Results 2,761 to 2,780 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #2761 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    ce se mai stie de fight night round 3?ce jucatori sunt confirmati?bute nu este printe ei?o zi buna.

2. #2762 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Round 3 e iesit de mult, te referi la Round 4. Bute nu este... Lista de jucatori poate fi gasita cu google .

3. #2763 SP
    Junior Member joy008's Avatar
    Cand intorc consola de pe orizontala pe verticala si invers,se aude un zgomot,ca un zornait de surubel. Ar trebuii sa ma ingrijorez?

4. #2764 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Daca e un disc in ea care se invarte, da.

5. #2765 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    nu.

6. #2766 SP
    eee.. n-am innebunit sa intorc consola cu discul inauntru. Consola era oprita si a trebuit s-o transport,atunci am auzit zgomotul prima data. Ma gandesc ca e vreun surub care nu e prins bine.

7. #2767 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    nu e. stai fara griji.

8. #2768 SP
    Member mariusonweb's Avatar
    NU! cand intorci consola pe verticala de la orizontala ai observat k se modifica si ledurile (se stinge unu si se aprinde altul) e, treaba asta are nevoie de un switch ceva, are un arc care cade cand consola e pe verticala k sa inchida switch-ul ala, totul k sa se pastreze corespondenta la leduri. deci bucura-te, consola ta isi face treaba!

9. #2769 SP
    Multumesc pentru raspunsuri. Acum pot sa ma joc linistit.

10. #2770 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    asa e,de round 4 era vorba,bine ca baga toti amatorii mexicani si nu baga un campion.poate au ramas fara money din cauza crizei

11. #2771 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Mi s-a intamplat de cateva ori sa mi se inchida controlerul cand ma jucam, ca si cum mi s-ar fi terminat bateriile, insa bateriile sunt noi in controler! De ce? Ati patit asa ceva?

12. #2772 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Mi s-a intamplat de cateva ori sa mi se inchida controlerul cand ma jucam, ca si cum mi s-ar fi terminat bateriile, insa bateriile sunt noi in controler! De ce? Ati patit asa ceva?
    Se mai intampla sa nu faca bine contact bateriile, presiunea exercitata de acele arculete nu e suficienta mai ales cand il zdruncini. Ai putea incerca sa pui ceva conductor sau sa lungesti putin arcurile. Cu grija totusi

13. #2773 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Hmmm, nu stiu am sa incerc sa vad. Tot ce e posibil...

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

Vreau sa te contrazic, zgomotul acela nu e produs de nici un capac ci de lentila dvd-romului. Intrebati daca nu credeti pe cine cunoaste electronica... Si da, e un sunet normal!

14. #2774 SP
    Member mariusonweb's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Hmmm, nu stiu am sa incerc sa vad. Tot ce e posibil...

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

Vreau sa te contrazic, zgomotul acela nu e produs de nici un capac ci de lentila dvd-romului. Intrebati daca nu credeti pe cine cunoaste electronica... Si da, e un sunet normal!

e prea puternic zgomotul k sa fie produs de acea lentila mititica si bine prinsa ... dak s-ar zdruncina lentila ar lua-o gaia...

15. #2775 SP
    Member verde's Avatar
    daca instalez The Lost And Damned pe GTA IV ,mai pot juca jocul original? adica gta IV simplu?

16. #2776 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by kagula_89 View Post
    daca instalez The Lost And Damned pe GTA IV ,mai pot juca jocul original? adica gta IV simplu?
    Da, oricand doresti te poti intoarce la Niko Belici cu ajutorul meniului.

17. #2777 SP
    Junior Member palencsar's Avatar
    am si eu o intrebare i legatura cu cablul hdmi ... pe gameshop este la pretul de 269 lei si am vazut de exemplu la flanco 50 lei care e diferenta? si in alta parte am vazut cu 150 lei toate sunt noi .... vreau sa cumpar un cablu deasta si nush care ar fi diferenta , exista vreuna?

18. #2778 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by palencsar View Post
    am si eu o intrebare i legatura cu cablul hdmi ... pe gameshop este la pretul de 269 lei si am vazut de exemplu la flanco 50 lei care e diferenta? si in alta parte am vazut cu 150 lei toate sunt noi .... vreau sa cumpar un cablu deasta si nush care ar fi diferenta , exista vreuna?
    Cel de la Gameshop este cablul oficial Microsoft. Celelate sunt 2 cabluri HDMI normale. Nu exista nici o diferenta intre ele, vei avea aceeasi calitate a imaginii

19. #2779 SP
    Junior Member palencsar's Avatar
    deci nu ii neparat sa cumpar cel cu 269 lei pentru k si cu celelalte am aceiasi calitate a imaginii nu?

20. #2780 SP
    Junior Member crystyan57's Avatar
    Quote Originally Posted by palencsar View Post
    deci nu ii neparat sa cumpar cel cu 269 lei pentru k si cu celelalte am aceiasi calitate a imaginii nu?
    da

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.