picioruse pentru mobila ,am avut si eu le-am dat la un prieten , aveau culoarea argintie erau reglabile(puteai sa pui consola la boloboc) , si aveau cauciuc intro parte care le facea destul de stabile.
am si eu o intrebare , ce sa intamplat de nu mai arata gamescore-ul sub avatar ? mai demult arata gamescore-ul si al catelea erai de pe site .
vreau sa imi cumpar 3 luni de gold si acum ca s-a "retras" Robert habar nu am daca puteti sa imi recomandati un site ceva si cum platesc am doar un card visa electron de la bcr , banuiesc ca e in lei pot sa am valuta in el sau...help ?
Err...ma simt ignorat , chiar as aprecia daca ati putea sa imi raspundeti la intrebarea de mai sus :Ma bate gandul sa cumpar Wireless Network adapter . Atunci cand il voi conecta va prinde internet wireless de la orice retea din oras sau macar de la modemul meu ? Sau trebuie obligatoriu sa am router de la care sa prinda internet wireless ? .... multumesc.
Voi puteti sa downloadati call of duty world at war demo dupa xbox live ?? mie imi spune You canot downloadt this file from your location !!
Stie cineva daca / unde pot gasi Fanatec Porche 911 Turbo S Racing Wheel? Iar daca da, cam la ce preturi? Multumesc!
Edit: Imi puteti recomanda un alt volan compatibil cu x360?
Fanatec Gameshop
O alternativa ar fi volanul oficial al MS, dar Fanatec e mai bun( si mai scump)
Nu cred ca va ajunge si la noi, deci singura varianta cred ca va fi sa dau comanda direct la ei.
Am si eu o problema.Am jucat ieri Fifa 2009 fara pauza cam 4-5 ore , astazi impreuna cu niste amici am jucat niste Raw vs Smakdown 2009 , totul bine si frumos pana cand am zis sa ne intoarcem la Fifa , cand sa incep meciul, incep sa driblez iar cand controllerul al 2-lea este apasat pe orice buton , consola are un moment de freeze in care se blocheaza toata consola , si trebuie sa o restartez.Nu inteleg care este problema, am incercat din nou RawvsSM si al 2-lea controller nu avea nimic totul mergea perfect iar cand am reincercat Fifa 2009 acelasi freeze.Mentionez ca jocul este original.Any help ?
poate sa fie o problema cu jocul eu cand incercam sa aleg romania se bloca lol sau cand jucam demo-ul si se termina de downloadat ceva de pe xbl se bloca . iti recomand sa cureti chace-ul sa incerci sa joci fara sa faci update-ul jocului iar daca tot asa face ,fa update-ul . poti incerca sa resyncronizezi controllerul cu consola dar nu cred ca are nici o legatura.
Bookmarks