Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 203 of 788 FirstFirst ... 103 153 193 201 202 203 204 205 213 253 303 703 ... LastLast
Results 4,041 to 4,060 of 15758

Thread: Clubul Xbox 360

1. #4041 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by nuyokamata View Post
    pune patru pahare
    lol...mda..altceva?

2. #4042 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    Quote Originally Posted by Claudiu View Post
    lol...mda..altceva?
    serios vorbesc,eu mi-am pus 4 pahare(identice si nu foarte inalte)e foarte ok.

3. #4043 SP
    o sa incerc

4. #4044 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by Claudiu View Post
    lol...mda..altceva?
    picioruse pentru mobila ,am avut si eu le-am dat la un prieten , aveau culoarea argintie erau reglabile(puteai sa pui consola la boloboc) , si aveau cauciuc intro parte care le facea destul de stabile.

am si eu o intrebare , ce sa intamplat de nu mai arata gamescore-ul sub avatar ? mai demult arata gamescore-ul si al catelea erai de pe site .

5. #4045 SP
    Junior Member zappoo's Avatar
    in ce pozitie este mai bine sa ti consola?

6. #4046 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by zappoo View Post
    in ce pozitie este mai bine sa ti consola?
    ...orizontală.

7. #4047 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Exista controller cu fir negru ? Daca da, se vinde in Romania pe undeva ?

8. #4048 SP
    Junior Member morpheus2k5's Avatar
    Quote Originally Posted by morpheus2k5 View Post
    Intampin probleme la conectarea la XBox Live.

Setarile Network ale consolei sunt facute corect: am DHCP activat in reteaua de cartier din care fac parte si am lasat IP si DNS pe Automatic. De asemenea am modificat in Additional Settings MAC-ul consolei cu MAC-ul de pe placa mea de retea. Cand dau Test Network totul e ok, mai exact toate cele 3 puncte de verificare sunt Pass. Ulterior dau Join XBox Live si incep procedura.
    Buba este ca daca incerc sa accesez de pe consola serverele XBox Live primesc o eroare "XBox Live signup is unavailable at the time. Please try again later". Prima accesare are loc daca incerc sa schimb Locale insa cum deja e setat pe UK pot trece peste. Urmatoare accesare a serverelor este verificarea Gamertag-ului, mai exact daca este Available sau nu. Aici primesc inevitabil eroarea de mai sus.
    Ideea e ca imediat dupa ce primesc eroarea asta, daca dau Test Network in System Settings primesc eroarea DNS Failed (ca adresele DNS nu pot accesa serverele XBox). De aici trebuie sa conectez iar cablul ethernet la calculator, sa inchid consola, sa resetez setarile network la Factory Defaults si sa bag iar mac-ul PC-ului etc.
    Mentionez ca pe PC ma pot conecta fara nici o problema pe XBox.com UK US etc.
    De asemenea, in reteaua din care fac parte, folosim un mic programel pe care ne logam ca sa avem acces la internet si pentru a monitoriza status-ul (daca merge internetul, cat timp mai avem internet, cand este ultima zi de plata), insa daca introduc user-ul si parola in setarile PPPoE, network test-ul imi da failed la primul punct de verificare, cel pentru Network.

Sper ca am dat destul de multe detalii si sper de asemenea sa fie cineva care are o solutie pentru problema mea.

Imi cer scuze daca solutia se afla printre cele 120 de pagini ale acestui topic insa nu am gasit nimic edificator pentru problema mea folosind functia search.
    Nu are nimeni nici o idee?! Tot nu am reusit sa ii dau de cap si as aprecia niste ajutor.

9. #4049 SP
    Member dogdan's Avatar
    vreau sa imi cumpar 3 luni de gold si acum ca s-a "retras" Robert habar nu am daca puteti sa imi recomandati un site ceva si cum platesc am doar un card visa electron de la bcr , banuiesc ca e in lei pot sa am valuta in el sau...help ?

