Cate persoane au acordat rating
Hmm, cum e treaba asta cu region lock la games on demand? Nu pot sa le iau nici daca am puncte? Pff, chiar ziceam si eu ca iau Mass Effect...
1.Unde as putea afla exact prima data cand am intrat pe live?Daca ma duc la manage account imi scrie acolo la member since ultima data cand am cumparat gold.
2.Merita sa dau 16RON pe acel RC Warhog?am vazut ca daca te uiti la tot party-ul nu apare,decat daca te uiti la profil.
de unde pot cumpara 1000 MP uk? pt ca direct de pe xbox nu pot caci nu-mi mai accepta cardul. habar n-am dc totusi.
k si mai am o intrebare . pe situ acesta gamepointsnow cand imi fac cont si introduc datele cardului la oras , cod postal si adresa ce bag? o adresa din uk sau chiar a mea?
am si yo o intrebare......am incercat sa ma conectez la live...mentionez ca am rds...am bagat si user name si parola am setata celelalte la automat...si tot nu ...se conecteaza...ma poate ajuta cineva?
Ronan am vazut ca ti-ai luat TMNT.
Din ce am vazut il mai au si Taw si Greyhound.
Ne incingem la un Co-op in weekend? Suntem 4 - e perfect
Vreau sa fie asta primul joc 200/200![]()
nu e nici o eroare pur si simplu nu se conecteaza.....am bagat pe automatic setarile si la la advance settings user name parola cum mai ziceau uni...si nik....nush ce setari sa fac mai pe scurt
am fost cu xbox-ul la un prieten (tot RDS) , am dat pe automatic si s-a conectat de 2 ori.. in rest deloc, are toane habar n-amoriqm nu a mers din prima. si eu patesc la fel (Clicknet) doar ca eu am modem kre intra in usb la laptopsi conectez xboxu de laptop cu cablul de retea. a mers de vreo 2 ori, acum iar nu merge
Bookmarks