...Wooooooooooo!Blazblue comming to Europe 2010!![]()
Am cumparat azi fara sa stiu 2 jocuri NTSC-J : Too Human si Left 4 Dead.
Am crezut ca nu vor rula, dar merg fara probleme.
De ce stiam ca functioneaza doar PAL?
Multiplayer voi putea juca cu cei care au versiunea PAL ?
Nu baga nimeni jocu asta in seama? Eu zic ca ar trebui
M-am uitat si la niste filmulete cu gameplay si pare un rpg destul de interesant.
PS: Intrati pe youtube si veti gasi mai multe filmulete acolo cu gameplay.
Jocul e deja pe PC din cate am vazut. Ma rog, in germana dar cica ar fi iesit patch.
Din pacate firmele astea europene care fac jocuri lasa in ele TONA de buguri, deci cat de interesant ar fi conceptul.. trebuie sa fii foarte rabdator cu bugurile.
Release-ul pe 360 e coming soon. Indiferent de cat de soon si de interesant ar fi jocul... cu siguranta nu e un joc de cumparat la lansare.
Volanul Logitech G25 functioneaza pe Xbox? Sau doar pe PC/PS2/PS3?
Nu gasesc nicaieri sa stiu exact.
Avand in vedere ca MS va lansa asta: fanatec | Forza Motorsport cu siguranta nu.![]()
daca imi pun un film pe un dvd trebuie sa am consola modata ca sa il pot vedea? si ce tip de dvd trebuie: dvd-r sau dvd+r ?
Nu.daca imi pun un film pe un dvd trebuie sa am consola modata ca sa il pot vedea?
Indiferent.ce tip de dvd trebuie: dvd-r sau dvd+r ?
Apropo de cablu HDMI, eu avand doar component:
Daca cumpar o consola noua ce are si iesire HDMI, ce fel de cablu trebuie sa cumpar? Merge orice fel de cablu HDMI ca la PS3 sau am nevoie de unul special de Xbox?
Vote For Your Next SEGA Genesis XBLA Game
...iar partea dureroasă (pentru mine): �ncă trei jocuri NTSC-J (exclusive)
Cross Edge Dash
Memories Off 6 T-Wave
Memories Off 6 Next Relation
Am un XBOX360 care l-am conectat la un router si merge netul f. bine. Dar am o problema cand vreau sa ma conectez la XBOX LIVE vrea sa faca update si imi cere o memorie de 128MB libera iar eu nu am decat una de 64MB pe care am salvari de jocuri. Cum pot face update fara sa cumpar alta memorie ??? Se poate conecta orice fel de HDD sau numai cel original de la MICROSOFT ??? Pot sa fac o retea cu PC pentru a avea mai mult spatiu "virtual" pe XBOX ??? Sau exista si alte solutii pe care nu le stiu eu ???
...da, există o soluție. Să cumperi un HDD pentru 360 (de 20, 60 sau 120GB). Alta nu este, sorry.
Bookmarks