Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 178 of 788 FirstFirst ... 78 128 168 176 177 178 179 180 188 228 278 678 ... LastLast
Results 3,541 to 3,560 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3541 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ce va face sa credeti ca nu a dat RROD/E74 nici un Jasper? Faptul ca nu exista un video pe Youtube. Dintre toate consolele Xbox 360 care au dat RROD, care a primit un video. Dintre toate consolele cumparate, la cate s-a facut un video de unboxing.

Xbox 360 nu cred ca va fi vreodata RRODless. Au gresit de la inceput. Acum exista sanse mai mici, dar nu a disparut defectul

2. #3542 SP
    Member cobain's Avatar
    si presupun ca solutia ta ar fi sa trecem toti pe ps3...

3. #3543 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    cobain - , sau pe Wii ...

4. #3544 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

5. #3545 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Si in plus pe Arcade nu merge jocurile de XBOX. Asta nu se poate estima in bani dar pt fani e destul de important.

6. #3546 SP
    Member cobain's Avatar
    Cred ca ideea principala de la care s-a plecat a fost ca intre Pro si Elite nu este asa o mare diferenta.. dar intre timp s-a ajuns la cat de nefericita este alegerea unui Arcade.. cred ca am deviat destul de mult. Ceea ce am vrut eu defapt sa spun, si cred ca si SublimingSun, este aceea ca Pro nu este si nu a fost niciodata solutia mediocra a Elite-ului, diferenta dintre cele 2 fiind 60 Gb dar putand oricand realizarea unui upgrade cu un hard de 120 Gb...

Parerea mea este ca eliminarea hardului de 60 Gb pregateste intrarea unui hard mai mare.

7. #3547 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Si in plus pe Arcade nu merge jocurile de XBOX.
    Nu merge saracele, ca e sub 50 si are picioare scurte.

8. #3548 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Ce stupizenie e cu licentele astea M$. Am ramas fara net din cauza unei furtuni, si efectiv nu m-am putut juca nimic, si nici macar nu m-am putut uita la un film. Acum am inteles ca, daca nu esti conectat la net, si ai DLC pt un joc, sau patch-ul pt media de exemplu, si nu e prima consola pe care il dldezi, nu te lasa sa il folosesti! Nu ma puteam juca Puzzle Quest ca era locked, ca l-am dldat pe alta consola decat cea pe care l-am cumparat. Nu ma putem uita la filme ca el considera ca nu am patch-ul pt media. Dead space nu puteam sa joc ca aveam un suit bonus care la fel, l-am dldat pe cealalata consola mai intai. De rahat, ce mai. Am citit acum license agreementul ala si scrie clar ca la primul download poti sa folosesti continutul pe toate conturile care sunt pe consola respectiva. Daca insa schimbi consola, te-ai dat dracu, ca trebuie sa fii mereu conectat la Live cu contul cu care ai dldat, ca sa iti functioneze. Tin minte ca era o chestie cu license transfer. Pe unde se gaseste, si ce e mai exact? Parca era un cd doar.

9. #3549 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Ia zi domnu' politai care e problema . De ce m-ai oprit ?
    Crezi ca toata lumea sta sa verifice gramatica unei fraze odata terminata ? Pentru asta esti tu aici ... nu ne mai atrage atentia ca stim...

10. #3550 SP
    Member Bokolino's Avatar
    cand m'am referit la xbox 360 pro este o alegere mediocra din punct de vedere ideologic. Ai alta parere cand auzi de unu care are elite.
    La cum e marketingu la microsoft arcade e pe locul 3, pro p locul 2 si elite p locul 1. Elite-ul este alegerea de top momentan si din ce au zis ei, eu am dedus ca o scoata ceva p piata care o sa depaseasca eliteul (si ca pret si ca facilitati).

11. #3551 SP
    Junior Member zappoo's Avatar
    care este diferenta dintre falcon si jaspar (nu stiu daca am scris bine)

12. #3552 SP
    Manager paul's Avatar

13. #3553 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

14. #3554 SP
    Junior Member cosminhagi22's Avatar

intrebare

am si eu o consola xbox 360 si orice joc nou scris cu imgburn la viteza 2 il vede pe post de film si se blocheaza imi poate spune cineva ce se intampla.multumesc anticipat

15. #3555 SP
    Quote Originally Posted by cosminhagi22 View Post
    am si eu o consola xbox 360 si orice joc nou scris cu imgburn la viteza 2 il vede pe post de film si se blocheaza imi poate spune cineva ce se intampla.multumesc anticipat
    http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

...sunt interzise discuțiile despre piraterie pe forum.

Dă-i un PM lui Donely că te ajută el.

16. #3556 SP
    ...more info. -> Xbox360Achievements.org - Avatar Awards Being Tested, Loads of Cool Avatar Gear

(a dispărut butonul Edit, sorry )

17. #3557 SP
    Quote Originally Posted by cosminhagi22 View Post
    Se intampla ca orice joc nou nu se scrie cu imgburn ci se cumpara din magazin, original.

18. #3558 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    My xbox 360 is rroded again

19. #3559 SP
    Junior Member iceman2hot4u's Avatar
    Hei , stie cineva un joc cu masini la dublu ( nu pe live , split-screen ) ?

20. #3560 SP
    Quote Originally Posted by iceman2hot4u View Post
    Hei , stie cineva un joc cu masini la dublu ( nu pe live , split-screen ) ?
    Forza Motorsport 2 stiu ca are sigur split-screen.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.