10. #4050 SP
    Member dexx's Avatar
    Err...ma simt ignorat , chiar as aprecia daca ati putea sa imi raspundeti la intrebarea de mai sus :
    Ma bate gandul sa cumpar Wireless Network adapter . Atunci cand il voi conecta va prinde internet wireless de la orice retea din oras sau macar de la modemul meu ? Sau trebuie obligatoriu sa am router de la care sa prinda internet wireless ? .... multumesc.

11. #4051 SP
    Dexx -am raspuns ...probabil nu te-ai uitat uite aici

12. #4052 SP
    Junior Member mosorwvlad's Avatar
    Voi puteti sa downloadati call of duty world at war demo dupa xbox live ?? mie imi spune You canot downloadt this file from your location !!

13. #4053 SP
    Member cobain's Avatar
    este region locked. Nu poti decat prin VPN

14. #4054 SP
    Senior Member erik95's Avatar

15. #4055 SP
    Junior Member digw33d's Avatar
    Stie cineva daca / unde pot gasi Fanatec Porche 911 Turbo S Racing Wheel? Iar daca da, cam la ce preturi? Multumesc!

Edit: Imi puteti recomanda un alt volan compatibil cu x360?

16. #4056 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by dexx View Post
    Err...ma simt ignorat , chiar as aprecia daca ati putea sa imi raspundeti la intrebarea de mai sus :
    Va prinde orice e in raza lui. Dar normal e sa o selectezi pe a ta, ca sa fie conexiunea buna. Plus ca ce prinzi, majoritatea sunt cu parola. Deci ia-ti router wireless.

17. #4057 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by digw33d View Post
    Stie cineva daca / unde pot gasi Fanatec Porche 911 Turbo S Racing Wheel? Iar daca da, cam la ce preturi? Multumesc!

Edit: Imi puteti recomanda un alt volan compatibil cu x360?
    Fanatec Gameshop

O alternativa ar fi volanul oficial al MS, dar Fanatec e mai bun( si mai scump)

18. #4058 SP
    Junior Member digw33d's Avatar
    Nu cred ca va ajunge si la noi, deci singura varianta cred ca va fi sa dau comanda direct la ei.

19. #4059 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Am si eu o problema.Am jucat ieri Fifa 2009 fara pauza cam 4-5 ore , astazi impreuna cu niste amici am jucat niste Raw vs Smakdown 2009 , totul bine si frumos pana cand am zis sa ne intoarcem la Fifa , cand sa incep meciul, incep sa driblez iar cand controllerul al 2-lea este apasat pe orice buton , consola are un moment de freeze in care se blocheaza toata consola , si trebuie sa o restartez.Nu inteleg care este problema, am incercat din nou RawvsSM si al 2-lea controller nu avea nimic totul mergea perfect iar cand am reincercat Fifa 2009 acelasi freeze.Mentionez ca jocul este original.Any help ?

20. #4060 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Am si eu o problema.Am jucat ieri Fifa 2009 fara pauza cam 4-5 ore , astazi impreuna cu niste amici am jucat niste Raw vs Smakdown 2009 , totul bine si frumos pana cand am zis sa ne intoarcem la Fifa , cand sa incep meciul, incep sa driblez iar cand controllerul al 2-lea este apasat pe orice buton , consola are un moment de freeze in care se blocheaza toata consola , si trebuie sa o restartez.Nu inteleg care este problema, am incercat din nou RawvsSM si al 2-lea controller nu avea nimic totul mergea perfect iar cand am reincercat Fifa 2009 acelasi freeze.Mentionez ca jocul este original.Any help ?
    poate sa fie o problema cu jocul eu cand incercam sa aleg romania se bloca lol sau cand jucam demo-ul si se termina de downloadat ceva de pe xbl se bloca . iti recomand sa cureti chace-ul sa incerci sa joci fara sa faci update-ul jocului iar daca tot asa face ,fa update-ul . poti incerca sa resyncronizezi controllerul cu consola dar nu cred ca are nici o legatura.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.